• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.02.2018

12:19

KUŠNER KONAČNO PRIZNAO: Znao sam za zločine, VIDEO SAM SILOVANE SRPKINJE u Prištini!

Politika

KUŠNER KONAČNO PRIZNAO: Znao sam za zločine, VIDEO SAM SILOVANE SRPKINJE u Prištini!

Podeli vest

Bivši administrativni rukovodilac UNMIK kazao da je tokom 1999. obilazio srpske kuće sa tadašnjim komandantom OVK i sadašnjim predsednikom tzv. Kosova Hašimom Tačijem

Bivši administrativni rukovodilac UNMIK Bernar Kušner izjavio je da je sever Kosova "odvojen od početka" i prisetio se da je 1999, prilikom obilaska srpskih kuća u Prištini, video žene koje su bile napadnute i silovane.

U razgovoru za prištinsku televiziju "Klan Kosova" Kušner je rekao da je njegova uloga bila da donese mir, prenosi RTS.

- Sever Kosova je bio odvojen od početka, jer nismo želeli da preduzmemo borbene akcije koje bi vratile rat. To je područje koje se nalazilo u geografiji Kosova, i uspeli smo da ostvarimo mogućnost da obilazimo tri područja na severu. Nisam došao ovde radi rata, jedan od uspeha Ujedinjenih nacija je što više nije bilo rata - rekao je bivši šef UNMIK.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) GLAVOSEČA OTIŠAO BOGU NA ISTINU: Umro Haradin Bala, jedini pripadnik OVK OSUĐEN U HAGU!

Navodi se da je Kušner, prisećajući se dolaska na Kosovo 1999. godine, naveo je da ga "najviše pogađa masakr počinjen nad seljanima".

- Još uvek plačem kada se setim tog vremena, masakr seljana, bila je bolna realnost koja me je puno pogodila - rekao je Kušner.

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) ŠIPTARI ŠTITE UBICE SRPSKIH ŽETELACA: Njihov jedini greh je bio ŠTO SU SRBI!

On je kazao i da je u to vreme obilazio i srpske kuće u Prištini, zajedno sa tadašnjim komandantom OVK i sadašnjim predsednikom tzv. Kosova Hašimom Tačijem, gde je video "žene koje su bile napadnute i silovane".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 6 godina

"GOSPODINE" KUŠNER, AKO PRIČAMO O GEOGRAFIJI, VEKOVIMA JE KOSOVO U SRBIJI I SAMIM TIM NARAVNO I SEVER KOSOVA. TOLIKO O GEOGRAFIJI.

zlata

pre 6 godina

Tek sada kaze Kusner, kad vise ne uzima pare od Siptara.Ti plačeš ?Lažovu belosvetski,bitango--koga ti zaj....aš,kad se svi sećamo tvojih izjava koje su bile usmerene protiv srpskog naroda!Šta si preduzeo da sprečiš ubijanja,silovanja???

Milan

pre 6 godina

Kako da ga ne zaboli,svi ti mrtvi,kolko propalih bubrega,jetri

Spomenka

pre 6 godina

Svi oni koji su radili, znali i nista nisu preduzimali za zlo koje se cinilo na Kosovu, nista ih sada ne opravdava da iznose istinu o bilo kojoj strani. Pitam ih gde su do sada bili? Zelim im da do kraja zivota zive u svojim mislima tog pakla, savest ubija koliko god je neko nemao.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Saucesnik u svim zlocinima prema Srbima i Srbiji ... de facto i de jure...!!

badza

pre 6 godina

Nestale zalihe "skenderbega" pa se konačno otreznio.

pravedni Srbin

pre 6 godina

E moj gospodine Kušner,samo jedno pitanje. Da li ćete Vaše reči ponoviti na nekom sudu ili su u finkciji pranja savesti?

Mile

pre 6 godina

Кушнеру тек сада то причаш, где си био ови 9 година? Али боље икада него никада.

Vla

pre 6 godina

Sve satane zapada su znale I ucestvovale u zlocinima nad srbima

milovan

pre 6 godina

Ovaj sto lici na coveka ali to nije. Toje jedan zlikovac.

barbara liry

pre 6 godina

Da se vi (I svekolika mafijaska bratija iz sveta Srbomrzaca) umesali niste, rata nebi bilo.. Sada ste svi "dobrice" kada se vidi sta ste stvorili. Mafijaska drzava pod rukovodstvom koljaca. To je vas nivo, to je vas moral, to je vase "dobro. A, "zrtve" vaseg zlocina obilazio si sa koljacem Tacijem i "plakao"? Nemoj samo o emocijama u ludnici ces zavrsiti.

sumadinac neprskani

pre 6 godina

mene bi izuzetno obradovalo nesto drugo gosn kusner . a to je da vas vidim u nisu ili pozarevcu na duzem boravku o trosku drzave i srpskog naroda .tamo ce vam se pruziti izuzetna prilika da drustveno korisnim radom okrpite bar malo stete koju nam napraviste .

branko1

pre 6 godina

Seronjo us*ani, trebalo je da places onda,zajedno sa Tačijem,.Sada je kasno seronjo

UFOLOG

pre 6 godina

Osetio da neće još dugo. Pa je hteo da olakša sebi savest ako je u opšte ima.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija