• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/B92

17.02.2018

22:50

OVI SE BAŠ NIČEG NE STIDE! KLINTON, KLARK OLBRAJT I EKIPA slave nezavisnost lažne države Kosovo!

Politika

OVI SE BAŠ NIČEG NE STIDE! KLINTON, KLARK OLBRAJT I EKIPA slave nezavisnost lažne države Kosovo!

Podeli vest

Uz Donalda Trampa i Reksa Tilersona, desetu godišnjicu proglašenja nezavisnosti Kosovu su čestitali i bivši američki predsednici Bil Klinton i Džordž Buš. Čestitke su uputile bivše državne sekretarke Medlin Olbrajt i Kondoliza Rajs, kao i bivši komandant NATO snaga u Evropi, general Vesli Klark

U video-poruci predsednik Klinton je izjavio da će Kosovo "uvek u njegovom srcu imati posebno mesto". 

- Izuzetno sam zahvalan što sam kao predsednik SAD mogao da pomognem da ostvarite budućnost u slobodi i toleranciji - rekao je Klinton. 

On je podvukao da veruje da je "zasluženo mesto" Kosova punopravno članstvo u Ujedinjenim nacijama, EU, NATO i međunarodnoj zajednici uopšte. 

- Za vaše međunarodne prijatelje širom sveta je značajno da nastavite da radite na prevazilaženju sukoba iz prošlosti - poručio je Klinton. 

Bivši predsednik SAD Džordž Buš je u svoje i ime supruge Lore čestitao narodu Kosova uz poruku "u ovom značajnom trenutku želimo vam mirnu, demokratsku i bogatu budučnost". 

Biuvši komandat NATO snaga u Evropi u vreme napada na SRJ, general Vesli Klark je ispod slike s Kosova iz tog vremena napisao: "Čestitke narodu Kosova, slavimo deset godina nezavisnosti". 

I bivše američke državne sekretarke SAD Medlin Olbrajt i Kondoliza Rajs su narodu Kosova čestitale desetu godišnjicu nezavisnosti. 

Predsednik i premijer Kosova Hašim Tači i Ramuš Haradinaj su povodom godišnjice primili čestitke i drugih stranih zvaničnika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljube

pre 6 godina

Bagra belosvetska, daće Bog da budete adekvatno kažnjeni za sva nedela ...

Zivko

pre 6 godina

Klinton,Veseli Klark, i njihovi saradnici Solana i drugi izvrsili su Agresiju nad Srbijom i mojih 503 bivsih ucenika je zbog velike radioaktivnosti umrli i ja sam zvao da izjavljujem saucesce i zakleo se da cu uvek govoriti da je NATO izvrsio AGRESIJU nad Srbijom jer to je jedino sto mogu da ucinim za moje nikada neprezaljene i nezaboravljene ucenike a FBI treba da ispita kome albanski lobisti daju svaki mesec od $200-$400 dolara u EU i u USA, Tramp sigurno nije uzeo ni jedan dolar od kriminalnih,korupcionaskih,likvidatorskih ljudi,kokainske mafije pa da se otkrije koji su to "BORCI ZA DEMOKRATIJU' u EU i u USA.O svemu ovome napisao sam i potpisao i poslao Trampu i da se ispita od strane FBI povezanost Tadica,Pajtica,Jeremica,Sutanovca,Zivkovica itd za Albanskom i Kosovskom HOBOTNICOM .

yuha

pre 6 godina

pa da nije priznato kosovo jos bi se tukli dole.kako bi vi rijesili 2 miliona albanaca ako oni nece zivjeti sa vama.

KOCTA

pre 6 godina

Русе довести на север и ето мира у ЈУЖНОЈ ПОКРАЈИНИ а то једино пије воду ако се одрекнемо ЗЛА које се зове ЕУ И САД

Vasilije

pre 6 godina

Interesi Amerike na kosovu nisu interesi Amerike kao države. To su strašni interesi interesnih grupa i pojedinaca Amerikanaca. Tako su oni koji su pravili ili pokušali da naprave tu kvazi državu medju sobom podelili kome šta pripada na Kosovu. Znase kome treba da pripadne Trepča kome telekom na kosovu kome pošta kome rudnici lignita koje je najveće u Evropi. Kako oni misle da se njihov plan privodi kraju tako puštaju niz vodu i sklanjaju one koi mogu da im u tim namerama smetaju. Zato i "jure" da se osnuje i počne sa radom sud za zločine na Kosovu.Samo ima tu nešto na šta nisu računali; Kada ti njihovi dojučarašnji saradnici -Albanci Tači Hardinaj i mnogi drugi dodju pred taj sud da odgovaraju za mnoge zločine a ponajviše za prodaju organa otetih Srba, TADA ĆE MORATI I DA KAŽU KOME SU TE ORGANE PRODAVALI. Zato sumnjam da išta ima od tog sudjenja ILI će "nestati" GLAVNI svedoci.

lenka

pre 6 godina

pomracenje uma pred licnim interesima.sta reci jadno i bedno u 21 veku.uzdici ce se srbija kao feniks.nije prvi put osetila nepravdu.pitam ovo troje zasto njihovi gradjani traze pasos srbije a ne traze te njihove kvazi drzave.

banat1952

pre 6 godina

Stideti se mogu samo oni koji imaju obraz a ovi zlikovci ne znaju ni sta je to.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17