• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.02.2018

20:52

(VIDEO) VUČIĆ U ĆIRILICI: Do kraja godine veće plate i penzije do 12 odsto!

Politika

(VIDEO) VUČIĆ U ĆIRILICI: Do kraja godine veće plate i penzije do 12 odsto!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras u emisiji Ćirilica na TV Hepi bez cenzure odgovara na pitanja autora i voditelja Milomira Marića, ali i na pitanja njegovih kolega Milana Ćulibrka, glavnog urednika nedeljnika NIN i Žarka Rakića, glavnog urednika Politike

00.22 - Vučić je pozvao građane da izađu na predstojeće izbore i izjasne se o budućnosti. 

- Važno je da izlaznost bude što veća. Narodna volja za nas je svetinja, pa ko pobedi- zaključio je Vučić.

23.14 - Stopa nezaposlenosti je sve manja, a to je veoma važno, rekao je Vučić i istakao da je čak manja nego i nu nekim zemljama Evropske unije.

23: 50 -  Do kraja 2018. plate i panzije 10 ili 12 odsto veće

Do kraja godine biće još jedno povećanje plata i penzija, rekao je Vučić, te dodao da veruje i nada se da će to biti 10 ili čak 12 odsto. 

- Ako budemo povećali minimalac za 1 odsto, ja još očekujem i srećan sam zbog toga da ćemo imati još jedno povećanje plata u javnom sektoru i penzija. I ako budemo isli 10 odsto, a nadam se, razgovarću i sa premijerkom, 12 odsto, taman da prosečcna plata bude 490 evra, pa ako to nije velika razlika u odnosu na 336...mislim da je to velika razlika i to je zbog sigurnih javnih finansija - objasnio je.

printscreen

I pri tome, dodao je, nista nećemo time da ugrožavamo od onog sto smo već postigli, nećemo da povećavamo javni dug, za javni sektor ne brinemo, ali moramo da jačamo privatni sektor. 

23.10 - Predsednik Srbije je govoreći o ekonomiji i stranim investicijama izjavio da je smederevska Železara postigla najveći rezultat do sada, kao i da je danas najveći izvoznik, veći i od Fijata, a da očekuje da će se do kraja 2018. godine naći i rešenje i partner za RTB Bor.

Vučić je istakao da su rezultati Železare toliko dobri, da bi, i da je to jedino što je ova vlast uradila - trebalo stalno pominjati 

Podsetio je da bi samo za "uništenje stare" železare trebalo 100 miliona dolara. 

- Svaka čast našim kineskim prijateljima - poručio je Vučić i dodao da nema nikakvih trzavica u odnosu sa njima.

Što se tiče Bora, danas je bolje stanje, cena bakra je visoka, ide iznad 7000 dolara, ali da se postavlja šta će biti kada ona padne.

Kako je rekao razgovaramo sa ruskim i kineskim partnerima i očekuje da se taj posao oko Bora završi do kraja godine.

Govoreći o javnim preduzećima Vučić je rekao da je 2014. neto gubitak u javnim preduzećima bio 65,3 milijardi dinara, da su krenule žestoke promene dubinski i sistemski, te je 2015 dobitak bio 2,5 milijardi, a 4,6 milijardi u 2016. godini. 

22.56 - Predsednik se osvrnuo na nedavni  fizički napad na mlade aktiviste SNS, mladića i devojku, a koji su prisutni u studiju.

Vučić je ocenio da je u Srbiji sve izokrenuto zarad političkih interesa, jer je nekima potrebna kasa Beograda i poručio nasilnicima, poput, kako je rekao, barabe od oficira, koji je ovih dana napao mlade naprednjake, da ih nije pokolebao i da neće moći da ih pokoleba. 

- Ja sam ponosan što imamo ovakvu divnu decu, koji nikoga ne biju. Što si pretukao devojku? Nisi je pokolebao, ima ista uverenja koje je imala, a koja je htela s tobom da podeli. Ni ovog dečka koji igra fudbal, a od kojeg si teži 60 kilograma, nisi uspeo da pokolebaš iako si ga udario dva puta pesnicom - rekao je Vučić. 

- Pogledajte ovu divnu devojku i momka, Nevenu i Nemanju. Oni su najkulturnije pozvonili na interfon i predstavili se kao aktivisti SNS, a onda je taj vojni oficir, da ne kažem šta mislim o njemu, u pidžami izašao i fizički ih napao - rekao Vučić.

Printsceen

- Ali ni to ih nije pokolebalo, evo ih i večeras ovde u studiju.

Istakao je da je njegova poruka ista i Jankoviću, Šapiću i Jeremiću. 

Vučić je kazao da je pustio da teče hajka protiv njegove stranke, jer je slučajno jedan oficir udario jednu pristojnu, mladu devojku i mladića, a cela javnost je krenula da brani „časnog oficira“. 
Prikazao je u studiju Hepi televizije Nevenu i Nemanju koji su napadnuti. 

- Ta baraba, iako mu niko nije došao na vrata, izašao je napolje i ovu devojku udario preko zuba i po vratu. Šta biste uradili da vašoj ćerci tako nešto uradi? - upitao je Vučić. 

Ukazao je da je taj oficir mogao da zalupi vrata i kaže da neće da razgovara, te dodao da u celom svetu stranke u kampanji idu od vrata do vrata. 

- Što ti je teško da kažeš „nisam zainteresovan“, već si trčao u pidžami i udario devojku zato što je stala i okrenula se da zapiše broj zgrade da zna gde su je jurili - objasnio je Vučić. 

Kazao je da su „deca“ uljudno tražila razgovor a kao odgovor dobili „Paljba stoko jedna“, te potom je sleteo dole da ih bije. 

- U našem društvu je to bogougodno delo. Šta je da se desilo obrnuto, rekli bi da Vučićev crni aparat bije divne mlade ljude - naglasio je on. 

Ko svaki dan govori "mi ćemo olovkom, pa ćemo ako ne uspe da izađemo na ulicu?". To su oni koje podržavate (Ćulibrku), pozivaju na nasilje! - pojasnio je Vučić.

Danas se javio neko iz Radulovićeve stranke da su mu pretili, sad i o tome mora da se vodi računa.

- Mi ćemo da budemo krivi ako naša deca budu dobila batine. Ali ljudi na kraju vide istinu, jer ona ne može da se sakrije. Veoma je važno ljudima da se objasni da izađu na izbore. Važno je da bude mir!

22.40 - Govoreći o sve većem broju turista u Srbiji, Vučić je rekao da najveći broj stranih turista dolazi iz Turske i to najviše u Beograd.

- Ponosan sam na dobre i velike promene i infrastrukturne radove koji su završeni, a koji su doveli do toga da udeo stranih turista u 2017. godine bude za 12 odsto veći od 2016. godine.

22.25 - Očekuje da će Tramp doći krajem godine

Vučić je opisao situaciju kada je pozvao Li Kećijanga, kineskog premijera u goste Srbiji. Istakao je da i Merkelova, Zigmar Gabrijel i svi ostali državnici koji su posetili Srbiju sada imaju potpuno drugačiji odnos prema nama, a da krajem godine očekuje da u goste dođe predsednik SAD Donald Tramp.

Printsceen

22.10 - O odnosima sa Rusijom, Kinom i EU

- Držimo se svoje stolice, sami donosimo odluku. Vlada donosi odluke, siguran sam da će Ana Brnabić da se konsultuje. Imamo svoju glavu da razmišljamo, a ona je najbliža srpskoj strani i našim interesima! To je jedina politika koja donosi rezultat za ovu zemlju i naše građane - ocenio je Vučić i rekao da je to njegov posao i da ih treba pustiti da rade kao i do sada.

Upitan da li ćemo morati ipak da izaberemo jednu stranu, a da bismo ostali na svojoj stolici, poručio je da to sluša već četiri godine...tipa: Vučić je gotov jer će morati na ovu ili onu stranu...

- Ali, to sto oni govore među sobom - bas me briga, meni je važno da se sviđa građanima Srbije. 

Upitao je svoje kritičare koje bi oni strane da se odreknemo, u situaciji kad je naša razmena s Rusijom povećana 25 odsto, a od ukupne razmene 20 odsto je s regionom, a 68 sa EU. 

- Da izgubimo jedno ili drugo, sta hoćete - upitao je te poručio:

Printsceen

- Moj je posao da ne izgubimo ni jedno ni drugo, uspevali smo to ranije, uspećemo i sada. 

A kad ne bude mogao da u tome uspeva, kaže, doći će na vlast neko drugi ko će to moći. 

Na pitanje Milana Ćulibrka šta će uslediti na sastanku sa Sergejom Lavrovom za dva dana, Vučić je ponovio da već nekoliko godina slušamo da se ne može sedeti na dve stolice.

- Srbija bez Rusije, to je jako loše, Srbija bez evropskog puta isto tako loše. Završićemo taj put, nadam se 2025. godine, ali ćemo u međuvremenu napraviti još bolje odnose s Rusijom - zaključio je. 

Srpsko-ruski odnosi su jedna od najčešće pominjanih tema.

- Da ne pravimo od EU đavola, pomažu nam na mnogo načina. Ali tek nedavno se pojavio zahtev da Srbija pre ulaska u EU mora da uvede sankcije Rusiji i tako uskladi spoljnu politiku sa Unijom. Pritisaka uvek ima. Pa Britanac Kameron je govorio kako ne treba da prodamo Kinezima Železaru u Smederevu, a istu tu kinesku kompaniju je pozvao da ulaže u njegovu zemlju. Pa, čekaj majstore malo, prikoči. Jesmo manji iod vas, ali stani malo.

21. 55 - Vućić cepao papire zapadnih zvaničnika o nezavisnom Kosovu

- Više različitih papira sam do sada pocepao! Mi moramo da budemo ti da ne idemo sa maksimalističkim, već ozbiljnim i realnim ciljevima - naglasio je Vučić povodom zapadnih predstavnika i još jednom dodao da ne mogu Albanci sve da dobiju, a mi ništa.

Printsceen

Krajem marta, odnosno početkom aprila rekao je da će imati hrabrosti da govori sa našim narodom o tome.

Predsednik je da ne želi da učestvuje u bilo čemu što bi nas vodilo u ratove, ali i da predlog sa kojim će izaći pred građane Srbije u vezi Kosova sigurno neće biti „dragi Albanci, prepuštamo vam sve“. 

- Ja ću svakako izaći sa predlogom, pošto nisam bio kukavica ni kada smo sproveli fiskalne reforme, čime se hvalimo i dičimo, a i drugi hvale. Imaću hrabrost da kažem šta je predlog. Ako ga ne bi imali, imali bismo zamrznuti konflikt - objasnio je on. 

21.40 - Govoreći o brutalnom ubistvu Olivera Ivanovića ispred prostorija stranke, Vučić je otkrio da ne mogu da dobiju snimke mesta ubistva u Kosovskoj Mitrovici sa satelita, jer su mu rekli da je bila magla.

- Kad bih vam rekao šta su uradili sve BIA i MUP, ne biste mi verovali. Za sada imamo određene sumnje i nadležni orrgani će nastaviti da rade - rekao je Vučić i dodao da su upleteni još neki ljudi, ali nije više hteo da otkrije.

Printsceen

Predsednik Srbije je istakao da ne misli da je ubistvo lidera lidera Građanske inicijative "Srbija, sloboda, pravda" skrajnuto iz medija.

- Ne odbacujem mogućnost da je naručilac ubistva Srbin, ali ni Albanac! - istakao je Vučić.

21.37 - Hoćemo li mi zato što smo ljuti jer su nam činili nepravde , što su jedino nas u Evropi bombardovali da ćutimo ili ćemo da dignemo glavu i gledamo u budućnost? Ja ću dati svoj predlog za kompromisno rešenje, jer ne može neko da dobije sve, a neko da izgubi sve.

21.30 - Upitan da prokomentariše izjave Boruta Pahora i Edija Rame o Kosovu, Vučić je rekao:

- Postoje razni pritisci, ali mi se ponašamo krajnje odgovorno i u odnosima sa susedima, ali i prema EU. Postoje različiti aršini... Prištini je dato sve. Albanci mogu sve, da prisvoje tuđu teritoriju, a Srbi ne mogu ništa. Nema tu ljubavi, već samo interesa. Danas jedino što Srbiju više poštuju jer smo politički i ekonomski jači.

Printsceen

21.24 - Veoma je važno da novinari u Srbiji rade slobodno i da mogu da pišu šta hoće, rekao je Vučić upitan da li su u Srbiji mediji slobodni.

- Neka pišu šta hoće i NIN i drugi, ja ću da radim i da pobedim svojim radom, a nikome neću da plaćam reket, nikome neću da se ulagujem i ulizujem. 

Printsceen

21.20 - Aleksandar Vučić je odmah na početku emisije ušao u polemiku sa Milanom Ćulibrkom. Vučić je rekao da mu odgovara što ga NIN oštro kritikuje jer pokazuje da sloboda medija postoji što nije bio slučaj u vreme Borisa Tadića i Dragana Đilasa.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slava

pre 6 godina

Vučić ne beži od otvorenih tema i u svom radu je apsolutno transparentan.

robinhude84

pre 6 godina

Predsednik ce o svemu govoriti, nema sta da se krije!

Jovan

pre 6 godina

A Ćulibrka vodi Đilas,pre 7dana je u redakciji imao 2h brifing sa svi urednicima u Ringieru. Mora se pisati po direktivi.

Mihailo Purić

pre 6 godina

Ko nije bio malo duze u Srbiji ne moze da je prepozna. Srbija je napredovala zahvaljujuci Aleksandru Vucicu i odgovornoj politici koju vodi.

marija

pre 6 godina

Naravno da ce uvek pobediti rad,red i disciplina,a ne lazi koje pojedini mediji sire o predsedniku.

Una

pre 6 godina

Na sva pitanja koja budu postavljena predsedniku Vucicu, odgovorice posteno, otvoreno i iskreno kao i na svako do sada. Jer on nema sta da krije i ne laze narod nikada. Uvek kaze istinu pa kakva god da je ona.

Vuki

pre 6 godina

Izgleda da kod nas onaj ko radi i postiže svoje rezultate sve više i sve bolje neodgovara nekim ljudima. Predsednik Srbije to dokazuje već u nekoliko navrata da njegova obećanja nisu prazne i da ulaže sve veći napor za građane Srbije.

Ivče

pre 6 godina

Mislim da će Vučić malo više dočarati koliko se ekipa SNS trudi da Srbiju dovede u jedno zavidno stanje, pošto ima dosta onih koji neke stvari ne mogu da razumeju, kao na primer da su Srbiju bivše vlasti ojadile, e sad to treba sve ispeglati....

Tihomir

pre 6 godina

Rad je jedino što donosi uspeh. Ovo građani znaju, i ne nasedaju na servirane provokacije pojedinih.

Rade

pre 6 godina

Laže svako ko kaže da od Vučića ima bolji, to je sigurno. Ako se neko dokazao - to je on. Za sve druge, on je institucija.

jana

pre 6 godina

On je gospodin covek. Vidi se prosto po njegovoj pojavi i snazi volje i odlucnosti koju ima.

Maja

pre 6 godina

Težak je put pred Srbijom,ali samo ako smo politički i ekonomski jaki imamo neke šanse.

Zoran

pre 6 godina

Tako odgovorni predsednik radi,obavesti javnost o svemu.

cizma

pre 6 godina

Tako je Vucko,neka pisu,neka te blate ali mi cemo i dalje da te podrzavamo i volimo!

Sumadinac

pre 6 godina

Daj i nama radna mesta, da radimo i mi...mi koji nismo clanovi niti jedne partije i koji imamo volje da ostanemo u ovoj zemlji, jer ko hoce da radi mora da bezi preko ili da se uclani negde, gde ce drugi da razmisljaju njegovim mozgom...

Radovan

pre 6 godina

Iskoristiću krilaticu u pozitivnom smislu "Pucajte ja i sada držim čas" ili po našem "Pišite šta hoćete ja i dalje samo radim za ovu zemlju i njen narod":

Kaja

pre 6 godina

Radomse se samo pametni i veliki hvale i uspevaju da izguraju na odlican put. Vucic nam je svima pokazao kako se vodi diplomatija jedne zemlje u usponu.

Đorđe

pre 6 godina

Rezultat u smislu zadovoljnih građana i pune kase su ono što predstavlja Vučića. Zato je poštovan i voljen zato dobija glas

Jana

pre 6 godina

Ovo je primar da covek bez ikakvog straha i bilo cega drugog odgovara na pitanja novinara uzivo a kazu da su mediji cenzurisani.

Trol

pre 6 godina

Tako je! Maric je inace u narodu poznat kao veliki opozicionar.

Ana

pre 6 godina

Srbija je izložena pritiscima sa svih strana,samo ako smo jaki i mudri uspećemo da se izborimo.

Milana

pre 6 godina

Eh da su svi mediji iskreni, puno ih je pod korupcijom opozicije

pavle

pre 6 godina

Pišu i kukaju zato što Vučić ne reaguje na njihove gluposti.

sofija

pre 6 godina

Rad je najbolji odgovor svima onima koji te blate, odgovor neradnicima. Ti nastavi sa radom kao do sada a ljudi ce te nagraditi pobedom na izborima !

Mirko

pre 6 godina

Narod je taj koji odlucuje, nepogresivo donosi odluke i zna i vidi ko radi.

zlaja

pre 6 godina

Dobra je emisija,dobra su pitanja Culibrka ali jos bolji odgovori Vucica!

Dojčilo

pre 6 godina

Pogoditi sustinu treba imati znanje. Čulibrk ne provocira već postavlja teška pitanja.

darko

pre 6 godina

Ćulibrk sakuplja materijal da napadne Vučića.

Daki

pre 6 godina

Komentarisati NIN-ovu pristrasnost je krajnje neukusno, iz aviona se vidi ko to finansira

Hedona

pre 6 godina

Aleksandar Vučić nikada neće priznati nezavisnost KiM.

Ana

pre 6 godina

Pritisci su užasni,a nepravda velika prema Srbiji.Verujem da ćemo ipak uspeti da se izborimo za bolju poziciju kada je u pitanju KiM.

Milica M

pre 6 godina

Nije sporna sloboda medija, vec to sto oni koji im nisu interesantni ne mogu da sebi nadju mesto u istim

Jasna

pre 6 godina

Da su dozvolili da se naše službe uključe sve bi se vać otkrilo.

Petar Vasic

pre 6 godina

Tako je. A inace na izborima ne glasaju mediji, nego objektivni narod Srbije. A narod se ne da prevariti, on ceni rad, trud, pozrtvovanje, kvalitet! Zato i jesi predsednik!

Hemera

pre 6 godina

Vučići je jedini koji želi da se formira ZSO, i želi da Srbija sačuva svoje interese na KiM.

Klara

pre 6 godina

Predsednik vrlo argumentovano i otvoreno govori o pritiscima,ali pre svega o našim nacionalnim interesima.

Kaja

pre 6 godina

Ko posteno radi kao predsednik Vucic, naravno da se ne boji ni novinara, ni opozicije, ni Boga.

Rade

pre 6 godina

Ne odlučuju novinari već narod koji vidi ko radi i ima rezultate.

Dojčilo

pre 6 godina

I kakav je epilog Vučićeve priče o NINu, Tadiću i Đilasu ? Ćulibrk je arogantnom populisti zapušio usta.

Verica

pre 6 godina

Niko nema tako dug radni dan, svaki dan kao Vučić! Rezultati ovakvog truda su vidljivi u svim oblastima. I medijima je dozvoljeno da rad komentarušu, a narod zna kome da veruje.

Milic

pre 6 godina

Vučić je ozbiljan i mudar državnik. To se ne može osporiti.

Brane

pre 6 godina

Mi smo svesni da će oni praviti scenarij da je Srbin ubica a krajnji cilj je destabilizacija severa.

Gojko

pre 6 godina

Klupko se polako odmotava, verujem u sposobnost nasih institucija da rese ubistvo.

Kaja

pre 6 godina

Srbija danas ima prijatelje i saveznike po celom svetu.

Goran

pre 6 godina

Ne krijem da uzivam u svakoj Cirilici,a kada je nas predsednik gost pogotovo. Nisam suvise politicki nastrojen,ali ovo je prilika da se opustim,saznam nesto novo,informisem,pa i nasmejem.

Sanja

pre 6 godina

Zabrinjava ovaj novi pritisak mnogih zapadnih zemalja po pitanju Kosova.

Tanja

pre 6 godina

Pravda mora da bude zadovoljena i da kazni ubicu za nemilosrdnu smrt nedužnog Ivanovića.

Maja

pre 6 godina

Svi oni što nas pritiskaju,moraju znati da Srbija pre svega vodi svoju politiku i gleda svoje interese.

Dina

pre 6 godina

Mnogo je nejasnoca kada se radi o Oliverovom ubistvu, iskreno se nadam da ce se i nase sluzbe ukljuciti jer jedino u tom slucaju mozemo ocekivati da ce zlocinci biti uhapseni.

nataša

pre 6 godina

Glasno ijasno svakom je odgovorio, ne zavlači narod, zato pobeđuje.

Sanja

pre 6 godina

Srbija želi dobre odnose sa svima i sa istokom i sa zapadom.

Tara

pre 6 godina

Odavno se vidi da je Albancima mnogo vise dozvoljeno nego nama.Pitam se samo DOKLE TAKO...

Maki

pre 6 godina

Nadam se da ce pravda biti zadovoljena i da ce se pronaci ubica Olivera Ivanovica.

Duki

pre 6 godina

Uz predsednika sigurna sam da ce se pronaci neko resenje po pitanju KiM.

Lula

pre 6 godina

Psi laju , karavani prolaze.... Delima je uvek pokazivao i dokazivao vise od bilo kog novinskog clanka.

GajbexG

pre 6 godina

I sugarn sam da jeste pocepa mnogo predloga!

Milka

pre 6 godina

Vucic je jedini predsednik koji o svim temama i problemima obavestava javnost. Svaka mu cast na tome!

Gaja

pre 6 godina

Dokle više se diže pompa o toj medijskoj slobodi. Novinari- slobodni ste od strane Vlasti, kako vas šefovi kotiraju, ne znam. A opoziciji je krivo jer se Predsednik hvali, a to je sa velikim razlogom jer čovek radi za razliku od vas.

GajbexG

pre 6 godina

Vucic je uvek iskren i nd zanima ga sta zapad misli o tome.Vazan mu je njegov narod i Srbija.

Kiki

pre 6 godina

Bas zato sto ne bezi od otvorenih i teskih pitanja, predsednik Vucic i ima toliku podrsku naroda.

Tara

pre 6 godina

Ovo su reci ozbiljnog politicara koji zaista zeli doro Srbiji.Ostali kandidati se samo bave spletkama i lazima.

Lela

pre 6 godina

Verujem da se svakodnevno vredno radi da se pronadje resenje za KiM.

Nada

pre 6 godina

Vučić i Marić su pravi spoj. Najbolja emisija

Jela

pre 6 godina

Iskrenost, postenje i rad se moze videti kod naseg predsednika svakodnevno.

Aleksandar Janković

pre 6 godina

Vučićevo cepanje papira na kojima su bili napisani neprincipijelni predlozi zapada, a po pitanju priznanja tzv. Kosova, bila je pokazna vežba za umišljene zapadne mešetare. Valjda su razumeli!?

Jelena Petrović

pre 6 godina

Predsednik Vučić će preuzeti inicijativu u rešavanju problema sa KIM.

Aleksandar Janković

pre 6 godina

Neprincipijelno novinarstvo je zaboravilo da svaka vlast treba da bude podvrgnuta principijelnoj kritici novinara. Selektivan pristup tom principu je i degradirao novinarstvo

Ceca

pre 6 godina

Vučić zna najbolje, ali i šte narod želi. Moja podrška predsedniku.

milanaleksandra

pre 6 godina

skupiti sve dokaze i izaci sa njima u javnost.

Nina

pre 6 godina

Samo predsednik Vucic svojim trudom i radom moze doprineti resenju KiM.

Gresni pop Milorad

pre 6 godina

2 medijska manipulanta i nista vise. Kako da ne-pocepao predloge. Hahhhahhhaaaa

Hedona

pre 6 godina

Naravno da je pocepao prazne papiriće jer ne želi da Srbija izgubi svoje interese na KiM.

Mina

pre 6 godina

Predsednik Vucic iskreno i otvoreno uvek i o svemu! Svaka cast !

Nina

pre 6 godina

Veoma osetljiva tema je KiM, ali verujem da predsednik cini sve kako bi dosao do resenja problema.

Diona

pre 6 godina

Naravno da je pocepao prazne papiriće jer ne želi da Srbija izgubi svoje interese na KiM.

Verica

pre 6 godina

Realno rešenje je kompromis. Možda nam neće savršeno odgovarati baš sve dogovreno, ali bolju budućnost moramo obezbediti svima i Srbima na KiM.

Gaga

pre 6 godina

Uz ovakvog predsednika Srbija nemora da brine ...

Oki

pre 6 godina

Verujem da ce pocepati jos mnogo dok ne nadje realno resenje za KiM.

Biki

pre 6 godina

Veoma je vazno gledati u buducnost, jer proslost koliko god da je bolna ne mozemo je promeniti.

Marina Matic

pre 6 godina

Kao i uvek, zanimljiv intervju sa Vucicem.

Daca

pre 6 godina

Vucic je otvoren za saradnju,to isto ocekujemo i od druge strane .....

MALI IDJOS

pre 6 godina

Izgleda da je glavni problem kod nas sto onaj ko radi i postize dobre rezultate sve vise i sve bolje neodgovara nekim ljudima koji nisu naucili da rade, vec samo da nipodistavaju uspeh. Aleksandar Vucic to dokazuje vec u nekoliko navrata da njegova obecanja nisu prazna i da ulaze sve veci napor za gradjane Srbije.

darko

pre 6 godina

Od Prištine ne možemo očekivati da reši ubistvo.

Sava

pre 6 godina

Predsednik se bori svim silama za dobro Srbije i njenog naroda, moramo biti realni...

Tima

pre 6 godina

Vučić je hrabro odgovorio na sva pitanja koja je samom sebi postavio i zato se tzv opozicijs i plaši!

Igor

pre 6 godina

Vucic uliva poverenje ljudima dok ga gledaju i slusaju .

Hedona

pre 6 godina

Vučić zaista želi da mediji budu slobodni a ne da se reketiraju pojedinci, i da pišu šta god hoće.

Marina Matic

pre 6 godina

Kao i uvek, zanimljiv intervju sa Vucicem. Covek kaze onako kako jeste, ne okolisa.

Sandra

pre 6 godina

Tako je, imamo odlicne odnose sa Rusijom i tako treba da ostane, bez ikakvih ultimatuma.

Isi

pre 6 godina

Slazem se, da ne bude posle mnogo hteo, mnogo zapoceo.

Hedona

pre 6 godina

Aleksandar Vučić radi na tome da se ZSO formira, i da građani žive bolje.

Marko

pre 6 godina

Jedini covek koji je spreman da otvoreno i o svim temama govori . Svaka cast.

Igor

pre 6 godina

Predsednik Vucic uliva poverenje gradjanimadok ga gledaju i slusaju ...

una

pre 6 godina

E neka je rekao ovom Ćulibrku, najvećem mešetaru na novinarskom nebu, a nije mu lako jer ne može da laže čoveka u oči jer je nenaviknut na istinu.

Boža

pre 6 godina

Srećom da neko radi svoj posao na ovom slučaju, a ne da konstruiše i spekuliše. Institucije moraju da rade svoj posao.

Jadranka

pre 6 godina

Svaka čast niko drugi o tome nebi smeo da priča.

darko

pre 6 godina

Gde nestadoše satelitski snimci na dan ubistva.

Slavičica

pre 6 godina

Hrabro,odsečno, planski i samo u službi interesa građana i Srbije! Naš predsednik, naš ponos!

Dragana

pre 6 godina

Moramo sami naći realno rešenje za Kosovo.

Ana

pre 6 godina

Dobro je da imamo konkretan predlog rešenja za KiM.

student

pre 6 godina

Naravno, dok se nenadje ono koje nama odgovara verujem da će i dalje cepati iste, bravo!

Janko

pre 6 godina

Naravno da dignemo glavu i gledamo u buducnost!

Ana

pre 6 godina

Vucic se trudi da na miran nacin resi sve probleme.

Borko

pre 6 godina

Naravno da se ne treba odreci Srpske zemlje, ali bi nam sigurno pomoglo dosta u buducnosti da se iznadje neko resenje tog problema!

Ema

pre 6 godina

Jako je važno izbalansirati između istoka i zapada,a ne odreći se nikoga.

Ledilo

pre 6 godina

Pre nego sto su nam napravili ovaj problem nisu bili ni svesni da ce i sebi napraviti problem, tu mislim na EU.

RADENKA

pre 6 godina

Nema sta veoma dobra emisija, dobra su pitanja od strane Culibrka koji se maksimalno trudi da dekoncentrise Aleksandra Vucic ali mu to ne uspeva, jer su odgovori Aleksandar Vucica takvi da nema potpitanja. Tako i na pitanje sta stranci traze tokom susreta po pitanju priznanja Kosova. Dao je istog momenta odlucan odgovor da takve papire pocepa.

Verica

pre 6 godina

Nadamo se rešenju ubistva Ivanovića, odgovorne službe rade na tome, ne očekujemo informacije dok je istraga u toku, važno je da znamo da svi daju svoj maksimum da do istine dođemo što pre.

Anja

pre 6 godina

Teško ćemo naći dobro rešenje za KiM,ali verujem da su konkretni predlozi izvesni što je dobro za početak.

Dina

pre 6 godina

I veceras Vucic je bio kao i uvek iskren i dosledan sebi. Ne kaze da ce biti lako u mnogim odlukama ali trudice se da od svega izabere najbolje resenje i donese najbolje odluke.

nelly

pre 6 godina

Rad je uvek bilo merilo svega, tako da, onaj ko je uspešan u svom poslu, on se osvrće mnogo na zlurade konstatacije drugih koji nemaju šta drugo da rade pa se bave svime i svačim. Samo napred i sve najbolje u daljem radu.

Gaga

pre 6 godina

Verujemo da ce oni to odraditi kako treba,da se pronadje ubica

Ratko

pre 6 godina

Slusam ga na hepiju, i svidja mi se njegov stav... Isren je, i odlucan da se bori za bolje sutra.

darko

pre 6 godina

Srbija sama odlučuje kako će da pregovara o Kosovu.

Danica

pre 6 godina

On je spreman za dogovore ali ne za to da se odreknemo Kosova.

Daca

pre 6 godina

Naici ce valjda neki,koji nece morati da se cepa .

VESNA

pre 6 godina

Nema sta veoma dobra emisija, dobra su pitanja od strane Culibrka koji se maksimalno trudi da dekoncentrise Aleksandra Vucic ali mu to ne uspeva, jer su odgovori Aleksandar Vucica takvi da nema potpitanja. Tako i na pitanje sta stranci traze tokom susreta po pitanju priznanja Kosova. Dao je istog momenta odlucan odgovor da takve papire pocepa.

Danica

pre 6 godina

On se bori za ono sto je nase i svaka mu cast na tome!

Marija

pre 6 godina

Ako Albanci vec nisu sposobni da pronadju ubicu Olivera Ivanovic onda naka prepuste nama istragu.

Winko

pre 6 godina

Uzdam se u Vucicevo vodjstvo da ce se pitanje KIM resiti na najbezbolniji nacin i po srpsku i po albansku stranu.

Nena

pre 6 godina

Bravo! To je stav! Zato je on predstavnik i presednik svih građana!

Vera

pre 6 godina

Na svako pitanje da odgovor.Ne bezi ni od jedne teme kao sto je radila prethodna vlast.

nena

pre 6 godina

Ono sto je realno za nas, ne mora da bude i za njih. Svako ce vuci na svoju stranu, ali sacuvati mir je ono najvaznioje od svega.

lela

pre 6 godina

Svako ce vuci na svoju stranu, ali sacuvati mir je ono najvaznioje od svega. Sta je za njih realnost? Ovo je stresno za sve nas ovde, a kako je onda ljudima koji tamo zive???!!!

Hedona

pre 6 godina

Vučić je otkrio da ne mogu da dobiju snimke mesta ubistva u Kosovskoj Mitrovici sa satelita, jer su mu rekli da je bila magla.Ubistvo Olivera Ivanovića biće rešeno uskoro.

deki

pre 6 godina

Ponasanje oficira je za svaku osudu. Mogao je jednostavno da kaze da ne zeli da razgovara sa njima.

Hedona

pre 6 godina

Aleksandar Vučić nikada neće se odreći KiM ali će pokušati da formira i ZSO.

Hedona

pre 6 godina

Opozicija je besna na naprednjake koja obilazi građane.

Nada

pre 6 godina

Pratim "Cirilicu",danasnja emisija je jako zanimljiva.Dopada mi se sve sto je predsednik Vucic rekao,svaka mu je rec na svom mestu i sve pohvale za njegov trud i rad.

brkacrni

pre 6 godina

Na KiM se vodi prljava kampanja protiv Beograda

brkacrni

pre 6 godina

Srbi su uvek krivci za sve po merilima Albanaca.

bole

pre 6 godina

Kad je tzv Kosovo nezavisno, zasto traze Srpsko priznanje?

Hedona

pre 6 godina

Vlast je donela mnogo dobra rešenja vezano za privatizacije.

dana

pre 6 godina

Ova emisija je predavanje za buduće političare, koji će možda jednoga dana biti kandidati za predsednika neke nove Srbije. Slušajte pažljivo i učite jer ovo nikad i ni od koga nećete čuti.

Tea

pre 6 godina

Ja se plasim svega vezano za Kosovo i bilo bi predivno kada bi se naslo resenje koje nama odgovara

Sanci

pre 6 godina

Ne treba sumnjati u BIA-u i MUP jer svoj posao rade najbolje što mogu i u interesu Srbije,što je najbitnije!

Sanci

pre 6 godina

Uskoro će se i ovaj slučaj rešiti jer u Srbiji kriminalci i ubice neće proći nekažnjeno.

Darko

pre 6 godina

Kosovsku nezavisnost nikada nećemo prihvatiti, ali je važno da izađemo sa konkretnim predlogom za rešavanje kosmetskog piitanja.

husref musemić

pre 6 godina

šta je sa prebijanjem novinara na inauguraciji?ah da to su neki bezobrazni novinari nasrnuli na neke opsane momke pa su se uplašili...sramoto

Hedona

pre 6 godina

Aleksandar Vučić uz pomoć Ane Brnabić će ekonomski potpuno ojačati našu državu, ato znači da će stvoriti uslove za povećanje plata i penzija.

Seka

pre 6 godina

Drago mi je sto je stavio do znanja Zapadu da oni nece davati ni predlog ni resenje za pitanje Kosova.

Sara

pre 6 godina

Sjajna vest. Vidi se da se bori za svoj narod i bolji zivot

AS

pre 6 godina

ĆULIBRK JE OČIGLEDNO ANTIDRŽAVNI ELEMENT I TAJKUNSKI PLAĆENIK, ALI MU VUČIĆ OČITAVA LEKCIJE ARGUMENTIMA.

Sanja

pre 6 godina

To su realni pokazatelji koji su rezultat dobre ekonomske politike.

Hedona

pre 6 godina

Do kraja godine biće još jedno povećanje plata i penzija,koja će ići od 10-12 % jer Srbija ispunjava sve ekonomske parametre i pokazatelje za razvoj ekonomije.

Ivana

pre 6 godina

Da izadje sto veci broj narod da glasa za Vucica.

Relja

pre 6 godina

Odlična emisija, podaci koje je izneo predsednik i objašnjenja za svaki su bolna tačka opoziciji.

Nikola

pre 6 godina

Moramo biti zadovoljni svakim procentom povecanja plata i penzija.

Trle

pre 6 godina

Kada cemo cuti nekoga iz opozicije da odgovara na pitanja novinara, na sva, bez cenzure? Nikada.

Uros

pre 6 godina

Kosovo je tema od koje su svi predhodni predsednica bezali, to pitanje se mora rešiti.

NIKOLA

pre 6 godina

Aleksandru Vucic je najvaznije od svega je da sacuva stabilnost i mir. Jer dosta smo mi zbog nase tvrdoglavosti platili skupu cenu. Moramo biti mirne glave, uzeti ono sto je najbolje za nas, dati ono sto ce najmanje da nam steti.

SLOBODAN

pre 6 godina

Ubistvo Olivera Ivanovic je uzdrmao ljude na Kosovu koji i ovako zive pod odredjenom dozom stresa. Bas zato se moramo boriti za Kosovo.Aleksandar Vucic ne iskljucuje ni jednu varijantu da je to ucnio Albanac ili Srbin mora da odgovara za takvo gnusno delo.

Nena

pre 6 godina

Veoma dobra emisija, koju smo svi gledali sa velikim interesovanjem.

Milan

pre 6 godina

Smanjenje nezaposlenosti i povečanje plata možemo zahvaliti dobroj ekonomskoj politici koju vodi vlada Srbije.

PETRA

pre 6 godina

Rad je jedino vredno paznje i merilo sto donosi uspeh. Ovo gradjani itekako dobro znaju, i ne nasedaju na servirane provokacije pojedinih opozicionih lidera koji bi potpomognuti pojedinim medijima da tu cinjenicu negiraju..

Nena

pre 6 godina

ALeksandar Vučić će naći kompromisno rešenje za KiM, kojim nećemo ništa izgubiti.

Nena

pre 6 godina

Kako je rešenje KiM realno, tako i njegovo rešenje mora biti realno.

Lana

pre 6 godina

Čovek velike hrabrosti, koji situaciju na KiM sagledava na pravi način.

Nena

pre 6 godina

Nećemo prihvatati nikako drugo rešenje sem realnog...

Milan

pre 6 godina

Aleksandar Vučić je čovek koji iznosi samo realne činjenice i realna rešenja konkretnih problema.

Leka

pre 6 godina

Pitanje KiM će se, nadam se, rešiti u doglednom periodu...

provincijalka

pre 6 godina

Stabilna ekonomija, postovanje zakona, nova radna mesta, povecanje plata i penzija, mir i stabilnost, sigurnost na ulicama ..... Zaista ne znam sta bismo vise ocekivali za ovako kratak period!

Milan

pre 6 godina

Neka rešenja Zapada o KiM i jesu samo za cepanje!

Lela

pre 6 godina

Nerealna rešenja pitanja KiM ne smemo prihvatati!

Leka

pre 6 godina

Treba učiniti sve što je potrebno da se pronađe kompromis sa Albancima i pravo rešenje za KiM.

Leka

pre 6 godina

Neka nadležne službe nastave samo da rade svoj posao i što pre uhvate ubicu!

Milan

pre 6 godina

Nadam se da će ubica Olivera Ivanovića biti uskoro uhapšen!

Milan

pre 6 godina

Zapad nas uporno pritiska da priznamo nezavisnost KiM.

Vanja

pre 6 godina

Nećemo podleći pritiscima sa Zapada, svaki njihov nerealan predlog ćemo odbaciti i pocepati!

zlata

pre 6 godina

Lepo je sto se planira povecanje penzija!Ali, samo da se u toku 2018 god. ne poveca cena struje,HRANE ,lekova..automatski za taj procenat je veci priliv od PDV u budzetu ,pa nema troska za drzavu kad se pivecava penzija.Zbog gore navedenog,bez obzira na povecanje penzije,penzioneri su na ISTOM finansijskom nivou kao pre povećanja !!!

mira

pre 6 godina

Odlicna emisija. Vucic je se pokazao u najboljem svetu.

Dunjac

pre 6 godina

Vučić je ozbiljan državnik sa jasnim stavovima koji zastuaju interese Srbije. Neće pristati na nešto manje od onoga što Srbija zaslužuje.

miki

pre 6 godina

Ubistvo Olivera Ivanovica treba resiti i kazniti pocinioce.

dd

pre 6 godina

Gostovanja predsednika Vucica se uvek prate u mojoj kuci pa tako i veceras, svako njegovo gostovanje daje jasniju sliku svega onoga sto se desava u Srbiji.

mala

pre 6 godina

Za svako povecanje treba da se stvore uslovi, i verujem da ce toga biti jos ... jer Srbija zaista napreduje.

Vlastimir

pre 6 godina

Dobre vesti. Vučić se bori za bolji život svih u Srbiji.

ana

pre 6 godina

Sada su stvoreni uslovi za stabilno povecanje plata i penzija.

Maja

pre 6 godina

Svako do sada dato obecanje je ispunjeno ili u toku, tim tempom se nastavlja i dalji rad. Emisija bi mogla da traje danima, predsednik ima sta da kaze, dobri rezultati su pozadina toga.

mala

pre 6 godina

Najveci fazon je taj sto i ti sto ga pljuju ce glasati za njegovu listu.

Miloš

pre 6 godina

Odlična vest za sve penzionere i građane Srbije.

Slobo

pre 6 godina

Vucic ima odgovor na sve, i ne plasi se pitanja.

ceca

pre 6 godina

Realno i treba da resavamo i gledamo na problem!

Coa

pre 6 godina

Za ove divljake po Srbiji je u pravu potpuno. Stvarno je tužno što ljudi ispoljavaju ne kulturu na ovakav način. A ovo za plate je dobra vest zaista se teško živi sa ovim primanjima.

Aca

pre 6 godina

Naš predsednik nastupa transparentno ,jer narod ima pravo da zna zašto!

Marko

pre 6 godina

Gledao sam ga sinoc, ustvari vise slusao, na Hepiju. Svidja mi se ta njegova energija, posvecenost... Dobar je.

Tina

pre 6 godina

Svaka cast predsedniku na neizmernom zalaganju za bolju buducnost gradjana!

ggf

pre 6 godina

Ovo je odlicna vest, ovakvo povecanje plata i penzija je pokazatelj da se Srbija dosta oporavila i da smo napravili odlican izbor kada smo predsedniku Vucicu pruzili podrsku na predsednickim izborima.

Jovana

pre 6 godina

Stabilna, moderna i uredjena drzava. Pre par godina niko nije verovao da je to moguce ali Aleksandar Vucic je odrzao obecanje.

Biljana

pre 6 godina

Predsednik ima sve vecu podrsku naroda zahvaljujuci vrednom radu i borbi za bolji zivot gradjana!

Damir

pre 6 godina

Vucic je covek koji je mnogo ucini za svoj narod i tek ce da ucini.

Maja

pre 6 godina

Posebno me raduje ponovno povecanje plata i penzija, svako obecanje je ispunjeno, boljitak se vidi iz dana u dan.

aca

pre 6 godina

Resenje pitanja Kosova je trenutno najbitnije i siguran sam da ce predsednik doneti najbolju odluku!

gogo

pre 6 godina

Biće zanimljivo sa mnogo pravih informacija . Ne propuštam.

Ljuban

pre 6 godina

Svako povecanje ce mnogo znaciti, Vucic sto obeca to i ispuni.

deki

pre 6 godina

lepo je kad neko uliva nadu ali sa pokricem, kao nas ppredsednik. dosta nam je bilo praznih pprica i loppova, hvala bogu pa imamo ovog coveka

Goran

pre 6 godina

Srbiji predstoji boljitak i napredak u budućnosti , zahvaljujući radu predsednika Srbije,.

djuka

pre 6 godina

Predsednik pametno i racionalno traži najbolje rešenje za Srbiju i njen narod. Ne znam što se bune ovi žuti lopovi i njihovi mentori ,isto tako i ovi što su prodali Kosovo i pokupovali stanove u Beogradu,Novom Sadu,Kragujevcu. Setite se Košara,Gorožupa i ostalih mesta stradanja najboljih i najčasnijih vitezova Srbije.Do godine u Prizrenu...

bole

pre 6 godina

Ako je tzv Kosovo toliko nezavisno, zasto nas pritiskaju i ucenjuju toliko?

Dane

pre 6 godina

Covek koji se ne boji pitanja i na sva ima odgovor.

Damir

pre 6 godina

Svako povećanje će značiti građanima Srbije , a to je ujedno i dokaz da je Srbija na dobrom putu.

Edmund dantes

pre 6 godina

Vucic objasnio desavanja u svetu a pogotovo u ekonomskom smislu doticnom novinaru kojeg je Vucic uhvatio dva puta da manipulise podacima i to javno pred njim izneo da manipulise na sta je ovaj cutao.

DJOSA

pre 6 godina

Vucic je svestan svih problema u Srbiji i to je najvaznije, da bi se problemi resavali moraju da se ustanove , iskreno mislim da je nisko od strane novinara ona naslovna strana NIN-a i smatram da je to cista uvreda na racun Vucica aaa opet Vucic javno kaze to je vas posao i vase pravo da pisete.

Ana

pre 6 godina

Vučić za razliku od opozicije nikad nije prekšio obećanja.

Janko

pre 6 godina

Nadam se da će se naći rešenje i za RTB Bor kao što je i za železaru.

Katarina

pre 6 godina

Veruejm da će srpski predsednik rešiti ptanje Kosova i Metohije .

Volor

pre 6 godina

Povećanje plata i penzija, smanjena nezaposlenost, poboljšan kvalitet života ljudi, inovacije u medicini, renoviranje domova zdravlja, bolnica i seoskih ambulanti, ulaganje u turizam, otvaranje novih fabrika, rast privrede, velike subvencije u poljoprivredi. Sadašnja vlast vodi odgovornu socijalnu politiku koja je najbitnija za stabilnost zemlje.

Maja

pre 6 godina

Najava povećanja plata i penzija je nešto što daje nadu da će biti bolje!

Dejan

pre 6 godina

Covek koji pokusava da objasni da postoji rast i tendencija rasta u Srbiji ali prosto je neverovatno da ljudi nisu strpljivi i zele sve i odmah aa to je greska, Srbija polako staje na svoje noge ali ne treba da uskoci sebi u stomak, puna podrska Vucicu u njegovoj politici.

Ahah

pre 6 godina

Ahahahahhahahahaah evo samo sto nije skace skala za plate ko obrtnometar na suzukiju.

Nada

pre 6 godina

Nije mala stvar povećati primanja za 12 odsto, pogotovo u Srbiji.

Kristina

pre 6 godina

Bilo je mnogo onih koji mu nisu verovali da ce se i plate i standard pobecavati iz godine u godinu. Aleksandar Vucic im je to na delu pokazao da je moguce.

sana

pre 6 godina

Bravo, sve je receno i potkovano cinjenicama! ovako radi zdrava vlast !

Lejla

pre 6 godina

Nas predsednik je sve objasnio, cinjenice su tu, verujemo!!!

Kira

pre 6 godina

Predsednik uvek odgovara jasno i otvoreno o svim temama.

Jovan

pre 6 godina

Kada imaš stabilnu kasu možeš i da povećavaš plate. Đilas to ne zna.

Nikola

pre 6 godina

Znači d postoji prostor za povecanje, a to povecanje prati oporavak privrede. Bravooo

Nikola

pre 6 godina

Srbija svaki dan korača jačim i stabilnijim korakom, nove investicije, nova radna mesta moraju doneti boljim rezultatima. Odlične vesti za građane Srbije.

Mila

pre 6 godina

Da bi došlo do povećanja mora se ojačati privatni sektor.

nina

pre 6 godina

To je baš dobra vest, nadam se da će se i ostvariti.

Milan

pre 6 godina

Jedini covek koji ne bezi od odgovora, vredi pogledati.

Ivan

pre 6 godina

Nećemo prihvatiti predlog koji će ići na štetu Srbije.

Maja

pre 6 godina

Lepa vest za sve radnike u javnom sektoru, Aleksndar Vučić je i ovde održao reč, da će se stabilizacija javnih finanasija, posle očajnog zatečenog stanja koje je prouzrokovala prethodna vlast, odraziti na standard korisnika javnih sredstava.

Vlastimir

pre 6 godina

Verujem Vučiću, jer ono što on obeća on i ispuni.

Milanko Vitomir

pre 6 godina

Ako se nastavi sa ovakvim rezultatima, onda je realno očekivati da će i u ovoj godini doći do značajnijeg povećanja plata i penzija.

Glasinac

pre 6 godina

Ekonomske reforme su uradile svoje i Srbija je posle toliko godina počela da ostvaruje suficit što omogućava da se povećaju plate i penzije.

Mario

pre 6 godina

Emisija je bila zanimljiva i sadrzajna,kao i uvek kad predsednik gostuje.

Nela

pre 6 godina

Tako je... Dokazali ste da ste pouzdani i da narod moze da vam veruje.

Sandra

pre 6 godina

Zahvaljujući odgovornoj politici koju vodi Aleksandar Vučić gradjani mogu da ocekuju povecanje plata i penzija.

vinko

pre 6 godina

To je pokazatelj da Srbija zaista ide u dobrom pravcu i da će iz godine u godinu biti sve bolje.

Popovic

pre 6 godina

To je veliki procenat... daj Boze da uspe u toj nameri.

Simo

pre 6 godina

Svako povecanje je od velikog znacaja za sve nas.

Zora

pre 6 godina

To bih bilo fenomenalno,a mislim da je i to cilj uspeha

Cica Mica

pre 6 godina

Mislim da predsednik vredno radi na tome da građanima bude bolje uz veče plate

Ana

pre 6 godina

Racionalno rešenje je trebalo doneti još pre kmnogo godina.No, mi u tome nismo bili nesposobni već nemoćni obzirom da silama ne odgovara korist Srbije u pitanju Kosova, već suprotno.

Filip

pre 6 godina

Povećanje plata i penzija za 12% je već ozbiljno povećanje. tako sigurno stižemo do prosečene plate od 500 evra.

Zlatko

pre 6 godina

Ponašanje oficira VS je za svaku osudu. Izaći iz stana, na ulaz, i udariti devojku, aktivistkinju, je nešto što niko ne bi smeo da brani, a nažalost opozicija je cela skočila u odbranu oficira.

Marija

pre 6 godina

Srbija je stvarno na dobrom putu jer vidi se stalni rast privrede sto daje mogucnost i da penzije budu uvecane.

Marijana

pre 6 godina

Aleksandar Vucic ne bezi od otvorenih tema...

Marija

pre 6 godina

Samim povecanjem penzija znaci da je stanje u privredi u porastu a samim tim i standard ne samo penzionera nego svih gradjana bice veci.

Bojan

pre 6 godina

Kada neko odgovorno vodi drzavu onda se stvore uslovi za prirodnim povecanjem plata i penzija.

mara

pre 6 godina

Aleksandar Vucic ce svojim radom dokazati da ce ispuniti sva data obecanja!

Jovana

pre 6 godina

Posebno me raduje moguće povećanje plata i penzija...

Mile Vracar

pre 6 godina

Sve što je do sada reformama u ekonomiji urađeno je za pohvalu. Moguće povećanje životnog standarda obićnih gradjana me raduje.

Milica

pre 6 godina

Vucic drzi obecanja i zbog toga se svi radujemo povecanju plata i penzija.

Buba

pre 6 godina

Srbija je na pravom putu ka lepsoj i uspesnijoj buducnosti!

Milana

pre 6 godina

Dok je dobre međunarodne saradnje, na čemu se svakodnevno radi, možemo očekivati samo poboljšanje, bolji životni standard, više radnih mesta...samo da uspeju to što su naumili...

Sale

pre 6 godina

To je ozbiljan pokazatelj rada trenutne Vlade, koji bi značio mnogim građanima.

maja

pre 6 godina

Bez G. VUČIĆA i G. DAČIĆA ako ostane SRBIJA--GOTOVO !!!!!!!!!!!!!! Mislimo da srpski narod to zna,,,svi mi SRBI iz EU vrlo dobro znamo koliko nas mrze SVI STRANCI a najviše naše bratske republike.... SLOVENIJA je na prvome mestu -oni su umišljen narod-!!!!!!!!!!!! EU

Milan

pre 6 godina

U svemu se slažem sa predsednikom, jedino oko penzionera ako su podneli teret oni kojima je penzija smanjena neka ukine zakon sve ostalo je nepošteno i čista je krađa.Smatram da je država stala na noge,pa je red da se taj zakon ukine i obeštete oni koji su doprineli toj konsolidaciji budžeta.

Saska

pre 6 godina

Najbolja vlast do sada, svaka cast Vucicu i SNS-u ! Odgovorni, radni i uporni clanovi tima !

Goran

pre 6 godina

Slabo se predsednik snasao sa onim novinarom iz Ausvica, nazalost.. nisam mogao da verujem da nema odgovore na njegove tvrdnje vec samo sleganje ramenima.

Goran

pre 6 godina

Vučić ima viziju za bolji život u Srbiji. Do sada sve što je obećao on je i ispunio.

Deka

pre 6 godina

Vučić je političar koji brine o interesima svih građana Srbije.

Milan

pre 6 godina

Predsednik kao i uvek , bez cenzure odgovara na sva pitanja

Marija

pre 6 godina

U srbiji se sada zaista mnogo bolje zivi, a ovo je samo pocetak.

Dragan

pre 6 godina

Pametno vođenom politikom Srbija je ekonomski ojačala i stvorili su se uslovi za povećanje plata i penzija.

smokvica

pre 6 godina

pa I vreme je bilo cekamo da cujemo predsednika

cica

pre 6 godina

Sva obećanja koja je do sad dao Vučić je i ispunio tako da verujem da će i ovo što je rekao za plate i penzije ispuniti.

Sasa

pre 6 godina

Svako povecanje je dobrodoslo, a povecanje od 12% itekako nije malo.

Milica

pre 6 godina

Predsednik ne bezi od problema, vec ih resava, tako ce resiti pitanje plata i penzija.

Sale

pre 6 godina

Ukoliko se ovako nastavi, Srbija će pokazati koliko dobro ekonomiju vodi!

tina

pre 6 godina

Konačno postajemo ozbiljna uređena država i to podrazumeva i veće plate i penzije.

Marinko

pre 6 godina

Iskrenost i postenje uvek daju dobre rezultate. Uz Vucica bolja buducnost nam je zagarantovana.

Nenad

pre 6 godina

Bravo. Srbija ide napred. Samo ovako da se nastavi, brzo cemo da budemo u rangu evropskih drzava.

mala

pre 6 godina

Samim povecanjem plata i penzija se povecava i standard u Srbiji.

mala

pre 6 godina

Verujem u Vuciceva obecanja jer je svako i ispunjeno do sada bilo.

jovana

pre 6 godina

Ako bude vise investicija ,bice vise posla pa ce biti i samim tim veca plata!

milos

pre 6 godina

Realno sa novim investicijama ,realna i veca plata!

Milan

pre 6 godina

Vide se rezultati uspešne politike SNS-a. Plate i penzije rastu, smanjuje se nezaposlenost, gradi se svuda u Srbiji, zemlja ide napred!

Tamara

pre 6 godina

Raduje me svako povećanje plata i penzija jer znam da su povećane iz realnih izvora a ne od kredita i zajmova.

Biljana

pre 6 godina

Najvažnije je da se Srbija ekonoski oporavlja i da staje na svoje zdrave noge.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija