• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.02.2018

13:14

PALMA PROSLAVIO STRANAČKU SLAVU: Plate povećavati građanima, a ne političarima!

Politika

PALMA PROSLAVIO STRANAČKU SLAVU: Plate povećavati građanima, a ne političarima!

Podeli vest

Ceremonijom sečenja slavskog kolača, danas je Jedinstvena Srbija, u svojim prostorijama u Jagodini, obeležila krsnu slavu Sretenje gospodnje. Ceremoniji je prisustovao lider JS Dragan Marković Palma sa suprugom, prestavnici drugih političkih stranka iz Jagodine i Pomoravskog okruga

Pozdravljajući goste, Marković je istakao da JS danas ima 105.000 članova i postala je velika i respektibilna partija na sceni Srbije sa šest narodnih poslanika.

Centralno mesto u programu stranke je porodica, država i standard građana, podsetio je Marković.

- U ovoj godini očekuju nas teške odluke, šta će biti i kakva će biti politička odluka, videćemo na završetku dijaloga koji se vodi - rekao je Marković.

Imamo puno poverenje u predsednika Aleksandra Vučića, koji ima našu punu podršku za ono što radi na uspostavljanju stabilnosti i dobrih međunarodnih, međudržavnih i međususedskih odnosa, dodao je Marković.

Zahvaljujući angažovanju našeg minsitra inostranih poslova Ivice Dačića, "drugačije se govori o Srbiji i u SAD", ocenio je Marković.

informer.rs

Marković je dodao da JS ima prijateje u svetu pre svega u Austriji i Grčkoj.

- Naš veliki prijatelj je Slobodarska partija Austrije na čijem je čelu potpredsednik austrijske Vlade Hajnc Kristijan Štrahe.

 - Ta partija je podržavala Srbiju a sada će još više, kada je u vladi u kojoj ima pet značajnih resora - dodao je Palma.

On je istakao da će se JS, i dalje i parlamentu "zalagati za ono što je u interesu države i građana".  

- Za nas je najvažnije da ispunimo obećano i zato ćemo i dalje primati građane i davati socijanu pomoć onima kojima je ona potrebna - rekao je Marković i istakao da je nekom 3.000 veliki novac.

Marković je istakao da je njegova plata 68.000 a da je u drugim opštinama za funkciju koju on obavlja dva puta veća.

- Mi smo se kao stranka uvek borili da one koji nemaju pomognemo, da one koji ne rade zaposlimo. Zato insistiram da se plate povećavaju građanima, a ne političarima – ponovio je Palma.

Govoreći od beogradskim izborima Marković je ponovio "da Beograd ne sme biti opozicija Srbiji".  



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija