• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.02.2018

11:37

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA NAVIJAČE ZVEZDE: Kapije se zaključavaju u 17.30!

Crvena zvezda

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA NAVIJAČE ZVEZDE: Kapije se zaključavaju u 17.30!

Podeli vest

Klub iz Ljutice Bogdana izdao saopštenje pred meč sa CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope

Crvena zvezda večeras od 18 časova na svom stadionu Rajko Mitić dočekuje ekipu CSKA u prvom meču šesnaestine finala Liga Evrope.

Crveno-beli izdali su saopštenje za navijače uoči važnog evropskog duela.

- Kapije stadiona otvoriće se u 15 časova, tri sata pre početka utakmice, te molimo posetioce da dođu na vreme kako bi izbegli nepotrebne gužve i zadržavanja na ulazima stadiona. Takođe iz bezbednosnih razloga, kapije stadiona zatvoriće se pola sata pre početka utakmice, stoga je neophodno da se na stadion dođe ranije - navodi se u saopštenju Zvezde.

Iz Ljutice Bogdana navode da licima pod dejstvom alkohola neće biti dozvoljen ulaz, a kontrola ulaznica će se vršiti u dve etape, odnosno kroz dva bezbednosna prstena.

- Apelujemo na sve posetiloce da ne nabavljaju ulaznice od preprodavaca, jer će svako lice sa neispravnom kartom biti vraćeno, a potom i procesuirano od strane nadležnih organa. Svi koji su karte kupili na blagajnama stadiona Rajko Mitić, ili putem interneta na sajtu iticket.rs, imaju ispravne karte. Ukoliko karte nisu kupljenje direktno već preko posrednika, postoji šansa da se radi o falsifikatu - poručili su iz Ljutice Bogdana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija