• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Glas zapadne Srbije

08.02.2018

20:59

KRSTO JANJUŠEVIĆ: Građani Sevojna neće dozvoliti da budu deo Stamatovićevog političkog eksperimenta

Politika

KRSTO JANJUŠEVIĆ: Građani Sevojna neće dozvoliti da budu deo Stamatovićevog političkog eksperimenta

Podeli vest

Narodni poslanik i član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Krsto Janjušević izdao je saopštenje u kome je predsednik, prema njegovim rečima najzaduženije opštine u Srbiji po glavni stanovnika, opštine Čajetina, Milan Stamatović juče ponudio oslobođenje građanima Sevojna

U saopštenju se dalje navodi:

- Pošto je prodajom ,,oslobodio“ sve skupocene livade po Zlatiboru, oslobodio nagomilanih obaveza za plaćanje komunalnog opremanja skupštinskim odlukama u milionskim iznosima njemu podobne (Službeni glasnik Opštine Čajetina)... Ljudi u Sevojnu su veoma zabrinuti na najavi da će njih osloboditi. Po ceo dan bistri svetsku politiku, on zna relacije Rusije i Amerike, on zna kako rešiti problem u Srbiji i Ukrajini, ali ne zna kako da reši problem divlje gradnje u Čajetini...

On zna kako sačuvati južnu srpsku pokrajinu Kosovo i Metohiju, ali ne zna kako da sačuva pijacu na Zlatiboru. Zna on kako i protiv Nato pakta, ali ne zna da objasni kako se na osnovu idejnog rešenja zadužio 10 miliona evra novca naših građana za nabavku gondole. 

Građani Sevojna neće dozvoliti da budu deo Stamatovićevog političkog eksperimenta, da budu živi štit nekome kome očigledno nije mirna savest i služe za kreiranje statistike osobe nerealnih političkih ambicija čiji se program sastoji samo iz tri tačke...1) uvrede; 2) uvrede; 3) uvrede.

Narodni poslanik i član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Krsto Janjušević




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija