• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.02.2018

19:36

(VIDEO) DSS BRUTALNO UDARIO NA BOŠKIĆA: DVERI KAMČILE PARE OD MANASTIRA, A SAD VODE PRLJAVU KAMPANJU!

Politika

(VIDEO) DSS BRUTALNO UDARIO NA BOŠKIĆA: DVERI KAMČILE PARE OD MANASTIRA, A SAD VODE PRLJAVU KAMPANJU!

Podeli vest

Demokratska stranka Srbije je zbog, kako su naveli, „skandaloznog ponašanja pokreta Dveri u kampanji“, održala konferenciju za medije na kojoj su odgovorili na optužbe da im druge političke partije finansiraju kampanju i izneli gomilu prljavog veša Dveri

Predsednik DSS Miloš Jovanović je rekao da prljava kampanja traje protiv DSS već neko vreme, a ovih dana je nažalost eskalirala.

- Ta kampanja zapravo je samo jedan od simptoma apsolutne bezidejnosti koja vlada na srpskoj političkoj sceni i prilično nesolidnih i u moralnom i u intelektualnom smislu ljudi koji su danas na političkoj sceni.

- Ti napadi najčešće dolaze od rukovodstva nekadašnjih naših koalicionih partnera, koji su odlučili da na ove beogradske izbore izađu u koaliciji sa DJB - rekao je on i dodao:

printscreen

- Ta koalicija DJB-Dveri je izazvala krajnje negativne reakcije kod članstva, kod njihovih birača, a i u njihovom političkom Savetu, gde su visoki članovi Saveta Dveri napustili to telo, dok je jedan bivši član čak izjavio da je ta koalicija „protivprirodni blud“ - rekao je Jovanović i dodao da su čak pokušali da se izvade tako što će napadati DSS.

- Mi ne možemo biti alibi za tu koaliciju koju mnogi nazivaju „cenzus koalicijom“, a sam Radulović je izjavio da je to „tehnička koalicija“ – rekao je Jovanović.

Savetnik predsednika DSS Dragan Maršićanin je rekao da ne pamti, za sve vreme koje je proveo u politici, da je neka politička partija svela svoje delovanje na ogovaranje i klevetanje drugih opozicionih stranaka kao što je to slučaj sa pokretom Dveri.

On je rekao da su Dveri dotakle dno, optužujući DSS da je prilepak SNS i da im vladajuća stranka plaća kampanju.

- DSS u istoriji nije bila ničiji prilepak, niti je ikada nabavljala novac od bilo koga drugog. Nismo novac kamčili po manastirima, niti smo varali dijasporu, niti nabavljali novac iz inostranstva. Sve to su činile Dveri. To su činjenice – naglasio je Maršićanin.

DSS je na tviteru objavila celu konferenciju za novinare, koju možete pogledati ispod teksta.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija