• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.02.2018

20:32

CIRKUS OPOZICIJA! Šapić i Radulović zakazuju TV duel, kao da je obračun kod OK korala!

Politika

CIRKUS OPOZICIJA! Šapić i Radulović zakazuju TV duel, kao da je obračun kod OK korala!

Podeli vest

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović prethodnih dana imao je žestoke sukobe sa kandidatom za gradonačelnika na predstojećim izborima i predsednikom Opštine Novi Beograd Aleksandrom Šapićem. A sada fajt žele da prebace i na TV ekrane, pa da im se smeje cela Srbija

Radulović i njegova ekipa danima ne štede pogrdne reči za nekadašnjeg vaterpolistu pa su ga žestoko isprozivali za zloupotrebu javnih resursa i otimanje para od građana.

Svađe i prozivke putem društvenih mreža su išle dotle da je čak jedan od pripadnika Radulovićevog "tabora" pretio hapšenjem predsedniku Opštine Novi Beograd.

A sada bi opoziciona elita svoj cirkus da prebaci sa društvenih mreža na televiziju.

Inicijator je očigledno bio Radulović, A Šapić mu je "šmekerski" predoložio - bilo kad i bilo gde: 

-  Evo ako zakažete u Zumiranju i na Balkan Info, posebno gostovanje za nas dvoje, a da se moje prethodno dogovoreno ne ukida, javno odmah pristajem. Evo možete njihove odgovore i ovde da objavite. Jel sad ok?

printscreen

Međutim, ni kod ugovaranja TV obračuna ne ide im tako glatko, pa je tako Radulović na svom profilu na Tviteru napisao:

- Ipak mora istina da se govori. Radi se o posebnim terminima za duel. I Zumiranje i Balkan info. I mora na neutralnom kanalu sa novinarima, da se doktor ne bi prenemagao i kukao: nepravda. Pa rekoste doktore bilo gde bilo kada. Šta se promenilo?.

Nije dugo trebalo Šapiću da odgovori.

- Jaoo. Pa valjda ako kažete bilo kad i bilo gde, je nešto što taj koji proziva treba da obezbedi, a ne da traži da se ubacuje u moja gostovanja, kojih iovako malo imam pred izore. Onaj koji proziva, ne komplikuje. A on je prozivao, a sad komplikuje. A pri tom ima svoju televiziju - napisao je bivši vaterpolista.

Dvojica opozicionara očigledno nemaju šta da ponude građanima osim svog cirkusa koji uglavnom prate zaludni tviteraši. Mada, istina, bilo bi zanimljivo taj cirkus videti i na TV-u.

RADULOVIĆ nastavio da PROZIVA ŠAPIĆA za ZLOUPOTREBE u opštini Novi Beograd




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nena

pre 6 godina

vec su se toliko ispljuvali i ponizili da nista novo i pametno nema da se kaze. zaglibili su se obojica do dna.

Lea

pre 6 godina

Ovo je najbolje nekomentarisati jer su suvise jadni cime se bave da bi dosli na vlast

provincijalka

pre 6 godina

Ovakav duet, pardon duel, je maskarada i ne verujem da će neko da gubi vreme gledajući to.

Vanja

pre 6 godina

Oni su samo po sebi cirkus. Nema potrebe da prave cirkus...

Mila

pre 6 godina

E ovo se zove cirkus opozicija. Drugo ime im ne treba.

MARINA 32

pre 6 godina

Zaista bi bilo lepo da se pojave pred kamerama, ne toliko za njih dvojicu jer oni nisu bitni. Bitno je da gradjani uzivo vide o kakvim se to kandidatima radi, i sta su sve radili u proslosti, i sta bi radili u buducnosti. Ovo bi bilo dobro za gradjane da im olaksa prilikom glasanja kome da daju svoj glas.

Petar Golemi

pre 6 godina

Obratite pažnju na tweet Šapića u kome zamenicom ,,dvojie'' označava njega i g-dina Radulovića....G-dine Šapiću ,samo mi objasnite ko je kog pola, odnosno, zašto ste upotrebili zamenicu neodgovarajućeg roda ? Mislim zato što ste bežali sa časova matrenjeg jezika u osnovnoj školi...Meni se čini da su predstavnici opozicije kvazi elita i kvazi inkelektualci ili ,,fake'' ili po srpskom slengu ,,lažni' 'i da svaki njihov glasač ima problem sa shvatanjem gde se naše društvo u ovom momentu nalazi......

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija