• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.02.2018

11:49

VUČIĆ NA PREDIZBORNOM MITINGU SNS U RIPNJU: Srbija mora ekonomski da ojača, POVEĆAĆEMO PLATE I PENZIJE!

Politika

VUČIĆ NA PREDIZBORNOM MITINGU SNS U RIPNJU: Srbija mora ekonomski da ojača, POVEĆAĆEMO PLATE I PENZIJE!

Podeli vest

Srpska napredna stranka održava danas predizborni miting u beogradskom naselju Ripanj ispred porte crkve svete Trojice pred nekoliko hiljada ljudi

12.40 - Prisutnima se obratio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na mitingu liste "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" u Ripnju, da može da garantuje da će ove godine biti povećane plate i penzije.

- Doći ćemo do onoga što sam rekao - 500 evra prosečna plata u Beogradu i veće penzije - rekao je Vučić.

On je rekao da je nezaposlenost smanjena sa 26 na 12 odsto, da je potrebno podići Avalu kao turistički kompleks i da je potrebno da više novca ostaje u opštini Voždovac.

- Važno je da se čuva gradska kasa, da se smanji broj nezaposlenih da se grade ulice, rekonstruišu lokalni putevi, izgradi metro. Danas imate obećanje od mene, ja vam garantujem da ćemo da gradimo i izgradimo metro, da ćete da se ponosite svojim gradom - rekao je Vučić. 

Vučić je kritikovao opoziciju i rekao da njegovi politički oponenti žele da preuzmu vlast samo da bi preuzeli "kasu", koja je prema njegovim rečima, danas puna.

- Toliko je primamljiva gradska kasa, da ćemo da imamo 24 liste. Toliko su primamljive pare. Svi čekaju da se ujedine protiv jedne jedine liste. Šta oni nude? Rušenje - hoćete da rušite 'Beograd na vodi', da nam vratite pacove i zmije. Hoćete da rušite puteve? - rekao je Vučić.

On je dodao i da je opozicija napadala gradonačelnika Sinišu Malog i da je od njih slušao samo "diplome, diplome, diplome".

- Nisu diplome važne, nego marljivost - rekao je Vučić.

Vučić pozvao građane da 4. marta u velikom broju izađu na "festival demokratije":

- Molim vas da vam ne bude teško da izađete i glasate za Beograd i Srbiju budućnosti. Siguran sam da možemo još mnogo toga da uradimo za budućnost naše dece. Živeo Ripanj! Živeo Voždovac! Živela Srbija! 

12.36 - Voditelj Žika Nikolić naglasio je da je Aleksandar Vučić prvi srpski najviši državnik koji je posetio Ripanj i da to dovoljno govoro o tome koliko poštuje sve građane Beograda.

srbijadanas.com

12.25 - Lider Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić pohvalio je dostignuća aktuelne gradske vlasti i naglasio da je gradonačelnik Siniša Mali "napravio čudo" od Beograda.

- Srbija je čekala da se pojavi predsednik Aleksandar Vučić i pokrene sve što je u našoj zemlji stajalo 30 godina – rekao je Karić.

Karić naglasio da Ripanj i okolinu treba pretvoriti u plantaže kako bi se otvorila nova radna mesta i kako bi mladi ostali u zemlji.

srbijadanas.com

12.17 - Prvi na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Zoran Radojičić naglasio je da je aktuelna vlast nastojala da se svih 17 beogradskih opština ravnomerno razvija.

srbijadanas.com

12.15 - Počeo je miting

12.12 - Na miting SNS u Ripnju došli su i voditelj Žika Nikolić i koordinatorka Sigurne kuće Vesna Stanojević. Među prisutnima je i funkcioner SNS Andreja Mladenović.

srbijadanas.com

12.10 - Među prisutnima je i potpredsednica SNS Marija Obradović.

12.05 - Ispred porte se okupio veliki broj građana. Očekuje se početak mitinga

srbijadanas.com

Građanima će se obratiti predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić i prvi na listi "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" doktor Zoran Radojičić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kontesanera

pre 6 godina

SNS nastavlja svoju kampanju u svim delovima Beograda uz veliku podršku svog predsednika Aleksandra Vučića.

minja

pre 6 godina

POBEDJUJU NAJ BOLJI GLASAJTE ZA LISTU ALEKSANDRA VUCICA.

Beograd

pre 6 godina

Vladajuća stranka misli za dobrobit svih opština grada Beograda .

Jelena

pre 6 godina

Puna podrska listi "Aleksandar Vucic- Zato sto volimo Beograd"

Stefan

pre 6 godina

SNS zasluzuje ubedljivu pobedu na beogradskim izborima, jer oni su jedina opcija koja donosi bolje sutra!

Zeljko

pre 6 godina

SNS nema konkurenciju i svako ko voli Beograd ce glasati za njih!

sara

pre 6 godina

Uvereni smo u svaku rec koju izgovorite,o vama puno govore gotova dela.

Mila

pre 6 godina

Ovim održavanjem mitinga u Ripnju, na delu se pokazije koliko SNS drži do toga da se ulaže u prigradske Opštine i naselja, posebno kada je infarstruktura u pitanju. Radi se o stvaranju elementarnih uslova za život.Prethodne vlasti su za ove Opštine i naselja, totalno zaboravile.

jelena

pre 6 godina

Narod podrzava ono sto je dobro za njihovu buducnost.

slađa

pre 6 godina

Vučić je sa SNS i koalicionim partnerima zaista pokrenuo točak istorije Srbije u jednom prosperitetnom smeru. Za ponos i poštovanje. Beograd i njegovi građani će biti u fokusu pažnje i brige. Nije lako udovoljiti svim strukturama društva, ali vredi ceniti trud kada to neko iskreno pokušava da čini prema mogućnostima determinisanim trenutkom i finansijskim kapacitetima. Dosadašnji rezultati su izvanredni, a biće još bolji. Sigurna sam.

Ivanitza

pre 6 godina

Lista koja nudi sigurnu budućnost i bolju perspektivu svim građanima Srbije.Zato će i pobediti.

Ripanjac

pre 6 godina

Tako je. I ripanj je bg. Dzilas ne zna ni di je ripanj

Peđa

pre 6 godina

Snažna lista sačinjena od najboljih domaćina i eminentnih stručnjaka. Pobeda liste broj 1 je zagarantovana.

Fako

pre 6 godina

Uz naprednjake Srbija ce da postane ekonomski jaka zemlja.

Vuja

pre 6 godina

Uz SNS Srbija ce da postane ekonomski jaka zemlja.

Hana

pre 6 godina

Nesumnjivo da je dosta toga uradjeno i da jos toga sledi,infrastruktura,asfalt,putevi,autobuske linije na koje se cekalo,ali se tu ne staje.

Mortisa

pre 6 godina

Svaka čast, lepo je što brinete i mislite o svojim građanima,

Dijana

pre 6 godina

Povecanje plata i penzija, smanjenje nezaposlenosti, novi projekti, dovodjenje novih investitora, moguce je samo ukoliko na vlasti bude SNS! Puna podrska za listu broj 1!!!

minja

pre 6 godina

SVI CE DA GLASAJU ZA BROJ JEDAN JER SU ONI NAJ BOLJI.

MiKSI

pre 6 godina

Vučić traži od beogradjana apsolutnu pobedu njegove liste.

BARBIKA

pre 6 godina

Beograd nema budućnosti sa recikliranom žutom opozicijom, samo je Vučić budućnost.

Zvezdara

pre 6 godina

Pre godinu i po sam otisao iz mog Beograda, jer nisam hteo da nocu lepim plakate ove stranke i da tako napredujem u firmi. Ovde gde sam sada to ne traze. Traze znanje, strucnost i rad. Kada vidim ovu bulumentu na celu sa Karicem... Ni na odmor mi se ne dolazi tu. A i ne moram. Imam para da idem na Maldive jedno dve nedelje.

bane

pre 6 godina

Predsednice u Srbiji se vec bolje zivi to se moze videti I po nepreglednoj koloni vozila sa Zlatibora koja SE krecu put Beograda!Posedujem snimak u trajanju od 6 minuta!Dobro je za srpski BDP javna potrosnja I sto je najbitnije ostaju devize u nasoj Srbiji!Opozicija treba da vidi ovu kolonu i da opet prica kako SE "lose" zivi u Srbiji!Sram Vas bilo opozicijo!

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija