• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.02.2018

23:32

​SNS POVODOM NAPADA NA AKTIVISTE  PODMLATKA STRANKE: Ujedinjena u nasilju, opozicija večeras POKAZALA PRAVO LICE!

Politika

​SNS POVODOM NAPADA NA AKTIVISTE PODMLATKA STRANKE: Ujedinjena u nasilju, opozicija večeras POKAZALA PRAVO LICE!

Podeli vest

Predstavnici opozicije su večeras pokazali svoje pravo lice, saopštila je Srpska napredna stranka, povodom napada na članove njenog stranačkog podmlatka.

- Nije im dosta sramote što svaki dan seju samo mržnju i izgovaraju laži već su se danas ujedinili i u nasilju. Dok lista oko Demokratske stranke podržava siledžije, iz Ðilasovog štaba poručuju da bi svi trebalo da tuku članove SNS", ističe se u saopštenju.

U tekstu se podseća da su u toku dana fizički napadnuti omladinci SNS, mladić i devojka, koji su počiniocu tog siledžijskog dela bili krivi samo zato što su članovi SNS, a nije ih spaslo brutalnog nasilja ni to što su oboje bili pristojni i dostojanstveni dok su obavljali stranačke aktivnosti.

- Da skandal bude veći, umesto da svi osude brutalno nasilje, prebijanje mladića i šamaranje i guranje devojke, Šutanovac i Živković podržavaju nasilje i šire laži - za Živkovića je pomenuti siledžija u stvari častan oficir, jer je, po Živkoviću, očigledno časno kada neko tuče žene, dok Ðilasov Janković ne samo da podržava nasilje nad ženama, nego poziva sve na prebijanje građana koji podržavaju Aleksandra Vučića i SNS- napominje se u saopštenju.

SNS poručuje Ðilasu, Šapiću, Jankoviću, Šutanovcu, Živkoviću, Jeremiću i svima ostalima da je nikada neće uplašiti i sprečiti da se bori i za bolji Beograd, i za bolju Srbiju, i da siledžijama, lopovima i lažovima neće dozvoliti da ponovo uništavaju budućnost Srbije i naše dece. 

UHAPŠEN NAPADAČ na aktiviste SNS na Zvezdari!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mara

pre 6 godina

Pa covece ti se sve vise i vise zakopavas. Lincovace te na kraju. idi plivaj i cuti.

mara

pre 6 godina

E neka si im bre rekao. Ti nisi sposoban ni za jednu stvar da radis a ne vise odjednom.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija