• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.02.2018

10:34

(FOTO) PARTIZANOVCU NIJE LAKO DA DOĐE NA "MARAKANU"! Tošić odbio poziv CSKA da bude gost na utakmici!

Fudbal

(FOTO) PARTIZANOVCU NIJE LAKO DA DOĐE NA "MARAKANU"! Tošić odbio poziv CSKA da bude gost na utakmici!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Zoran Tošić bio je gost moskovskog CSKA u Beogradu, pred prvi meč Rusa sa Crvenom zvezdom u šesnaestini finala Lige Evrope

Tošić je od "armejaca" dobio dres sa brojem 241, koliko je puta srpski fudbaler nosio dres Moskovljana.

- Uvek mi je milo kad vidim svoje najdraže. Mnogo sreće u ovoj sezoni, CSKA zauvek prvi - napisao je Tošić uz fotografije koje je postavio na Instagram

Tošić je sedam godina nosio dres CSKA, pre nego što se ovog leta vratio u Partizan. On je dobio poziv Rusa da dođe i gleda meč, ali to se ipak neće desiti.

- Voleo bih da budem tu, ali nije fudbaleru Partizana lako da ide na stadion Crvene zvezde. Razumite, to je kao da igrač CSKA ide na Spartakov meč. Nije realno - rekao je Tošić za ruski Sport Ekspres.

Reprezentativac Srbije je dodao da "armejcima" neće biti lako na "Marakani".

- Navijači Zvezde i Partizana su zaista nešto posebno. Igrao sam na mnogim stadionima, ali takvu atmosferu ne možeš da porediš ni sa čim. Ne verujem ni da je CSKA igrao pred takvom publikom - istakao je Tošić i dodao:

- Da su tribine ostale prazne CSKA bi bio jasan favorit. Ovako ništa nije sigurno, jer navijači su zaista 12. igrač Zvezde. Biće ih 50.000. Znate li šta je posebna muka za protivnika? To što na drugim stadionima samo najvatreniji zaista navijaju. Ovde će 90 minuta pevati ceo stadion. Razumete? Svi! Ceo stadion - zaključio je fudbaler Partizana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mileta

pre 6 godina

SIROVINO JEDNA,OVO JE SAMO SPORT, NEMOJ MRZETI NIKOGA A KAMOLI SVOJ NAROD CAK IAKO SU ZVEZDASI. TU MRZNJU JE POSEJAO DULE VUJOSEVIC. DOBAR SI IGRAC IDI.NAVIJAJ ZA KOGA HOCES ALI NEMOJ MRZETI.

Utnapistim

pre 6 godina

Nisam primetio da je bilo koja rec ukazivala na mrznju. Licno sam kao Zvezdas dirnut ovom izjavom. " Ovde ce 90 minuta pevati ceo stadion. Razumete? Svi! Ceo stadion." Od mene postovanje.

APIS

pre 6 godina

E nemoj tako da izvrces Tosiceve reci. Covek nicim nije izrazio nikakvu mrznju. Naprotiv, rekao je ako pravilno hoces da shvatis samo ono sto jeste istina a to je da nije lako partizanovim igracima otici na Marakanu ali i obrnuto zvezdasima na partizanov stadion. Da je srece veceras bi svi ali bas svi iz Partizana trebali biti na Marakani a onda obrnuto svi iz Zvezde na partizanovom stadionu. Ovo je ipak SRPSKI FUDBAL. Ja sam " grobar" ali veceras svakako navijam za Zvezdu, za pobedu srpskog fudbala

Gipsani delija

pre 6 godina

Ama nije čovek uopšte dao negativnu izjavu. Naprotiv, ovo je sve časno i srpski!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija