• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

09.02.2018

17:24

LINTA: Hajka u Hrvatskoj na Vučića - dokaz da je na pravom putu

Politika

LINTA: Hajka u Hrvatskoj na Vučića - dokaz da je na pravom putu

Podeli vest

Hajka kakva se u Hrvatskoj vodi protiv srpskog predsednika Aleksandra Vučića nije zabeležena u istoriji odnosa dve države i samo je dokaz da predsednik Srbije vodi ozbiljnu i odgovornu politiku, da štiti interese svoje države i da doprinosi rešavanju brojnih problema stotina hiljada proteranih Srba i drugih građana, rekao je danas predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta

- U Hrvatskoj se vodi brutalna i nezapamćena kampanja protiv predsednika (Aleksandra) Vučića, samo zato što nije spreman, poput ranijih predsednika Srbije, da vodi politiku lažnog pomirenja, da služi interesima Hrvatske i zato što pre svega štiti svoj narod - rekao je Linta za Tanjug.

Jasno je, smatra Linta, da je predsednik Vučić na pravom putu, zato što hajku na njega, prema njegovim rečima, vode ne samo predstavnici vladajućih partija, pre svega HDZ, nego je vode i predstavnici opozicionih partija - poput SDP Hrvatske.

Ipak, Linta ističe da je važno da predsednik Srbije, bez obzira na to što se dešava u Hrvatskoj, ode u posetu toj zemlji i otvoreno razgovara o svim problemima vezanim za srpski narod i državu.

DA VIDIM U ZAGREBU SAMO JEDAN TRANSPARENT "MI NISMO USTAŠE" I ODMAH SE IZVINJAVAM! Vulin reagovao na hajku koja se protiv njega vodi u Hrvatskoj




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nina

pre 6 godina

Bas tako, predsedniku svaka cast na takvom radu

urke

pre 6 godina

Hrvati su nam oduvek zavidili na uspesima, pa otuda i ove reakcije njihovih nacionalista. Vucic je ozbiljan politicar koji nece nasesti na njihove provokacije i diplomatskim putem ce ostvariti nase interese i zastititi Srpski narod i imovinu u Hrvatskoj.

MILENKO

pre 6 godina

Hajka od strane Hrvatske zbog dolaska Aleksandra Vucica je zbog toga sto oni ne mogu nikako da podnesu to da je Srbija sad cenjena drzava u svetu i da je niko ne moze gaziti ko krpu. Ono sto brine kako to da EU cuti i nemo posmatra ponasa nje svoje clanice tako da mi nije mi jasno da je takva drzava uopste clanica EU.

Vanja

pre 6 godina

Hrvatima smeta što se Srbija kreće ka Evropi i što se sve više i više razvija.

Lana

pre 6 godina

Ovom hajkom, Hrvati sami sebi prave medveđu uslugu, a da toga nisu ni svesni!

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija