• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

08.02.2018

22:22

(FOTO) PTIČIJE MLEKO SAMO FALILO: Pogledajte kakvu je gozbu Viktor ​Orban priredio za  Anu Brnabić i delegaciju Srbije!

Politika

(FOTO) PTIČIJE MLEKO SAMO FALILO: Pogledajte kakvu je gozbu Viktor ​Orban priredio za Anu Brnabić i delegaciju Srbije!

Podeli vest

Premijer Mađarske Viktor Orban priredio je večeras u Budimpešti svečanu večeru u čast premijerke Srbije Ane Brnabić i članova Vlade

Mađarska kuhinja je jedna od najpoznatijih u svetu, pa nije ni čudo što su se za trpezom našli specijaliteti poput paštete od mlade morke, smuđa, pačijih prsa i bataka, palačinki...Evo kako je izgledao meni svečane večere.

 

Informer

Delegacija Srbije, predvođena premijerkom, doputovala je Budimpeštu nešto posle 19 sati a njih je na aerodromu dočekao ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijaro.

Sutra će u glavnom gradu Mađarske biti održana sednica dve vlade, četvrta po redu.

tanjug ap


Razgovaraće se o započetim projektima, regionalnoj saradnji i unapređenju sveukupnih bilateralnih odnosa Srbije i Mađarske. 

Nakon sednice biće potpisano više sporazuma, a premijeri Brnabić i Orban obratiće se medijima. 

tanjug ap

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i predsednik Vlade Mađarske Viktor Orban, govoriće sutra i na Privrednom forumu Mađarska-Srbija. Premijerka Brnabić, tokom radne posete Mađarskoj, sastaće se i sa predsednikom Mađarske Janošom Aderom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!
Fudbal

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!

Na stadionu Crvene zvezde danas (18.00, Arena 1 premijum) je na programu 173. po redu "večiti derbi"! Biće to 36. duel Crvene zvezde i Partizana odigran u aprilu. Crveno-beli su uspešniji sa 14 ostvarenih trijumfa, naspram devet pobeda koliko su u četvrtom mesecu u godini ostvarili crno-beli!

20.04.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija