• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

18.02.2018

13:52

TOTALNI HIT! SALIVAČ STRAVE, BITKOIN MAJNERKA I ČITAČ BROJILA KANDIDATI NA BEOGRADSKIM IZBORIMA!

Politika

TOTALNI HIT! SALIVAČ STRAVE, BITKOIN MAJNERKA I ČITAČ BROJILA KANDIDATI NA BEOGRADSKIM IZBORIMA!

Podeli vest

Gradska izborna komisija je, među 24 liste koje će učestvovati na izborima za Skupštinu Beograda proglasila i listu pod nazivom "Nijedan od ponuđenih odgovora", koja je u najmanju ruku politički "deža vi", jer podseća na svojevremene slučajeve poput "četki i metli", ali i neke od političkih "štoseva" Belog, u skorije vreme

Na listi broj 20 pod nazivom "Nijedan od ponuđenih odgovora", prvi na listi je Aleksa Vujović, po zanimanju - izbeglica, dok je drugi Jovan Vuković - predsednik, a treća Katarina Majstorović - feministkinja.

Informer

Na listi su se našli odbornici čija zanimanja su, kako je navedeno, "čitac brojila", kalfa, salivači strave, cvetići, homeopate, vodiči kroz noćni život Valjeva, čarobnjaci, drombuljaši, ali i crtači japanskih obrva, erotski maser, bitkoin majnerka, loto devojka...

Na listi je najstariji kandidat muzičar (66), dok najmađi kandidati "suvozač" i "protojerej" imaju po 22 godine.

Informer


Inače NOPO je bivša parlamentarna politička stranka, registrovana kao partija koja zastupa vlašku nacionalnu manjinu, a osnivač i predsednik je Nikola Tulimirović, a na parlamentarnim izborima 2012. godine nosilac liste bio im je Ðorđe Vukadinović.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 6 godina

Ma sjajno, ovo samo pokazuje koliko je naše društvo zrelo za bilo šta u životu kad ovakva "lista" uopšte dobije dovoljan broj potpisa građana da učestvije na izborima za odbornike i skupštinu glavnog grada zemlje ... posle je nam neko drugi kriv što su plate 200 Euro i što nas ceo svet ismeva i tretira kao debile ...

Miloš

pre 6 godina

Zašto se pitati šta i kako nešto, kad je osnovno pravilo, što reče jedan čovek,"Neće niko da kopa"! Neću ništa da radim, sedim kući i dobijam lovu iz budžeta, odem do tv-a na neku televiziju, dam neku polu-glupu izjavu, narod sluša jer voli gluposti i aj na posao, da se zaradi za sve one koji glume demokratiju neku. Koja je to GLUPOST ! U školi nas učili DEMOKRATIJA, koja bre demokratija, totalno je pogresan prevod te reči.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija