• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

18.02.2018

17:20

NIKO NE SME DA SE OSEĆA KAO GRAĐANIN DRUGOG REDA! Stefanović: Prigradska naselja imaju prioritet

Politika

NIKO NE SME DA SE OSEĆA KAO GRAĐANIN DRUGOG REDA! Stefanović: Prigradska naselja imaju prioritet

Podeli vest

Predsednik Gradskog odbora Beograd SNS Nebojša Stefanović razgovarao je sa građanima naselja Šopić i Šušnjar, u opštini Lazarevac, kojima je poručio da nema male i velike opštine i da jedanaki razvoj ne znači da jedni imaju sve, a drugi ništa

Zato upravo prigradske opštine imaju prioritet pri realizaciji započetih projekata, ali i pokretanja novih, posebno kada je u pitanju izgradnja i rekonstrukcija škola, obdaništa i domova zdravlja, rekao je on.

- Vi (građani prigradskih naselja) imate prioritet, jer znam koliko ste teško živeli unazad 20,30,50 godina, koliko malo njih se ovde zadržalo da vidi kako živite, a kamoli da nešto uredi za vas. Zato ovde mora da se još intenzivnije radi i ulaže - rekao je Stefanović. 

On je podsetio okupljene građane da je 2014. godine, kada je Aleksandar Vučić postao predsednik Vlade Srbije zaživela druga vizija Srbije, a to je da ta Srbija ima stabilne finansije koje garantuju da može da bude izdvojen veliki deo novca za ulaganja, ali na zdravim osnovama, bez kredita i zaduživanja. 

- Sada novac naroda završava tamo gde treba da završii, uložen u infrastrukturu, u škole da nam deca imaju dovoljno računara za učenje , da postaju inženjeri elektrotehnike i informatike, da ta deca mogu da se zaposle, vide budućnost u svojoj zemlji, u svom Šušnjaru, Lazarevcu, Beogradu, u svojoj Srbiji - kaže on.

Stefanović je najavio dodatna ulaganja u oblasti bezbednosti i naglasio da je započeta ugradnja velikog broja kamera na celoj teritoriji Lazarevca , što će posebno unaprediti bezbednost dece u školama i vrtićima.

Takođe je rekao da je obaveza svakog funkcionera da poseti i najmanji deo Beograda i Srbije, jer niko ne sme da se oseća kao građanin drugog reda. 

Stefanović je okupljenim građanima poručio da izborna lista Srpske napredne stranke nije politička lista , već lista svih nas, svakog čoveka koji živi u Beogradu. 

(VIDEO) STEFANOVIĆ ZA PINK: SNS nudi konkretne rezultate, a opozicija poruke mržnje i nasilja!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 6 godina

Mislim da je razvijenost prigradskih naselja prvi pokazatelj koliko se neka vlast brine o narodu!

Erzika

pre 6 godina

Zbog ovakvih ulaganja i odluka ce i dalje imati podrsku naroda!

kdrenjanin

pre 6 godina

Mi smo svi jednaki, svaka opstina je vredna na svoj nacin, bilo da je ona velika ili mala.

sd

pre 6 godina

Ovakvo ponasanje i ovakav rad SNS izdvaja od svih stranaka i zbog toga ima daleko vecu podrsku gradjana Srbije od ostalih stranaka.

kalina

pre 6 godina

Tako je, ne sme biti razlike medju gradjanima, a Srpska napredna stranka nikada nije i nece praviti razliku

Simo

pre 6 godina

SNS je jedina koja misli na sve svoje gradjane.

Slucajna

pre 6 godina

Gradjani prigradskih naselja i jesu predhodnoj vlasti (zutima) bili gradjani drugog reda. Posteno je gradjane prigradskih naselja gledati ravnopravno . Samim tim sto nikog ne podcenjujete imate moj glas.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija