• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/srbija danas

12.02.2018

18:51

(VIDEO) OVAKO JE VUČIĆ ODBRUSIO USTAŠI BULJU:  Hrvat pokušao da presretne predsednika Srbije, USLEDIO JE ODGOVOR KOJI MU JE ZAČEPIO USTA!

Politika

(VIDEO) OVAKO JE VUČIĆ ODBRUSIO USTAŠI BULJU: Hrvat pokušao da presretne predsednika Srbije, USLEDIO JE ODGOVOR KOJI MU JE ZAČEPIO USTA!

Podeli vest

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj napravio je danas incident, kada je pokušao da presretne predsednika Aleksandra Vučića na ulasku u Sabor

Kamere su naime pratile predsednika Vučića koji je pešice pošao iz sedišta hrvatske vlade preko Markovog trga do zgrade hrvatskog parlamenta, a na snimku se samo čulo kako Bulj dobacuje nešto Vučiću, ali, pošto ga je obezbeđenje zadržalo dalje, nije se moglo razabrati šta je doviknuo.

Čulo se, međutim, i videlo kako mu Vučić, nimalo uznemiren, odgovara:

- Nisam se uplašio, mogu da vam odgovorim na svako pitanje, za mene nema tabu tema.... - rekao je Vučić.

Hrvatski novinari javili su da je Bulj pokušao da izađe pred srpskog predsednika, ali nije uspeo, pa mu je dobacio "kada će posetiti hrvatsku Glinu".

Bulj je pre toga učestvovao na protestu hrvatskih veterana i udovica na Trgu bana Jelačića, a u izjavi novinarima je protestovao što im nije dozvoljen protest na Markovom trgu.

Bulj je rekao da ne razume zbog čega predsednik Srbije dolazi i zašto su ga zvali predsednica Kolinda Grabar-Kitarović i predstavnici hrvatske diplomatije.

- Ovo je samo igrokaz koji vređa porodice poginulih branitelja, kojima je zabranjen legalno prijavljen protest na Trgu sv. Marka - kazao je Bulj.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 6 godina

Provokatora ima, i bice ih uvek, Sutina je u nameri.. Svaka cast na odgovoru Vučiću

JANKOV

pre 6 godina

Odlicno se snasao u delikatnoj situaciji i pokaza sigurnost u sebe i u istinu.

JANKOV

pre 6 godina

Odlicno se snasao u delikatnoj situaciji i pokaza sigurnost u sebe i u istinu.

Dragoljub

pre 6 godina

Ovaj gospodin Bulj tukao bi se do smrti, ne vidi u kom vremenu živi i on je nečiji zastupnik. Nije mi jasno ko im sada smeta neka žive bezbrižno.

sara

pre 6 godina

Sve na svom mestu,predsednik mu je odgovorio na jedan fin i kulturan nacin kako i dolikuje jednom predsedniku.

Dario

pre 6 godina

Karta na koju igra Bulj je da pokuša da uplaši Vučića i da isprosi koji politički bod.

Dalibor

pre 6 godina

Tipično za ustaše da pokušaju da provociraju .

Natasa

pre 6 godina

Svaka cast predsedniku, uvek dostojanstven i kulturan.

Zlata

pre 6 godina

Koja zamena teze od strane Bulja ! Gde je racio nekim ljudima u Hrvatskoj ?Zna se da su Hrvati napali srpski narod Krajine,ubijali ih,proterali i sta su ocekivali?Ocekivali su Hrvati , da ih Srbi u Bosni i u Krajini ,cekaju mirno ,bez otpora,da ih kolju,vade oci...Naravno da su zestoko uzvratili....da zastite sebe i svoje porodice od agresije Hrvatske !

peraciganin

pre 6 godina

Lepa nrec gvozdena vrata otzara.PRvi razgovor je urodio plodom.

velikan

pre 6 godina

Kakav primitivac, pokazao je svoje lice i jos dobio packu, mora da je srecan.

Sasa

pre 6 godina

Sta je drugo mogao da ocekuje. Nije dostojan odgovora.

Gavra

pre 6 godina

Predsednika ne mogu da uplaše ovako niske i neosnovane provokacije, uvek ima spreman odgovor za sve.

Gavra

pre 6 godina

Predsednik se zaista dobro poneo u ovoj situaciji.

maja

pre 6 godina

Uvek je i takvih nazalost ali verujem da svaki normalan gradjanin Srbije i Hrvatske vidi dobro u ovoj poseti

Tamara

pre 6 godina

Ne treba nasedati na jeftine provokacije. Ovako nesto smo mogli ocekivati al nisam ni jednosg trenutka posumnjala da li ce se predsednik Vucic snaci ukoliko dodje do ovako neke situacije. Odlicno se snasao, valjda samo tako i ume.

desimir

pre 6 godina

Ocito nije svima stalo do dobrosusedskih odnosa.

biki

pre 6 godina

Predsednik mu je odgovorio na fin i kulturan nacin tako to rade skolovani ljudi.

minja

pre 6 godina

PREDSEDNIK VUCIC UVEK ZNA KAKO TREBA DA SE PONASA U BILO KOM TRENUTKU,BRAVO PREDSEDNICE.

Ana

pre 6 godina

Talvih ljudi ce biti uvek, onih koji su spremni na incident, vredjanje i svadju.

GajbexG

pre 6 godina

Nasao je kome ce da dobacuje, ocigledno ne znajuci kakav je Vucko genije i kako u sekundi moze da svakome zapusi usta.

Hemera

pre 6 godina

Aleksandar vučić je jedini političar koji se ponaša civilizovano.

Milan

pre 6 godina

Mislim da se predsednik Vučić odlično snašao u svoj toj situaciji. Tokom posete je bio realan, nimalo licemeran, dostojanstven. Ipak, tokom govora Kolinde u 13: 00 časova videlo se na njegovom licu da mu ova poseta nije prijala. A, i kome bi. Mnogi naši političari ne bi se snašli u toj ulozi. Hrvatska mu je posle Kosova najteže breme na leđima, kao i svima nama u Srbiji.

cvetin

pre 6 godina

taj bulj je nenormalan čovek misli da je faca neka sram ga bilo

cvetin

pre 6 godina

svaka čast srpski prcedniče na odgovoru ovakom ludaku i provokatoru

Flavie Felix IV

pre 6 godina

Samo prezime bulj sve govori.bulja lik.

Radisa

pre 6 godina

Svi komentari su na mestu sto se vidi za i protiv ali me interesije ko je taj jedan a svuda je samo jedan protiv. Neka ti je na cast SRBOMRZCE.

Betmen

pre 6 godina

Sreca Buljina, nije naisao Dejo Savicevic, dobio bi purger po pi..ci...

NOVY

pre 6 godina

Samo ime govori on je BULJA iz koje izlazi smrad

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija