• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

13.02.2018

12:33

(FOTO) RADOJIČIĆ: Insistirati na ravnometrnom razviju svih opština

Politika

(FOTO) RADOJIČIĆ: Insistirati na ravnometrnom razviju svih opština

Podeli vest

Nosilac liste "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" Zoran Radojičić obišao je danas Lazarevac gde je nakon razgovora sa građanima poručio da će ta lista, ako pobedi na beogradskim izborima, insistirati na ravnomernom razvoju opština u okruženju Beograda

Navoodeći da je dugo godina živeo u Lazarevcu, Radojičić je kazao da zna koliko su svi infrastrukturni projekti, urađeni u prethodne četiri godine, doprineli razvoju ove opštine.

Tanjug

- Želim da naglasim da je prethidno rukovodstvo uradilo dosta projekata i da treba nastaviti taj trend - rekao je Radojičić.

Dodao je da je za ovu opštinu veoma važno što je otvorena turska fabrika tekstila, jer će na taj način biti zaposlen izvestan broj ljudi.

Tanjug

- To je samo prva faza i u sledećoj fazi će se otvoriti i drugi deo i još ljudi će dobiti posao - naveo je Radojičić.

Prema njegovim rečima, za Lazarevac je veoma značajna kompanija "Rudnik" kao i druge kompanije tog tipa, jer doprinose razvoju opštine i zapošljavaju.

Tanjug

Istakao je da mu je veliko zadovoljstvo što se danas nalazi u Lazarevcu, zato što za njega ova poseta prevazilazi kampanju, i jer je za Lazarevac i njegove stanovnike emotivno vezan.

(FOTO) MALI I RADOJIČIĆ OBIŠLI PARK UŠĆE: Još jedan primer kako gradimo lepši, bolji i zeleniji Beograd




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija