• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.02.2018

19:53

VLADIMIR ORLIĆ SNS: Ðilas u besu daje autogolove, RADI SOPSTVENOG PROFITA GURAO BEOGRAD U DUŽNIČKO ROPSTVIO

Politika

VLADIMIR ORLIĆ SNS: Ðilas u besu daje autogolove, RADI SOPSTVENOG PROFITA GURAO BEOGRAD U DUŽNIČKO ROPSTVIO

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić ocenio je danas da Dragan Ðilas u besu uporno daje autogolove, jer se zaželeo vremena kada je zloupotrebom funkcije i moći uvećavao sopstveni profit za desetine miliona evra, a Beograd gurao u dužničko ropstvo i propadanje

- Kada pita da mu se pokažu slike onoga što je u Beogradu urađeno, odgovor je jasan: eno ih, prikazane na panoima u Skupštini grada još pre više meseci- kaže Orlić, ali dodaje da Ðilas to ne može da zna, jer u tu Skupštinu nije kročio godinama, iako je sve vreme primao odborničku naknadu

- Nije ga zanimao ni asfalt, ni škole, ni vrtići, ni penzioneri. Sigurno je imao „preča posla“ brojeći zaradu od kamate onima koje je pretvorio u lične dužnike, a sa kojima se ovih dana svađa na temu „ko je veći žuti lopov“. Šteta što nije video te slike, bilo bi mu jasnije zašto nema šta da traži na ovim izborima", ocenio je Orlić, saopštio je GO SNS.

Orlić navodi da će Beograđani znati kako da odgovore Ðilasu, koji je svakog stanovnika zadužio za oko 700 evra, a da će doprinos dati i penzioneri.

- Ne samo zbog dva miliona evra koje im je Ðilas ostao dužan, ne samo zbog programa koje im je odgovorna gradska vlast, nakon Ðilasovog mraka i devastacije svega, omogućila: poput novih klubova za druženje i senior kartica. 

Učiniće to zato što su svesni da budućnost pripada njihovoj deci i unucima, a ne nezasitom Ðilasu, Šapiću, Jankoviću, Jeremiću, Šutanovcu, Tadiću, Živkoviću i njihovoj ekipi mračnjaka iz ružne prošlosti- zaključio je Orlić.

BRUKA! CIA TV N1 smeta doktorova vikendica od 4.000 evra, a ne pitaju ODAKLE ĐILASU 40 MILIONA EVRA ZA KAMPANJU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
anica

pre 6 godina

pa to je delo jednog tajkuna i lopova kao sto je djilas

Orleanka

pre 6 godina

Đilas je čovek kojeg želja za vlašću vodi do samouništenja!

Gaga

pre 6 godina

Tako je,Orlicu!Dosta su nas zuti pljackali,jedva smo se oporavili od njih!Nikada vise oni nece biti na vlasti!!!

Uzunović

pre 6 godina

Sve je poznato. Na potezu je javno tužilaštvo, da kaže konačnu reč o štetočinskoj politici koju je protiv Beograda vodio Đilas.

Sveta

pre 6 godina

Ukanalio je Beograd,nikad nam nije gore bilo nego kad je on bio na celu grada,a sada nam prodaje maglu i maze oci.

Petar JVetar

pre 6 godina

Сећам се кад је хтео да затвори ОШ Ђуро Стругар како би се људи лакше одлучивали да купе станове у Белвилу кад им продаја није добро ишла. Звали смо као савет родитеља Шапића да питамо зашто се затвара ОШ? Рекао је питајте градоначелника. А овај нам каже, па мало је деце у школи. Школа је ипак опстала јер смо демонстрилали и звали медије.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija