• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

14.02.2018

13:40

PREDSEDNIK VUČIĆ URUČUJE ODLIKOVANJA POVODOM  DANA DRŽAVNOSTI SRBIJE: Slaveći laureate, slavimo budućnost!

Politika

PREDSEDNIK VUČIĆ URUČUJE ODLIKOVANJA POVODOM DANA DRŽAVNOSTI SRBIJE: Slaveći laureate, slavimo budućnost!

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uručuje povodom Dana državnosti Srbije odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Vučić je izjavio da dodelom odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama, povodom Dana državnosti Srbije, Srbija, slaveći laureate, proslavlja sebe i svoju budućnost. 

- Isticanjem pojedinaca pokazujemo pravi put i pravimo sistem vrednosti kojem težimo. Među nagrađenima ima onih koji čitav život posvetili napretku i građenju Srbije - naglasio je on u obraćanju na svečanosti u Predsedništvu Srbije. 

Srbija danas, prema njegovim rečima, slaveći njih proslavlja sebe i svoju budućnost. 

- Zahavaljujem se u ime Srbije i građana laureatima koji daju primer da su vredno, posvećeno, marljivo radeći naviše uradili za otadžbinu - rekao je Vučić. 

printscreen

Oni koji su danas odlikovani umeli su, kaže, da daju, pomažu, trpe, vredno i marljivo rade, vole i budu tu za sve oko sebe. 

Kako je rekao, ljudske dužnosti su ono što moraš da uradiš, ako hoćeš da se zoveš čovekom, a broj onih koji su spremni da budu takvi je ono što jednu zemlju čini velikom. 

printscreen

Srbija sutra, kako je podsetio, slavi svoj dan, veliki i važan dan, Dan državnosti odajući počast svojim slavnim precima, sećajući se njihovih dela i pokazujući koliko je vredno živeti i boriti se. 

Među dobitnicima su i Katarina Dešić, Branka Filipović, kao i "Centar za smeštaj dece u Miloševcu".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miloš

pre 6 godina

Zaslužne ljude i ustanove je potrebno nagraditi za uspešan rad. Toga je svestan i predsednik Vučić koji je priznanjima dao dalji motiv za dobra dela odlikovanih!

Nikola

pre 6 godina

Predsednik Vučić je danas uručio odlikovanja najzaslužnijim pojedincima i institucijama za doprinos.

Marija

pre 6 godina

Srbija uručuje ordenje i nagrade svim zasluženim građanima, na ovaj sveti državni praznik.

Milica

pre 6 godina

Država na svoj praznik pokazuje da vrednuje i ceni budućnost koju joj građani pokazuju zaslugama svojim, i zaslugama da prime ordene i štafete.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17