• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.02.2018

20:06

VULIN: Hrvatska vlast traži opravdanje za mržnju i nasilje!

Politika

VULIN: Hrvatska vlast traži opravdanje za mržnju i nasilje!

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je večeras da se hrvatska vlast trudi da nađe opravdanje i traži razumevanje za mržnju i najavljeno nasilje prema Aleksandru Vučiću i prema Srbima uopšte

- Umesto da obuzda mrzitelje, siledžije i ekstremiste na zagrebačkim ulicama, hrvatska vlast se trudi da nađe opravdanje i traži razumevanje za mržnju i najavljeno nasilje prema Aleksandru Vučiću i prema Srbima uopšte - rekao je Vulin, reagujući na izjavu hrvatskog ministra pravde Dražena Bošnjaković da se nada da će srpska strana prihvatiti proteste u Zagrebu, zbog dolaska predsednika Srbije, sa razumevanjem i bez emocija.

- Kada bi hrvatska vlast pokazala bar malo hrabrosti, bar malo lične i državničke mudrosti, kakvu pokazuje Aleksandar Vučić, imao bih optimizma da će se naši odnosi razvijati na bolje. Na žalost, za sada, hrvatska vlast samo pokazuje da je veoma hrabra kada je potrebno pravdati nasilje i tražiti opravdanje za mržnju. Sve ostalo je više nego što mogu da ponude -
naveo je Vulin u izjavi za javnost.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dara

pre 6 godina

Umesto da obuzda mrzitelje, siledžije i ekstremiste na zagrebačkim ulicama, hrvatska vlast se trudi da nađe opravdanje i traži razumevanje za mržnju i najavljeno nasilje prema Aleksandru Vučiću i prema Srbima...

Miv

pre 6 godina

Hrvatska vlast samo pokazuje da je veoma hrabra kada je potrebno pravdati nasilje i tražiti opravdanje za mržnju. Sve ostalo je više nego što mogu da ponude

Vuja

pre 6 godina

Neko iz EU treba da reaguje na ovakvo ponasanje Hrvatske.

Ema

pre 6 godina

Njihovi mediji kako se ohode prema poseti to je kao pas pusten sa lanca, umesto da pospesuju dogovor oni kao namerno da hoce da ovo bude jos jedan beznacajan susret.

Ljubo

pre 6 godina

Posle svega sto su nam uradili u zadnjih sto godina ,koliko pobili ,pljuvali ,ponizavali ,proterali ,koristili ,satanizovali po svetu , pustali korenje po samoj Srbiji pa kako sada da prestanu ,izvine se ,pokaju se ,pocnu normalniji zivot sa nama Srbima ....nikada.

VEROLJUB

pre 6 godina

Hrvatska vlast za sada jos nije pokazala bar malo hrabrosti, bar malo licne i drzavnicke mudrosti, kakvu pokazuje Aleksandar Vucic koji ne dozvoljava da Srbiju niko ne ponizava. Na zalost za sada, hrvatska vlast samo pokazuje da je veoma hrabra kada je potrebno pravdati nasilje i traziti opravdanje za mrznju. Ali je jos cudnije da niko iz EU ne reaguje na ovakvo ponasanje Hrvatske.

ana

pre 6 godina

Sramno je to sto rade, nece poboljsanje odnosa sa nama, to znamo ali neka prestanu da mlate gluposti i traze opravdanja za svoju mrznju, napade i osude.

hana

pre 6 godina

Vucic u Hrvatsku ide sa dobrim namerama i u prijateljsku posetu, prilika da se rese nesuglasice.

Tamara

pre 6 godina

Tu nema niklakvog opravdanja, nasilje i mržnja prema Srbima je oduvek postojala u Hrvatskoj i ništa se neće promenuti ni za narednih 100 godina.

Stefi

pre 6 godina

Uzalud se trude, primitivizam je preplavio Hrvatsku.

Ana

pre 6 godina

Osim mržnje i vređanja ništa drugo Hrvati ne umeju pokazati.

Miljana

pre 6 godina

Sve mislim da bi hrvatska strana sa razumevanjem i bez emocija prihvatila proteste u Srbiji kad bi njima bila docekana njihova predsednica Kolinda.

Enis

pre 6 godina

Mrznja i nasilje ne vode ka nicemu dobrom i to svima mora biti jasno.

mala

pre 6 godina

Takvim ponasanjem koje hrvati furaju nista nece postici.

Bojan

pre 6 godina

Hrvatska je jedno šovinističko društvo koje i dalje neguje ustašku ideologiju.

suza

pre 6 godina

Nema opravdanja za ovaj govor. Treba da se trudimo da prevayidjemo razlike a ne da ih jos vise podgrevamo.

Iva

pre 6 godina

Nalaženje opravdanja za ovakvo ponašanje, govori o Hrvatima, kakvi su ljudi i koliko obraza nemaju.

Saša

pre 6 godina

Opravdanje za ovakvo morbidno ponašanje se nikada ne može naći.

masa

pre 6 godina

a da i trazimo opravdanje znaju da traze a da daju ne znaju

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija