• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

09.02.2018

21:32

JA TEBI LOPOVE, TI MENI LOPOVČINO! RAT DO ISTREBLJENJA: Dosovska opozicija najstrašnije zavađena, OPTUŽUJU JEDNI DRUGE ZA NAJTEŽA KRIVIČNA DELA!

Politika

JA TEBI LOPOVE, TI MENI LOPOVČINO! RAT DO ISTREBLJENJA: Dosovska opozicija najstrašnije zavađena, OPTUŽUJU JEDNI DRUGE ZA NAJTEŽA KRIVIČNA DELA!

Podeli vest

Đilas, Pajtić, Šapić, Šutanovac, Radulović, Obradović jedan drugog optužuju i sami otkrivaju svoje prljave tragove

Na samo tri nedelje pred lokalne izbore u Beogradu srpska opozicija krenula je u totalni obračun, u pravi rat do istrebljenja.

Lavinu međusobnih optužbi pokrenule su prozivke za proneveru para, tokom kojih su u javnost isplivale mračne tajne Demokratske stranke. Tako je u medije procurio i strogo poverljivi interni izveštaj revizije poslovanja DS u kome se kao odgovorni za katastrofalno stanje u stranci navode Dragan Đilas, Aleksandar Šapić i Bojan Pajtić.

Očerupali DS

Đilas, Šapić i Pajtić su, prema nalazima revizije, bukvalno očerupali svoju partiju i uveli je u "dužničko ropstvo". Pajtić je to demantovao i najavio tužbu protiv Šutanovca i njegovih saradnika zbog laži i kleveta. Istovremeno, iako je još visoki funkcioner DS, Pajtić je stao u odbranu Đilasa i Šapića!?

Prljav vešIznošenje prljavog veša i međusobno svađanje stvara zabunu među glasačima zbog čega raste broj apstinenata                Vladimir Vuletić, sociolog

"Zbog ponovljenih užasnih kleveta, nemam izbora. Podnosim tužbu protiv Šutanovca i svih koji u blaćenju učestvuju", napisao je Pajtić, bivši lider DS, na Tviteru i potom osuo paljbu po Šutanovcu, optužujući ga za pašnjake, skupe satove...

"Nisam mogao ni da sanjam da će me za 'finansijske malverzacije' optuživati neko iz sopstvene stranke. Klevetanje nikada nije bilo demokratski manir. Prećutao sam laži koje neki ljudi mesecima prenose po stranci. Prešao sam, bez tužbe ili bilo kakve pravne akcije i preko Šutanovčeve skandalozne izjave od pre nekoliko dana. Nemam na računu 300.000 evra, nemam pašnjak vredan milion evra na Vračaru, nemam kolekciju basnoslovno skupih satova. I ne trebaju mi. Iz politike sam izašao mirne savesti i čistog obraza", napisao je Pajtić optužujući lidera DS.

mojugao

SAŠA BOROJEVIĆ ANALITIČAR

 Opozicija je prihvatila princip bogomoljke, koja je jedna od retkih životinjskih vrsta koja jede samu sebe. Na sceni se upravo dešava politički kanibalizam.

Sam Šutanovac nije juče želeo da nastavlja polemiku s Pajtićem, već je samo poručio da nema komentar.
Istovremeno, lider 'Dveri' Boško Obradović osuo je paljbu po Đilasu, dok njegov koalicioni partner Saša Radulović danima otkriva Šapićeve malverzacije i preti mu hapšenjem.
"Ako sam dobro razumeo Đorđa Vukadinovića, svi u opoziciji treba da ugasimo stranke i podržimo druga Dragana Đilasa, koji se posle četiri godine meditacije vratio u politiku i setio da je Aleksandar Vučić zlo. Pošto nema niko drugi i bolji od Đilasa ko se dokazao kao opozicija?!", napisao je Obradović na Tviteru.

Opravdan sukob

Komentarišući "raspad sistema" u opoziciji, sociolog Vladimir Vuletić kaže da je takvo stanje sasvim očekivano.

da se ja pitam

ALEKSANDAR MARKOVIĆ        POSLANIK SNS

 Zanimljivo je gledati kako se dojučerašnji saradnici i istomišljenici danas optužuju. Nažalost, siguran sam da bi lako našli model za ponovnu saradnju, jer ih povezuje isti motiv i isti gazda.

- Opozicija je usmerena ka istoj ciljnoj grupi. Svi su oni stigli iz istog miljea i svi polažu pravo na isto biračko telo. Međutim, iznošenje prljavog veša i međusobno svađanje stvaraju zabunu među glasačima i kao rezultat raste samo broj apstinenata - naglašava Vuletić.
Analitičar Branko Radun ističe da se u opoziciji više ne zna ko pije, a ko plaća.
- Opravdan je sukob opozicije, jer se svi oni bore za isto biračko telo, ali i za opstanak na političkoj sceni i cenzus. Vlast ne mora da vodi kampanju, jer opozicija vodi antikampanju, gde svako svakog smatra neprijateljem - podvlači Radun.

Sami otkrivaju svoje prljave tragove

U javnosti se već nedeljama unazad iznosi prljavi opozicioni veš. Tako smo zahvaljujući svađi Bojana Pajtića i potpredsednika DS Igora Salaka na Tviteru saznali ko je i na koji način izvlačio pare od države.
"Baš bih voleo da znam ko nas je uvalio u dugove i trošio novac u ličnu, a ne stranačku korist. Ko se ponašao nedomaćinski prema DS i državnim budžetima?", napisao je Salak, kome je Pajtić odgovorio:
"Da čujemo. Imena i podatke. Treba da se proveri ko je od funkcionera 2012. potpisao da se 10 miliona evra usmeri jednoj agenciji. Nego, Igore, ko su funkcioneri DS čiji su najbliži rođaci uzimali budžetska sredstva na ime tek osnovanih NVO?"




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
JOVAN

pre 6 godina

Opravdan jer gde ima dima ima i vatre. Izneli samo delic svog prljavog vesa.

realno

pre 6 godina

Jao kad ih vidim ovako, jedno vreme, pa ne bas tako davno, pricali su o ujedinjenosti a evo upravo idu sami protiv sebe.

provincijalka

pre 6 godina

Štetočine koje bi želele da nas pokopaju!

ZArko

pre 6 godina

Iskreno od ovih na slici se ne zna ko je lopov a ko lopovcina jer su svi jednaki i kradu na veliko.Razlika imedju lopova i lopovcine je velika,lopov krade da prezivi dok lopovcina krade da ima sto vise.

Zetelac

pre 6 godina

Ja mislim da ni oni sami ne znaju ko je lopov a ko lopovcina jer su svi isti,mozda malo vise preferira Djilas ali i ostali su u tome rangu.

Sara

pre 6 godina

Da stvarno je zamislivo pogledati tu borbu svakog sa svakim. Opozicija protiv SNS a i opozicija sama unutar sebe. Diskretiovali se sami.

Marina Matic

pre 6 godina

Rat u ipoziciji, medjusobni. Ee kad vi ne mozete zajedno kako bi tek bilo da ste na vlasti.

mirko

pre 6 godina

Sami sebe nazivaju pravim imenima i otkrivaju svoje lopovluke narodu. Ovakvom retorikom nece preci ni cenzus na izborima.

Verica

pre 6 godina

Pa i treba da optužuju jedni druge, jer su oni i počinili ta krivična dela..još samo fali da za njih i odgovaraju!

MARINA 32

pre 6 godina

Kada se medjusobno zestoko optuju jedan drugog. Zanimljivo je gledati kako se dojucerasnji saradnici i istomicljenici danas optuzuju. Ono sto brine siguran sam da bi lako nasli model za ponovnu saradnju, jer ih povezuje isti motiv i isti gazda.

Indira

pre 6 godina

Vreme je da se i policija ukljuci u sve over gluposti opozicionih stranaka. Samo da je deset posto od onoga sto su u proteklih par meseci opozicioni lideri rekli jedni o drugima istina, svi redom zasluzuju jedan ozbiljan i dugogodisnji zatvor.

Miloš Kosorić

pre 6 godina

Sada nam je jasno zbog čega se naša opozicija ne može da ujedini.

Miki

pre 6 godina

Hoce li ti lopovi i pljackasi biti smesteni tamo gde im je mesto umesto sto vode izbore neka tucaju kamen.

Sonja

pre 6 godina

Sve mi ovo lici na zabavu .Dok su bili na vlasti stekli lepu imovinu , pa im sada dosadno i prave sou.Jedino mi je zao sto nisu odgovarali pred narodom , odakle im kapital.

Dusan

pre 6 godina

Свашта ћемо још сазнати…

Milena Marovic

pre 6 godina

Samo neka se oni medjusobno pljuju,to jedino i znaju da rade a narod ce glasati za postenje,rad i zalaganje..

Maja

pre 6 godina

Lopovi i lopovcine,to je pravo lice nase opozicije...

Nikola

pre 6 godina

Njima ne treba neprijatelj dovoljni su sami sebi. I sve to govori koliko bi oni ozbiljno vodili drzavu kad bi ne daj Boze nekim cudom dosli na vlast.

peraciganin

pre 6 godina

Dosla maca na vratanca . DOS ce sam sebe da unisti.

Izbori 2024

TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO)
Live TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO)

Lažna država 'Kosovo' na čelu sa samozvanim "premijerom'"Aljbinom Kurtijem baš na godišnjicu početka agresije na Srbiju 1999. godine dobila je status pridruženog člana Parlamentarne skupštine NATO pakta! Ovim povodom za Informer TV, u emisiji "Info jutro" govorili su narodni poslanik Milovan Drecun i Miloš Garić sa portala Kosovo onlajn.

27.03.2024

10:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija