• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.02.2018

13:34

RADULOVIĆ NASTAVLJA DA "RASTURA" ŠAPIĆA: Zašto ćutiš o plagijatu, zloupotrebama...

Politika

RADULOVIĆ NASTAVLJA DA "RASTURA" ŠAPIĆA: Zašto ćutiš o plagijatu, zloupotrebama...

Podeli vest

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović nastavio danas na Tviteru da insistira od Aleksandra Šapića da mu odgovori na pitanja u vezi sa brojnim malverzacijama, plagiranjem doktorata i pretvaranjem zgrade opštine Novi Beograd u "hram" posvećen njemu kao predsedniku

Ovog puta Radulovića je Šapić isprovocirao porukom na Tviteru da neće braniti interese DJB u Gradskoj izbornoj komisiji jer još nije postao mazohista:

- Nisam bio u toku, ali kad sam moje zvao, rekli mi da ne znaju ko je taj drugi Radulović, da je stvar procene za listu, ali da posle svega što DJB i Radulović rade, zovu nas lopovima i prete hapšenjem, ne očekuju valjda još i da branimo interese DJB. Još nismo postali mazohisti - napisao je sinoć Šapić, da bi mu jutros Radulović žestoko uzvratio:


- Teška pitanja koja Šapić izbegava su: zašto je postavio Šešeljevog sina za većnika, zašto je pretvorio zgradu opštine u hram sebi, zašto zloupotrebljava javne resurse i izvači novac za sebe, zašto je plagirao doktorat i zašto ga nijedan medij ne pita nijedno od ovih pitanja.



Raduloviću su se zatim u razobličavanju lika i dela predsednika opštine Novi Beograd pridružile i kolege iz Dosta je bilo:







Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mita

pre 6 godina

Pokopace oci jedni drugima kako bi za lestvicu bili jedan iznad drugoga.

SINISA

pre 6 godina

Prestanite vec jednom da jedni druge optuzujete, nista niste bolji ni jedni ni drugi. Posatli ste dosadni i Bogu i narodu, toliko ste smesni vise sa svojim izjavama, tuzbama, uvredama.Ako mislite da na ovaj nacin steknete koji politicki poencic grdno se varate.

Jellena

pre 6 godina

Ko da nemaju pametnija posla sad pred izbore!

Vns

pre 6 godina

Napravite anketu i pitajte kako se zove kandidat SNS-a za gradonacelnika Beograda...ako 50 procenata odgovori tacno ja se momentalno uclanjujem u SNS...i volecu predsenika vise nego mamu i tatu...

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija