• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

21.02.2018

09:29

IZNENAĐENJE NA ZOI: Lindzi Von bez zlata u spustu, najbolja je Italijanka!

Ostali sportovi

IZNENAĐENJE NA ZOI: Lindzi Von bez zlata u spustu, najbolja je Italijanka!

Podeli vest

Italijanska skijašica Sofija Gođa osvojila je zlatnu medalju u spustu na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu

Gođa je postala prva Italijanka koja je osvojila zlatnu medalju u spustu na Igrama, a do tog rezultata došla je pošto je stazu dugu 2.775 metara u skijaškom centru Jenogseon završila za minut, 39 sekundi i 22 stotinke.
Srebrna medalja pripala je Norvežanki Ragnhild Movinkel sa devet stotinki zaostatka, a treće mesto i bronzano odličje sa 47 stotinki lošijim vremenom pripalo je nekadašnjoj olimpijskih šampionki u ovoj disciplini Lindzi Von iz SAD.

Najbolja skijašica sveta svih vremena Lindzi Von, koja ima 81 pobedu u Svetskom kupu, od čega čak 42 u spustu, tako je ostala na samo jednoj zlatnoj olimpijskoj medalji, koju je osvojila još u Vankuveru 2010. godine.
Poslednja individualna trka na Igrama u Pjongčanguza skijašice održaće se sutra, za kada je zakazana alpska kombinacija, koja je zbog predviđenih loših vremenskih uslova pomerena za dan ranije.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija