• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.02.2018

15:50

ĐURIĆ: Lista Aleksandra Vučića znači napredak i razvoj BG!

Politika

ĐURIĆ: Lista Aleksandra Vučića znači napredak i razvoj BG!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Ðurić izjavio je danas da su predstojeći izbori u Beogradu izbori za budućnost čitave Srbije i da odgovorna politika koju sprovodi SNS neće dozvoliti povratak u prošlost, kao i da će se boriti za budućnost i opstanak mladih u Srbiji

Ðurić je u razgovoru sa građanima naselja Rakovica istakao da je Beograd motor razvoja cele Srbije, te da se neće dozvoliti da državu pustoše i razaraju oni koji ponovo vrebaju priliku da se domognu vlasti i nastave sa pogubnom ekonomskom politikom.

- Zbog toga razvoj Beograda mora da se nastavi. Naša je obaveza i dužnost da 4. marta u što većem broju podržimo nastavak razvoja grada koji je u prethodne četiri godine smanjio posledice razornih rezultata prethodne vlasti - poručio je Ðurić.

On je naveo da je aktuelna gradska vlast umanjila dugove za gotovo 600 miliona evra, izgradila na desetine ulica, puteva, bulevara i stvorila ekonomske uslove da se u Beogradu otvara na desetine novih radnih mesta, kao i da će se otvaranje nastaviti u narednom periodu.

Ðurić je dodao da je Beograd postao turistička destinacija koja privlači veliki broj turista, ali i da je u ekonomskom smislu na mapi Evrope i da je to politika SNS i Aleksandra Vučića.

- Nama je stalo da imamo budućnost u ovoj zemlji, zato našu podršku dajemo listi Aleksandra Vučića koja je u političkom smislu znači napredak i razvoj Beograda - zaključio je Ðurić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 6 godina

Svi drugi su reciklirane interesdzije koji mole za još jednu šansu pa da obezbede i unuke.

Mic

pre 6 godina

Svestan ne narod ko im jedino moze omoguciti bolju buducnost, kako u Beogradu, tako i na teritoriji cele Srbije, a to je nesumnjivo SNS.

Rada

pre 6 godina

Ne razvoj samo Beograda,vec razvoj cele Srbije .jer je narod svestan i zna ko moze obezbediti bolju buducnost a to je samo SNS sa svojim partnerima.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija