• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

15.02.2018

22:02

RAD U INTERESU BEOGRADA! Ðorđević: Briga o najstarijima prioritet SNS

Politika

RAD U INTERESU BEOGRADA! Ðorđević: Briga o najstarijima prioritet SNS

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Đorđević razgovarao je danas sa najstarijim sugrađanima na opštini Palilula i poručio da je briga o najstarijima prioritet Srpske napredne stranke, jer su oni najzaslužniji za sve što je izgrađeno u Beogradu i Srbiji

- Iako ste najviše bili pogođeni reformama koje smo sproveli, pokazali ste veliko razumevanje i mi to poštujemo. Država i grad će se truditi da vam se, odgovornim radom kao i do sada, na svaki mogući način oduži. Hoćemo da vam omogućimo normalan život, da vam poboljšamo materijalni položaj i stvorimo uslove da budete zadovoljni svojim životom. Kao što je predsednik Aleksandar Vučić najavio, i u ovoj godini možete očekivati povećanje penzija, koje smo obezbedili iz realnih izvora, a ne iz kredita i zaduživanja, kao što su to radili neki pre nas. Sada imamo zdravu ekonomiju, a samim tim i izvesno bolju budućnost - rekao je Đorđević.

Funkcioner SNS je, kako je saopšteno, naveo da je cilj da se u narednom periodu otvori što više klubova za penzionere i obezbede drugi sadržaji, kako bi naši najstariji sugrađani na najkvalitetniji način provodili vreme. 

- Država je izdvojila 204 miliona dinara za subvencionisanje privatnih domova za stare i na taj način smanjila broj onih koji su trenutno na listi čekanja - kazao je Ðorđević, ističući da je u planu i izrada penzionih kartica, po uzoru na Senior kartice u Beogradu, koje će penzionerima pružati određene pogodnosti u celoj Srbiji.

Osvrnuvši se na rezultate koje je postigla gradska vlast u Beogradu, a kojih je mnogo, Đorđević je naglasio da su upravo oni dokaz da Srpska napredna stranka nije davala prazna obećanja, nego je radila za svoje građane. 

On kaže da 4. marta "moramo prvenstveno da mislimo na budućnost svih nas, na budućnost naše dece". 

- Dajući glas listi ''Aleksandar Vučić- Zato što volimo Beograd!'', glasate za razvoj i napredak, jer radimo u interesu vas, interesu Beograda, zato što volimo Beograd! - zaključio je Đorđević.

KINEZI ĆE BITI PRIVREMENO ZAPOSLENI U SRBIJI?! Ministar Đorđević i ambasador Li o odnosima Beograda i Pekinga!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 6 godina

Penzioneri čine najveći deo stanovnika Srbije. Oni su i najodgovorniji članovi društva, tako da je dobro pridati im pažnje i pokazati zahvalnost za razumevanje reformi koje su njih dobrim delom pogodile.

VEROLJUB

pre 6 godina

Brigu o najstarijim gradjanima treba negovati, gledati da im se omoguci sto kvalitetniji zivot. Sadasnja vlast je vec uradila prvi korak, korisna stvar koja je uradjena za njih je i senior kartica, tako da im je dosta olaksana jeftinija kupovina. Naravno da se nece stati na ovoj ideji.

Darko

pre 6 godina

Starim ljudima je uvek potrebno da se neko brine o njima .

Miloje

pre 6 godina

Stariji sugradjani su doprineli razvoju ove zemlje i sada treba preuzeti brigu o njima.

Davorin

pre 6 godina

Stari su kategorija ljudi kojima je svaka podrska znacajna.

Ivana

pre 6 godina

Najstarijim sugradjanima je na razne nacine pokazano da se brine o njima

Tanja

pre 6 godina

Drzava se maksimalno zalaze da svim gradjanima bude bolje,a posebno se vodi racuna o najstarijima

Lula

pre 6 godina

Sns je o starima uvek vodio racuna,zato i imaju nihovu punu podrsku.

Marijana

pre 6 godina

Drago nam je da je politika Aleksandra Vucica dokazala da je svaki gradjanin Srbije podjednako vazan....

Nikola

pre 6 godina

Briga o najstarijim sugrađanima je uvek bila među prioritetima Srpske napredne stranke.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija