• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.02.2018

13:01

​BRUKA! Karleuša i Slavica Janković vode Đilasovu kampanju!

Politika

​BRUKA! Karleuša i Slavica Janković vode Đilasovu kampanju!

Podeli vest

Propagandni tim kandidata za gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa, verovali ili ne, predvode Slavica Janković, supruga lidera PSG Saše Jankovića, i pevačica Jelena Karleuša?!?

Supruga Saše Jankovića, Slavica, pre dva dana grubo je zloupotrebila pokojnog glumca Nebojšu Glogovca u propagandne svrhe i napravila fotomontažu na kojoj se on klanja bračnom paru Janković.

Na ovu sramotnu montažu, kao što je poznato, reagovao je jedan od naših najboljih glumaca Nikola Kojo.




Zatim se dva dana po Slavičinom nalogu na Koja obrušavao njen suprug Saša Janković. Poslednji put sinoć na društvenim mrežama, gde je opet pisao glumcu i zahtevao od njega da mu odgovori. Bezuspešno.

printscreen

Sve to zapravo je deo kampanje koju Dragan Đilas vodi, kako bi se dopao biračima, ali očigledno na pogrešan način. Jer, čak i oni najostrašćeniji simpatizeri reagovali su negativno i rekli da je sramota mrtvog čoveka koristiti u političke svrhe, zarad skupljanja jeftinih poena.

Međutim, tu nije kraj. Osim Slavice Janković, Đilasovu kampanju već mesecima podržava i, kroz pozive protiv vakcinacije, oblikuje estradna zvezda Jelena Karleuša.

Ona je najveći protivnik vakcinacije dece, a kao rezultat takve kampanje u Srbiji vlada epidemija malih boginja, koja je nažalost u nekim slučajevima završena tragično.

I upravo sinoć, u isto vreme dok se Saša Janković obračunavao s Nikolom Kojom, Jelena Karleuša je iz Holandije osula paljbu po svima onima koji diraju Dragana Đilasa i nju.

Ministru zdravlja Zlatibora Lončara, koji je izneo izuzetno zabrinjavajuće podatke o epidemiji malih boginja, poručila je da od*ebe. A zatim se pridružila zahtevu RTS da se zabrani predizborni spot SNS, komentarišući da je to nešto najjadnije što je ikada emitovano na televizijama. Tu se nije zaustavila, već je nastavila sa tvitovima u odbranu Đilasa do ranog jutra.



Iz svega ovoga da se zaključiti da se Dragan Đilas u kampanji oslonio upravo na njih dve, Slavicu Janković koja je zadužena za obračun sa Nikolom Kojom i na Karleušu koja mora sprečiti vakcinaciju dece i čuvati njegov imidž u javnosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stojan

pre 6 godina

Pa ima li ona bar malo skole. Govori kao da ni osnovne nema.

Nenad

pre 6 godina

Sa samoproglašenom "Divom" će daleko dogurati. Tajkuni i žene sumnjivog morala su odlika koalicije oko Đilasa.

Tijana

pre 6 godina

Koga Karlesu brani taj je spao na najnize grane. Kada on kaze to je bas receno, svkai put prospe neku mudrost.Lepo su se Jelena i slavice nasle da brane ipodrze kampanju ujedinjene opozicije. Propali ste nacisto.

rolex

pre 6 godina

hahahahahhaha,JK,jel to ona jedino moze da mesa kod Sase Popovica.Jer,naravno, na koncertima je samo tehnicko osoblje,a publika na koncertima kod Cece,Dragane,Seke i ostalih pravih pevacica.A pored nje u studiju sedi covek koji peva na skupovima SNS.Da li mesalica misli i o njemu sve isto kao o SNS?

jekica

pre 6 godina

Jadan on kad mu Karleusa vodi kampanju...time sto je ubedjivala ljude da ne vakcinisu svoju decu izazvala je opsti haos i danas ti isti roditelji koji su je poslusali danas muku muce sa malim boginjama...

Brane

pre 6 godina

Toliko o ozbiljnim namerama ovog pokreta ,verovatno bi Karleuša bila premijer jednom kada pobede.

Sanja

pre 6 godina

AHAH Karleusa jao kuda ide ovaj svet nepismen narod!

ana

pre 6 godina

Intelektualci su podrzali SNS, a Karleusa opoziciju! Narod zna za koga ce glasati i ko ce realizovati obecana, glasace za SNS!

darko

pre 6 godina

Jelena Karleuša umislila da je svetska zvazda, njeno kreštanje ne vredi ni komentaristai.

Mille

pre 6 godina

Ok, imace glasaca koliko i JK publike na koncertu. Djilas pada sve nize, misli da krestanjem i silikonima moze da pridobije glasace.

Mihailo

pre 6 godina

Ovo je dno dna ko im vodi kampanju još samo da zapeva ima da otera i ovako malo ljudi koje vam je ostalo.

BREŽANAC

pre 6 godina

Zbog Kerleuše ne gledam zvezde granda, a verovatno neću ni Đilasa da podržim mojim glasom na ovim izborima. SVI ZATO ŠTO VOLIMO SRBIJU GLASAJTE ZA LISTU SNS.

Mila

pre 6 godina

Rekla bih da bolju i adekvatniju osobu za vodju propagandnog tima od Karleuše Đilas i nije mogao da nađe.

Dejan

pre 6 godina

Čija je to estradna "zvezda" je ta Karleuša i gde..ja nikog ne znam normalnog da se oduševljava sa njenim radom..

Anka

pre 6 godina

Ako su im te dve žene naj bolje, onda su stvarno haos..Samo pominjanje Karleuše je dovoljno da shvatite da ne želite da vam deca na to liče..

GajbexG

pre 6 godina

Ne znam sto Karleusi treba ovakvo blamiranje...Mada od nje smo samo na gluposti i navikli...

GajbexG

pre 6 godina

Hahaha al su nasli intelektualce do bola da im vode kampanju...

Seka

pre 6 godina

Prvo nam je uveo Velikog brata, da nas zamajava dok on krade, sada nam uvodi velike sestre da nam diriguju kako cemo ziveti. Manipulacija narodom na veliko.

Anka

pre 6 godina

Jadan Điki kada je spao na aždaju Karleušu. I onako ga ne bije baš dobar glas, a sada je UGASIO...

Jovana

pre 6 godina

Eto nasli su ko ce da im bude predvodnik!! Dok su kod Srpske napredne stranke to lekari, umetnici, sportisti itd...

Adam

pre 6 godina

Ahahaha, pa nisam ni sumnjao da ce ove stati uz njega.. Pa ne zna se ko od njih vise voli novcanice i licni uzitak, da li krestava Karleusa ili Djilas....?

danijela

pre 6 godina

Kakav propagandni tim, takav i kandidat. Katastrofa...

mara

pre 6 godina

Kakv je ovo cirkus majko mila, pa opozicija je sad definitivno dotakla dno, i zaglavila se!

Maja

pre 6 godina

"Kakav svetac,takav i tropar". Ko uzima ozbiljno ove duhove prošlosti, koji su se nagrabuljali naših para, podelili ih sa "nezavisnim sudijama", nisu osuđeni za devastiranje države, a našoj deci i nama su uništili živote. Jadna je ova država u kojoj, umesto iza rešetaka, ovakvi se kandiduju za vlast, a mi im plaćamo i to. Dosta je bilo ovakvog zakona o izborima.

sanja

pre 6 godina

Sta reci, kad neko koristi mrtvog coveka zarad bednih politickih poena.. A ova "diva" nije nista bolja. Kad razmislim, ove dve ce svojom kampanjom doprineti da Djilas jos nize padne! Ako uopste moze nize..

Cvele

pre 6 godina

Sta reci o zeni koja je svoju decu i kucice vakcinisala ,a poziva druge roditelje da decu NE vakcinisu,a da kerove obavezno vakcinisu.Nju pod hitno na robiju.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17