• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/mediji

20.02.2018

15:06

ŠTA ĆE ON U SRBIJI? UHAPŠENI SPECIJALAC SAD JE JURIO I BIN LADENA: Došao iz San Dijega i pao sa BRUŠENIM PIŠTOLJEM!

Politika

ŠTA ĆE ON U SRBIJI? UHAPŠENI SPECIJALAC SAD JE JURIO I BIN LADENA: Došao iz San Dijega i pao sa BRUŠENIM PIŠTOLJEM!

Podeli vest

Vojna policija u Srbiji je za dva dana privela osmoro stranih državljana među kojima je i američki specijalac i član Tima 6, jedinice koja je tragala za Osama Bin Ladenom. Kod njega je pronađen i brušeni pištolj

Podsetimo,, dve Amerikanca i dve Ukrajinke uhapšeni su u nedelju u Beogradu zbog snimanja objekata Generalštaba dronom, a istog dana u vojnom skladištu na Fruškoj gori pali su Britanka i Avganistanac sa italijanskim pasošem, članovi međunarodne organizacije Lekari bez granica.

 Oni su ušli u skladište Vojske Srbije u kome se čuvaju municija, ubojna sredstva i gorivo. Stranci kod sebe nisu imali ništa od naoružanja, opreme niti tehnike za snimanje, pa je otvoreno pitanje šta su oni tražili u vojnom objektu, gde je pristup civilima najstrože zabranjen, o čemu postoje jasna upozorenja. 

Kod Novog Sada vojna policija privela je par iz Španije zbog neovlašćenog ulaska u kasarnu Petrovaradin. Odmah po njihovom ulasku u kasarnu, dodaje se, alarmirana je straža, koja je Špance zadržala i pozvala Vojnu policiju.

(FOTO) AMERIČKI UBICA OD BOŽIĆA BIO U BEOGRADU! Uhapšeni marinac deo velike zavere, TREBALO JE DA UBIJE JEDNOG MINISTRA?!

Da stvari nisu nimalo naivne, potvrdio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi.

On je ocenio je da ima faktora spolja kojima ne odgovara stabilan region.

- Zamislite da vi nađete tipa iz "Tima 6", koji je jurio za Bin Ladenom u Avganistanu i nađete ga sa brušenim pištoljem ovde i nađete kriminalne veze koje su mu dostavile taj brušeni pištolj i uhapsite te Srbe koji su to dostavljali, a oni ćute svi kao zaliveni, neće da govore zašto je trebalo da se upotrebi - rekao je Vučić.

U BEOGRADU UHAPŠENA DVA AMERIKANCA I DVE UKRAJINKE! Dronom snimali Generalštab!

Kako kaže, međutim, narod je pametan i zna da niko ko je jedan od najpoznatijih specijalaca nije došao iz San Dijega u Srbiju tek tako...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zlata

pre 6 godina

Dosli su u Srbiju da razmenjuju recepte za kolace!??????Ma,dati im robiju od 20 god za primer ostalima koji imaju istu nameru.Srbija mora da pokaze da je ozbiljna drzava

gacikus

pre 6 godina

,,Cute ko zaliveni,, - pa odlijte ih, pa ko ,,bele lale

Mille

pre 6 godina

Treba uzeti u obzir i pojacanu i organizovanu aktivnost nekakvih botova u poznatim medijima, koji odmah po objavljivanju ovih vesti, reaguju sa retardiranim antisrpskim komentarima.

Radovan

pre 6 godina

Uh veoma interesantno, možda Amerikaci zele da snime film pa sakupljaju informacije. Oni misle Srbi ništa nece primetiti možemo da radimo šta hocemo? Ko je ovde lud videcemo samo ih třeba naterati da napisu neku notu, ko im je dirigent i koju pesmu hoe da pevaju. I Beogradskim vrapcima je jasno da su došli da prave nered. Ambasador Skot cuti sada ga ne interesuje Američki drzavljanin? Interesantno sada nisu ugroženi Američki interesi? Kakve barabe i kriminalci? Třeba ga osuditi najmanje pet godina ? Da vidimo šta ce reci Amerikanci? 3ta bi oni uradili da je neki Srbin tako postupio u Americi ?

Nepoznati

pre 6 godina

Treba ljudima objasniti ko su foke (SEAL),a posebno šta je DEVGRU ili SEAL Team Six. Ta jedinica je u top 3 ,a mnogi smatraju broj jedan na svetu.Namena joj je neutralisanje najtežih i najvrednijih meta u svim mogućim uslovima.Član te jedinice je najbolji od najboljih šta Amerika ima u svojoj vojsci.Zapitajte se šta taj čovek radi ovde,a imali smo skoro ubistvo Olivera Ivanovića.Taj čovek je ovde da bi završio jako važan zadatak za Amere i njihovu politiku na ovim prostorima. Obzirom da opozicija već odanvno najavljuje nasilje u Srbiji i Rumunski scenario jasno je o čemu se radi.Verovatno je meta trebala da bude neko iz opozicije,novinar ili ko je najglasniji protiv vlasti,a posle da se upali mašinerija i vlas optuži za političko ubistvo.Jasno je da bi se to preselilo na ulici sa velikim izgledima da izbije građanski rat.Posle toga nepostojimo ni u tragovima.

Pavle

pre 6 godina

....a istog dana u vojnom skladištu na Fruškoj gori pali su Britanka i Avganistanac sa italijanskim pasošem..... A gde je bila straza ako su oni mogli da udju u magacin????? To je glavno pitanje, a ko su to se moze pretpostaviti, cuj, lekari bez granica, hehehehehehehe...

bube

pre 6 godina

Da je Tito Živ, ne bi se te strane agenture šetale Srbijom.

Marcco

pre 6 godina

Ušli u vojni objekat jer su se oglušili o pisanim upozorenjima da je ulazak zabranjen? A straža? Primećeni tek kad su ušli? Jel se vi to šalite?

AS

pre 6 godina

OVO JE MENI VEOMA SUMNJIVO. OSMORO VRLO LAKO UHAPŠENO NA TRI LOKACIJE U KRATKOM PERIODU? DELUJE KAO DA NEKO ŽELI DA POKRENE NESIGURNOST I NERVOZU KAKO BI ODVUKO PAŽNJU OD NEČEG MNOGO KRUPNIJEG I OPASNIJEG. MOŽDA SE NEKA FOKA JOŠ NEGDE KRIJE. JEDNOG SU SKEMBALI. NE ZNAM....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija