• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.02.2018

12:05

(VIDEO) DUDA PRIZNAO: Mi smo sa Đilasom samo ZBOG LOVE!

Politika

(VIDEO) DUDA PRIZNAO: Mi smo sa Đilasom samo ZBOG LOVE!

Podeli vest

Bivši košarkaški trener i selektor Dušan Duda Ivković, perjanica kampanje Dragana Đilasa, priznao je javno, u televizijskoj emisiji, da je uz njega samo zbog para!

Čuveni košarkaški stručnjak koji je ušao u politiku kada mu je odbijen zahtev za legalizaciju nezakonito sagrađene vile od 1785,8 kvadrata, pa je tada podržao Sašu Jankovića, a za Aleksandra Vučića izjavio da je "najgora vlast od svih", sada je konačno objasnio pravi razlog zbog kojeg podržava Dragana Đilasa u kampanji za gradonačelnika Beograda.

Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji, na pitanje zbog čega je odlučio da stane uz Đilasa, Duda je bez blama odgovorio:

- Đilas se dokazao kao gradonačelnik, a najveći kvalitet mu je to što ima novac!

Dakle, Đilasove eventualne ideje za dobrobit građana Beograda, planovi, strategija razvoja... i slične "sitnice", nemaju nikakve veze?! Važno je da ima love! I onda je sasvim jasno ko je sve i zašto stao uz bivšeg gradonačelnika.

A barem bi Duda trebalo da zna da nije sve u lovi. Da jeste, odavno bi on legalizovao svoje nelegalno podignute kule i gradove.

Osim toga, Beograđani jako dobro znaju kako je Đilas došao do love. Preko njihovih leđa. I neće dozvoliti da im se to ponovo desi. 

DUDA FOLIRANT! Kaže da Beograd voli više od svih sa liste SNS, a IZBEGAVA DA PLATI POREZ za divlju vilu od 1786 kvadrata!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zdravkovic Radoslav

pre 6 godina

Da li je to zaista tako i moguce? Srušite mu vilu kada je nelegalno gradjena?

cuba

pre 6 godina

da je drzava kako treba platila bi dudi legalizaciju vile!!!tolikim lopovima miskovicima i ostalim banditima su legalizovali lopovluke i jos ih pustaju na slobodu a nista nisu uradili za srbiju nego su pokrali i ono malo sto ima,za dudu su bar svi culi da je SRBIN!!!

Dragan

pre 6 godina

MOŽDA DUDA NIJE NEVIN, ALI JE LEGENDA, ZADUŽIO ZEMLJU. ČIME SU POJEDINI POLITIČARI ZADUŽILI?

Uca

pre 6 godina

Duda jeste legenda za to kapa dole, politika njemu nije potrebna da bi legalizovao nekretnine. Prosao je sveta video je kako to funkcionise treba biti gospodin do kraja, da ne ostavlja mrlje, taj segment mu fali da bude veliki gospodin i nezaboravna legenda. Ove sto podrzava samo ga diskredituju i koriste za jeftine politicke poene, i onda po lgici dolazi zasto je snjima idovodi nas u sumlju zasto nekoga podrzava priznacete pogresno. Dudo otkaci sve te vucibatine ipostupi kao pravi gospodin ispuni svoju gradjansku duznost i tad ces biti 100/ legenda i gospodin a mozes ti to LEGENDO¨!!!

asid

pre 6 godina

Duda jeste veliki košarkaški stručnjak ali je i još veći politički dunster!

Zlaja

pre 6 godina

Duda je Gospodin i to će uvek biti. Samo su mu šljam i bagra malo pomutili razum i rasuđivanje. Jedva čekam da prođe par godina pa da se zajedno s njim smejemo i dovorimo 'sta mi bi, ko da su mi vrane mozak popile, pa da se uhvatim sa takvim polusvetom u kolo' Isti mislim i za Trifunovice i za Đurička i za još neke legende. Ima ih na obe strane. I jedni i drugi treba pod hitno da istupe iz politike, ne treba im to.

vlada

pre 6 godina

Struka i moral ne moraju biti "uskladjeni"! Duda je tipičan primer toga!

Branko

pre 6 godina

A sta je rekao u nastavku price. Onaj ko ima novac, ne mora da krade.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija