• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.02.2018

15:02

SKANDAL! HRVATSKIM MEDIJIMA SMETAJU PITANJA SRPSKIH NOVINARA!

Politika

SKANDAL! HRVATSKIM MEDIJIMA SMETAJU PITANJA SRPSKIH NOVINARA!

Podeli vest

Posle neuspelih protesta ustaških ekstremista na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu, na kojima je šačica raspomamljenih sledbenika Anete Pavelića vređala predsednika Srbije Aleksandra Vučića i urlikala "Za dom spremni", hajku protiv Srbije nastavili su hrvatski mediji...

Hrvatskom portalu Jutarnji.hr strašno je zasmetalo to što su novinari iz srpskih medija na zajedničkoj konferenciji za medije Aleksandra Vučića i Kolinde Grabar Kitarović predsedniku Srbije postavljali pitanja u vezi sa protestima u Zagrebu i hajkom koja se u toj zemlji vodi protiv njegove posete. 

"Zbog pitanja srpskih novinara mnogima je bilo neugodno, spominjali su se sigurnosni propusti, ustaše, ubijeni Vučićev djed...", piše Jutarnji.

Jutarnji.hr očigledno smatra da neprijatne činjenice treba gurnuti pod tepih i da njihovu višedecenijsku bruku treba sakriti od javnosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mahjor

pre 6 godina

Vucic je u Zagrebu u prijateljskoj poseti i ne bi trebalo niko da unosi nemir u samom odnosu ovih dveju drzava.Proslost treba da ostane u proslosti a treba gledati u buducnost.

Gaga

pre 6 godina

Srpski mediji imaju prava da postavljaju pitanja isto koliko i hrvatski!

aca

pre 6 godina

Mnogi Hrvati opasno boluju protiv zaraznog po njih... virusa zvanog "srbomrzsci"...i moraju po hitno da se od toga leče,dok im se stanje njihovog zdravlja više ne ugrozi!

Amater

pre 6 godina

Bruka od novinara ako se mogu zvati novinarima,pitanja nevidjeno glupa.

Nikola

pre 6 godina

Mogu da im smetaju srpski novinari koliko hoće, ali novinarka Pinka je prva postavila pitanje Vučiću. Ta mržnja Hrvatima neće da donese ništa dobro.

Nikola

pre 6 godina

Nisu nasi novinari pitali o bajkama, vec o cinjenicama.

Rade

pre 6 godina

Najbolje da odgovaramo sve što nas pitaju bez prava da mi njih išta pitamo.

dragan

pre 6 godina

Teško je kad ti neko kaže da ste radili zločine.

eva

pre 6 godina

Govor mrznje, bes, retrogradna amnezija je stub funkcionisanja Zagreba, dok predstavnici Srbije demonstriraju saradnju i proljudski pristup resavanju problema.

mira

pre 6 godina

Kakvo je to novinarstvo, valjda su kod njih slobodni mediji...

Ema

pre 6 godina

Dobro je sto ih jos nisu lincovali kada su postavili pitanje.

LILIKA

pre 6 godina

Naravno da im je smetalo jer je Vučić javno odgovorio šta ga je dočekalo a to se ne čuje samo u Hrvatskoj nego malo i šire!

Remiji

pre 6 godina

Naravno da im je neugodno kada su to činjenice.

steva

pre 6 godina

Smetaju im pitanja srpskih novinara jer ih pogadjaju

Osipina

pre 6 godina

Skandalozno je što se pitanja srpskih medija negativno komentarišu.

Mrmot

pre 6 godina

Hrvatske novine su i krive sto je sve tako ispalo.Oni su potpomogli da se ta bruka prosiri neverovatnom briziom i da ispadne da nas predsednik dolazi da ubije nekoga a ne u posetu da bi se razgovaralo o zajednickoj buducnosti.I treba da ih bude sramota.

Baki 83

pre 6 godina

Pa naravno istina uvek boli,mada njma sve smeta sto ima veze sa Srbima.Od njih drugu sliku nismo mogli ni da ocekujemo,pokazali su se oni danas kakav su narod.

Una

pre 6 godina

EU treba da se stidi svoje clanice, Hrvatska nije videla demokratiju.

Marija

pre 6 godina

Svaka čast na poseti Hrvatskoj predsedniče.

Mirka

pre 6 godina

Ako se teži tome da se razreše problemi iz prošlosti, ništa ne sme biti "gurnuto pod tepih". Za sve postoji odgovor, naravno na miran i ljudski način.

Una

pre 6 godina

Nasi novinari su samo pitali o konkretnim cinjenicama.

sara

pre 6 godina

Nema razloga zbog kojih bi im smetala pitanja nasih novinara ako nama nisu smetale neprijatnosti ,upucene nasem predsedniku.

Jovan

pre 6 godina

Hrvatski novinari i mediji bi trebalo da cene činjenicu da Vučić u prijateljskoj poseti Hrvatskoj.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17