• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/n1

12.02.2018

15:30

BRUKA! TADIĆ BI HTEO DA VUČIĆ KLEČI U ZAGREBU I DA SE PONIŽAVA!

Politika

BRUKA! TADIĆ BI HTEO DA VUČIĆ KLEČI U ZAGREBU I DA SE PONIŽAVA!

Podeli vest

Bivšem predsedniku Srbije Borisu Tadiću izgleda je strašno krivo što se Aleksandar Vučić danas tokom posete Zagrebu ponašao dostojanstveno i uzdignute glave branio interese Srbije. Tadić je gostujući na TV N1 rekao da je Vučić trebalo da se kao i on nekada izvini Hrvatima?!?

- To je problem politike koju vodi, proći će još mnogo godina dok ne shvati zašto je politika izvinjenja važna. Problem je kad političar koji je doprinosio ratnom huškanju ne vidi da je politika izvinjenja potrebna kako bi se doprinelo normalizaciji odnosa - rekao je Tadić.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milana23

pre 6 godina

E moj Tadiću, ti si se svima izvinjavao i zbog toga te niko nije poštovao ni malo. Vučić vodi dostojansvenu politiku, nikome se ne dodvorava i zbog toga ga svi poštuju.

Ćikula

pre 6 godina

Tадићу је било битно да је на власти, да узима паре и да клечи где год треба, а за Србију и народ, није га било брига.

tina

pre 6 godina

Tadić se samo izvinjavao misleći da će time nešto postići,Vučića ne moraju da vole ali ga cene i poštuju ,gde god da se pojavi.

Nikola

pre 6 godina

Tadiću ne ide po planu ono što planira, i Vučić nikome neće da se izvinjava u Hrvatskoj.

peraciganin

pre 6 godina

Tadicu ti si klecao , molii , izvinjavao se nHrvatima, i samo si nas uvalio u jos vece nevolje .A problen sa njima nisi ni jedan resio.

djordje

pre 6 godina

To on oce zato sto je on svagde klecao i molio a unazadio Srbiju maksimalno.

Brane

pre 6 godina

Pitam ja Tadićaa šta je to bolje u odnosima sa Hrvatskom otkada je on klečao pred njima?

Marija

pre 6 godina

Vucic nije nista ucinio da bi morao da se nekom izvinjava, on se dovoljno trudi da uspostavi bolje odnose i velika je hrabrost sto je uopste i otisao!

Mija

pre 6 godina

Strašno Pa dokle više da se pojavljuješ? Videli smo i tebe, zato se molim Bogu da se takvi kao ti nikada više ne vrate na čelo naše Srbije.

LILIKA

pre 6 godina

Vučić je politikom koju vodi zaslužio poštovanje čak i neistomišljenika!Da je Tadićevo pametovanje imalo odjeka ne bi bio tu gde je sad....Na dnu.

JaPaja

pre 6 godina

Kad bi birao ko jer bio veci Boris Tadic ili Baron Minhauzen, bez razmisljanja moj izbor bi bio Boris Tadic. Ajd sad na tromesecno letovanje u lepu materinu pardon njihovu.

Sale

pre 6 godina

Dok su najbolji sinovi Srpskog naroda ostavljali živote i delove tela braneću svoja vekovna ognjišta širom nekadašnje republike Hrvatska ova individua je fućkala u krugu dvojke jadikujući što zbog tamo nekih Srba ne može na letovanje u Hrvatsku. I kad je ni kriv ni dužan, sticajem okolnosti postavljen na mesto predsednika Srbije išao i izvinjavao se i klanjao gde je mu je rečeno. Osam godina je kao papagaj samo poavljao, borićemo se za strane investicije što znači nova radna mesta, veće plate i veće penzije, xaxa.

Darko

pre 6 godina

Nisu svi ljudi kao Tadić, pa da se izvinjavaju na svakom koraku. Uvek treba dostojanstveno predstavljati državu i narod, a ne da se ponižavaš i izvinjavaš kome stigneš.

pavle

pre 6 godina

On je klečao, pa su mu se posle toga Hrvati smejali

dime

pre 6 godina

Tadic je maher u izvinjavanju i degradiranju sopstvenog naroda, kooperativnost je rec koja nije deo njegovog vokabulara.

Vo Nguyen Giap za dime

pre 6 godina

Kakvo crno degradiranje "sopstvenog" naroda. Bolje da se ne proverava koja mu je država izdala pasoš.

Lukic

pre 6 godina

Ako se Tadic ponizavao i isao im uz nogavicu to je bila njegova sramota, mi nikada od njih nismo culi izvinjenje za nase zrtve.

Sergej

pre 6 godina

Nije ni cudo sto su ga zvali maneken , Tadic nije vodio politiku Srbije.

Johana

pre 6 godina

Tadic je covek bez blama i srama, bolje mu je da cuti.

mića

pre 6 godina

tadiću ti si branio interes htvatske, a Vučić interes Srbije...hrvatcka je u hagu osuđena za agresiju a ne Srbija...

pera

pre 6 godina

Sram te bilo ljigavce ti si ponizavao Srbe gde si stigao .

Zoka

pre 6 godina

Za sta to tacno treba predsednik Vucic da se izvini gospodine Tadicu?Sta je on kao i nas narod uradili pa treba da na kolenima mole Hrvate za oprost?RAdili smo sve sto i oni nama, a ni jednom nismo culi nikakvo izvini od njih.To sto ste se vi tamo izvinili niste u ime nas vec u svoje licno ime samo.

Milanka

pre 6 godina

E zato sto ste vi bili takav predsednik tako su nas i tretirali, kao zadnju rupu na svirali.A za razliku od vas predsednik Vucic je dostojanstven, posten, vredan i castan i tako isto tretiraju nasu drzavu.Uvidjate li tu veliku razliku.

Momo

pre 6 godina

Samo potvrđuje da je do diplome došao pod žalosnom vrbom...dobro je što je na margini...

Kata

pre 6 godina

Vucica cene i postuju kao coveka i predsednika ove zemlje a ti Tadicu nikada nisi imao ni jedno ni drugo - ni ljudskost ni postovanje niti podrsku naroda. Povuci se u senku i ne sramoti to malo obraza sto ti je ostalo.

Mira

pre 6 godina

Svako ima svoj način vođenja politike, a Tadićev očigledno nije bio dobar, čim njime nije ništa postigao.

mire

pre 6 godina

Tadic je bruka srpskog naroda propali politicar koji bi zarad dve hrvatske kune prodao vlastitu guzicu .

Aleksandar Janković

pre 6 godina

Tadić očigledno ne zna kako da ispolji sopstveno nezadovoljstvo sa sobom, pa deli naokolo nesuvisle savete. Kompleksi su čudo!

Darko

pre 6 godina

Tadicevo misljenje je totalno nebitno, sreca je da on odavno nije na vlasti.

Drago

pre 6 godina

Gubitnik, ne ume da bude čovek i to je to! Ne shvata da je on bio figura, a Vučić je državnik i te kakav.

Goran

pre 6 godina

Tadicu ti bi hteo da se on izvini tvojima posto je poznato ko ti je bio rodjeni ujak. Naravno da te boli jer tvojim venama tece njihova krv. Da li ti je poznato ko je bio Francetic? Bilo bi lepo kada bi to vec jednom otvoreno priznao, da znaju tvoji biraci za koga glasaju.

Vo Nguyen Giap

pre 6 godina

Ne slušajte ovog olinjalog beogradskog cionistu i njegova trabunjanja. Tadić je morao da ima više skrupula i da pita Josipovića, zašto umanjuje broj ubijenih u Jasenovcu za 90%? Pa samo u jednoj (od devet) velikih masovnih grobnica na području pomenutog konc-logora, otkriveno je posle rata oko 135.000 tela.Osim toga, morao je od Hrvatske da zatraži tačan broj i spisak ubijenih (zaklanih) Srba u periodu od 1991-95, na području urbanih centara u Hrvatskoj van zona ratnih dejstava (Sisak, Zagreb, Osijek...).

bojana

pre 6 godina

Nema potrebe da Vucic kleci kad je Tadic davno odklecao.

Moja

pre 6 godina

Vučić je dostojanstven političar koji vodi brigu o srpskim interesima, on se ne saginje i ne kleči.

Kome

pre 6 godina

Tadić nema kome se nije izvinio i zato je Srbija bila nepoštovana zemlja.

bole

pre 6 godina

Tadić se izvinjavao svima a u Srbiju izigravao Tita, sve konce je držao u svojim rukama, a on priča o nekakvoj cenzuri i slobodi.

sanja

pre 6 godina

Tadic se svima izvinjavao i klecao i na kraju nije ni shvatio da je debelo gresio.

Nikola

pre 6 godina

Nikada on nije znao da zastiti Srpski narod i njihove interese

Aca

pre 6 godina

E moj Tadicu vazda si bio licemer, koji je uvek bio spreman da napada svoj narod zarad malo para zapadnih "prijatelja"

master

pre 6 godina

Tadicu kamo srece da su te sklonili pre vremena nebi upropastio srbiju do mere u kojoj si je ostavio. Cuti pokri se usima budi sretan da nisi u corki za sva tvoja dobra dela.

Mudonja

pre 6 godina

Opasan Dosovac, treba ga medijski izolovati.

Nela

pre 6 godina

Sramota za Tadica-France tica. Kako te nije sramota bilo šta da kazes.Politika koju si ti sa svojim revolucionarima palikucama( listića istine tj izborne pobede Slobodana Milosevica) je poslušnicko uvlakacka.Idi i mazi se sasvim pulena i čuvaj ogledalce.

Rade

pre 6 godina

Tadiću, kako te samo nije sramota, da se pojaviš u javnost, a kamo li da još i nešto kažeš. Obraz ti je deblji od đona. Trebalo bi da se stidiš, ako uopšte ima ičega ljudskog u tebi !!!!

Masa

pre 6 godina

Tadic je jedan pokvarenjak koji zna da prica samo sta njemu odgovara, mnogo je pametniji kad cuti i ne komentarise bespotrebne izjave..!

Tina

pre 6 godina

Od Tadica se stvarno svakakve gluposti mogu ocekivati, stvarno je prevrsio svaku meru sa svojim zlobnim izjavama!

Katica

pre 6 godina

Vidim kako si se izvinjavao, sve su uvažili, ništa nisi promenio..

Dragan

pre 6 godina

Proćerajte tu džukelu u Crnu Goru. Brzo bi se uklopio, jer i ovdje ima onih koji kleče i izvinjavaju se.

Zoran

pre 6 godina

Pa kako su pisali pojedini tabloidi a ti to opovrgo nisi,da ti uja bio ustasa koljac,onda jasno zasto trazis to od Vucica.Ti muda imas no ona ti sluze samo da pisas!!!A Vucic muda ima za dve,ali se nikome ne dodvorava niti to on trazi,postuj te vi moju zemlju tako cu i ja vasu.Dostojanstvo je bitno Tufnast,no ti toga nemas,nikada ga nisi ni imao!!!!

Jelena

pre 6 godina

Vucic je u svetu cenjen upravo zbog iskrenosti otvorenosti hrabrosti i naravno ponosa na svoju drzavu i narod. Ti Tadicu i dalje lizi cipele zapadnjacima i klanjaj se.

deda Raša

pre 6 godina

Tadicu, Vucic nije Brankovic kao ti i Draskovic. Ljubili ste sve protivnike i u skut i u ruku.

anonnimous

pre 6 godina

Moj Tadiću, izgleda da ti je u glavi samo surutka......

AS

pre 6 godina

NEMAMO MI ZBOG ČEGA DA SE BILO KOME IZVINJAVAMO, VEĆ OBRATNO, NAS BI TREBALO DA MOLE ZA OPROŠTAJ.

ratko

pre 6 godina

naravno da se izvinjavao nkada je iz porodice Francetica...... najvecih ustasa....

tea

pre 6 godina

Tadicu gnjido. Koja nesreca za Srbiju sto si je jahao tolike godine. Skidas gace i kad se to ne trazi od tebe. Nesreco jedna, da li su se nama Hrvati izvinuli za Jasenovac i Jadovno ????

Mili

pre 6 godina

Gde si se ti ono skolovao, ah da setio sam se i sad razumem zasto lupate gluposti. Aman covece da li vidite da ste dotakli dno dna i Vi hocete jos nize...

bane

pre 6 godina

Tadiću, zarad vlasti bio si poltron. Sve od tad što kažeš je teška sramota, prvenstveno za tebe i tvoju porodicu!

Izbori 2024

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija