• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dakić

16.02.2018

14:27

KOJO RASKRINKAO "PREDUZEĆE" JANKOVIĆ! Slavica i Vuk šatro tuguju za Glogovcem, a NISU GA HTELI U SVOJOJ KAMPANJI jer je previše "nacionalan"?!

Politika

KOJO RASKRINKAO "PREDUZEĆE" JANKOVIĆ! Slavica i Vuk šatro tuguju za Glogovcem, a NISU GA HTELI U SVOJOJ KAMPANJI jer je previše "nacionalan"?!

Podeli vest

Nikola Kojo, poznati glumac i jedan od potpisnika čuvenog Apela 100 i nekada vatreni obožavalac Saše Jankovića i njegovog Pokreta slobodnih građana, raskrinkao je na svom Tviter profilu neviđeno licemerstvo preduzeća Janković! 

On je preneo fotografiju koju je Slavica Janković, supruga lidera PSG postavila na Instagram u kojoj žali zbog smrti poznatog glumca Nebojše Glogovca. 

Međutim, Kojo je otkrio da je za Sašu Jankovića i njegovu suprugu, Glogovac tokom kampanje za predsedničke izbore bio itekako nepoželjan i da mu tada nisu dozvoljavali da govori na opozicionim skupovima jer je "previše nacionalan"!?!

- Tako... nek se klanja sad u tvojoj montaži.. nek doprinese tvojoj veličini! Kad je nuđeno da govori u kampanji: "Previše je nacionalan". MUP M - napisao je Kojo, koji je uz svoju poruku okačio i pomenutu sliku sa Slavičinog Instagrama. 

printscreen

Ona je objavila fotografiju Nebojše Glogovca iz predstave Hamlet uz svoju sliku sa suprugom, uz opis: 

"Sa premijere Hamleta. Neka ti je večna slava."

Jankovićeva supruga UZIMA SAV KEŠ! Evo zašto je izbila pobuna u vrhu POKRETA SLOBODNIH GRAĐANA!

Kojo nije izdržao, pa je odamah potom objavio još jedan tvit na istu temu:

- I ovo je sigurno bolje nego korišćenje mrtvih glumaca u "Zalupi vrata"...ipak je Glogi svežiji...a i džabe je? Jel' da? Govna jedna... 

printscreen

Podsetimo, nakon smrti čuvenog glumca, opozicija s Jankovićem, Đilasom i Jeremićem na čelu, brže bolje je počela da svojata Glogovca i njegove opozicione stavove. 

Sada su ponovo pokazali koliki su licemeri, jer im živ očigledno nije bio po volji... 

JANKOVIĆEVA ŽENA SE BLAMIRALA NA PIJACI: Vređala ljude koji su penzionerima delili senior kartice!

A najnovije Kojove optužbe na Slavičin račun samo su potvrdile ono zbog čega je većina istaknutih članova i napustila PSG, a to je cenzura i diktatura koju je zavela Slavica, zbog čega su je prozvali novom Mirom Marković. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mirna

pre 6 godina

Bitno da Jankovic sebe promovise preko drugih,a vise ni ne cudi sto su mu svi okrenuli ledja.

lena

pre 6 godina

Koja je toliko pametan kada je mogao Jankovica da podrzi

zloupotrebljen

pre 6 godina

Veoma, veoma ružna, sramotna montaža...kao da se ovaj divni čovek i najbolji srpski glumac klanja političarima! FUJ.

Mihailo

pre 6 godina

Који је Јанковић лецемер од човека па ово је страшно.

Nepoznati

pre 6 godina

Prosto nisam mogao da veruje da su njega uspeli da nasankaju,od "potpisnika" najvise mi je bilo krivo upravo zbog njega. Dobro da je progledao.

desilencio

pre 6 godina

i meni je najtužnije i ''najgore'' bilo što je divni glogovac naseo. za ostale mi je jasno i svejedno. izgleda da nije mogao da se odupre strašnom pritisku i ''ozračju'' koje dominira u srpskom glumištu. glumci i ne znaju koliko smo razočarani njihovim javnim stavovima, pa bili oni de niro, meril strip ili naši. glumci umišljaju, poneseni aplauzima i reflektorima, da su mnogo pametni u stvarima demosa, demokratije, etike...eh, eh...daleko, daleko od toga.

prijatelj

pre 6 godina

Sergej Trifunović je isti kao i ovaj Janković, zloupotrebljava mrtvog prijatelja i, naravno, boljeg umetnika od sebe, ne bi li došao, ponovo, u centar pažnje i preoteo svu pažnju sa mrtvog velikana na sebe! Strašno, strašno, strašno ko sve ne glumi elitu, ko nam, sve, morališe sa amoralnog mesta. Njegov tvit na dan sahrane: ''Mole se predstavnici vlasti da ne dolaze sutra na sahranu u 14:30 u Aleju Zaslužnih Gradjana. Ustaće Glogovac i jebati im mater. Znam čoveka. ''...a ''moralna'' opozicija koja se sjatila da bude viđena i uslikana ne smeta?, a sam sebe ne vidi?

Alhemičar

pre 6 godina

Нека види цела Србија ко су Јанковићи олоши и лицемери.

Hedona

pre 6 godina

Kojo je otkrio da je za Sašu Jankovića i njegovu suprugu, Glogovac tokom kampanje za predsedničke izbore bio itekako nepoželjan i da mu tada nisu dozvoljavali da govori na opozicionim skupovima jer je "previše nacionalan.Pa naravno da mu nisu dali, jer ganisu poštovali ovo je sramota da Janković toliko obraza nema.

sreća

pre 6 godina

Ponekad treba da naučimo kako je dobro za nas, kada određene klike, a ispostavlja se da su to, uglavnom - sorosovske, ne žele ''da nas iskoriste'', potcenjuju nas, ne daju nam šansu, izbacuju nas, preskaču nas, izopštavaju nas. Glogovac je imao svoj glavni put, svoj talenat, na kome je uspeo da se ostvari. To je najvažnije. To i porodica. Mislim da je, što ste tiče politike - bio naivan i podlegao opštoj atmosferi koja sebe naziva društvenom avangradom. On nije bio ohol, ali je dominantno okruženje u svetu pozorišta i filma, pa i ostalih u kulturi, uglavnom- toksično. Na žalost!

Sara

pre 6 godina

Bruka i sramota iz dana u dan se nastavlja, samo govori kakvi su ljudi.

Nikolija

pre 6 godina

Strašno. Apsolutno nisu zaslužili nikakav ni komentar, jer oni su obični bezdušnici, koji misle da mogu manipulisati ljudima. Bolje bi im bilo da tako, držeći se za ruke obilaze manastire, redovno idu na psihoterapije i očiste svoj um od izopačenosti i zlobe.

Boban

pre 6 godina

Misli da Vucic nemoze da pozeli boljeg protiv kanditata od Jankovica, Jankovic je covek koji sve u zivotu dobio na tacni klasicno ,,dete komunizma,, ocevi i dedovi takvih su i doveli Srbiju do ovog stanja. Nisam za Vucica i naravno ne planiram za njega da glasam poslednji put sam glaso 2004 za Tadica i od tad ne glasam.

dundo

pre 6 godina

Koriste njegovo ime sada u kampanji kada vise nije medju nama a nisu se setili njega kad je bio tesko bolestan. Bruka i sramota

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija