• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com/tanjug

20.02.2018

16:04

(VIDEO) ZBOG OVOG SNIMKA GORI CRNA GORA! Policajci brutalno pretukli trojicu tinejdžera NASRED ULICE!

Balkan

(VIDEO) ZBOG OVOG SNIMKA GORI CRNA GORA! Policajci brutalno pretukli trojicu tinejdžera NASRED ULICE!

Podeli vest

Crnogorska policija je bez ikakvog povoda zverski prebila nekoliko tinejdžera u samom centru Podgorice

Sramni incident desio se u Njegoševoj ulici, a na meti batinaša u policijskim uniformama našla su se trojica mladića, koji su, ni krivi ni dužni, brutalno pretučeni.

Kako portal "Infos" saznaje, tortura nad tinejdžerima se nastavila i na putu do Centra bezbednosti.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore saopštilo je danas, povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kome se vidi kako pripadnici policije tuku trojicu mladića u centru Podgorice, "da će se prema snimku ponašati odgovorno i da će ispitati okolnosti događaja".

Službenici Centra bezbednosti Podgorica, nakon što su se upoznali sa sadržinom snimka, već preduzimaju sve mere i radnje kako bi ispitali okolnosti koje se odnose na snimak. Policija će se prema sadržini ovog snimka ponašati odgovorno i ispitati sve okolnosti događaja i shodno tome preduzeti aktivnosti iz svoje nadležnosti koje se odnose i na utvrđivanje eventualne odgovornosti policijskih službenika, navedeno je u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

pritnscreen

Snimak se, inače, pojavio na društvenim mrežama i portalima, a kako prenosi CDM.me, građani su snimak dostavili Savetu za građansku kontrolu rada policije.

Predsednik tog Saveta Saš Zeković kazao je da je Savet pod oznakom hitno od direktora Uprave policije zatražo da naloži proveru, utvrdi identitet policijskih služenika kao i razloge za intervenciju.

Zeković je dodao da je Savet tražio od direktora policije informaciju o tome ida li je tražena i pružena medicinska pomoć mladićima koji su iste noći zadržani u prostorijama za boravak zadržanih osoba u CB Podgorica. 

Prema informacijama kojima raspolaze Savet, dvojicu mladića su, navodno, tukli i u policijskom vozilu kojim su prevezeni u CB Podgorica. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
branko

pre 6 godina

Stvarno sam ostao bez teksta!? Brutalno i nepotrebno, sta god da su uradili ili rekli !?

Vix

pre 6 godina

Milova policija tako su vaspitavani.... da se junace nad decom i slabima.... e moje cojstvo i junastvo....

JaPaja

pre 6 godina

Ove pandure treba tuci bezbol palicama do smrti. Zverine. A sefa policije obhesitu nadje li i jedan razlog da ove divljake opravda.

cvetin

pre 6 godina

strašno nomci nedaju otpor nikakav oni se iživljavaju zlikovci

Sasa

pre 6 godina

Nisu glasali za Mila, ne znaju nova slova, citaju Njegosa, nesto od toga.

Marko

pre 6 godina

Hrabri NATO djetici. 99 ste bezali po rupama kad zagusti i od NATO i od junaka. Tada kad voska pohvata drsku policiji plakali su ko male bebe. A sad smo im ostavili preko 30% na milost i nemilost srba pa mogu ovako da s eponasaju jer imaju velikog brata iza ledja kao i hrvatii 95.

mostarac

pre 6 godina

dozivotna suspenzija na posao, zabrana prilaska na trista metara i odsteta po 50.000 evra svakom momku od drzave... ili po 5 godina zatvora svakom...

Srbin

pre 6 godina

Crnogorski heroji ,tuku decu,njih 6 na troje,sta reci DEBILI

Nenad

pre 6 godina

Sramni. Primitivci. Kakva vlast takva i policija. Teško tebi Crna Goro.

Srbin

pre 6 godina

Ovako se moglo videti samo u vreme nacisticke Nemacke. Da ima pravde u Crnoj Gori ovi bi platili ogromnu odstetu i zavrsili u zatvoru ali je sigurno da ih je nako namerno poslao da ovo urade!

simke

pre 6 godina

kakva drzava takva i policija .mora da su ovi momci bili SRBI

Joca

pre 6 godina

Sta fali malo lemanja? Pa zar mladez nije razularena u danasnje vreme? Dok je policija lemala znao se red i mir. Evo, cim su usli u nato pocinju da ih zatezu, jos malo pa ce policija da se izvinjava svima sto postoji. Tako se liberalizuje drustvo. Samo tako.

Ljube

pre 6 godina

Evropski, nego šta, čudo da nisu i devojke obradili

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija