• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.02.2018

11:50

OGLASIO SE BELI! Evo šta je poručio Đilasu i onima koji su mu na njegov zahtev OBORILI LISTU!

Politika

OGLASIO SE BELI! Evo šta je poručio Đilasu i onima koji su mu na njegov zahtev OBORILI LISTU!

Podeli vest

Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, reagovao je na vest da je Upravni sud na zahtev Đilasovaca poništio njegovu listu za izbore u Beogradu!

Da podsetimo, lista Belog poništena je na žalbu članova Gradske izborne komisije ispred koalicije Dragana Đilasa, a kao razlog za ovu skandaloznu odluku navedeno je da je Beli "imaginaran lik"?!

(VIDEO) SKANDAL NAD SKANDALIMA! Đilas zabranio listu Belog!

On se posle ovog saznanja oglasio kratkom i efektnom porukom: 

- Kome doboru listu? Pa on kad je bude pravio, nek je nosi bratee - napisao je kratko Beli.

printscreen

Očekuje se da Beli neće stati samo na ovome, a njegove pristalice već su počele da se preko drustvenih mreza obraćaju svetskim medijima i institucijama. 

Jer, kako kažu, po Đilasovom i Miškovićevom nalogu zabranjeno je trećeplasiranom sa predsedničkih izbora da učestvuje na izborima! Uskraćeno je osnovno pravo da čovek bira i bude biran. 

printscreen

Ovim je naneta neprocenjiva šteta Srbiji na evropskom putu. Zbog lićnih interesa jedne grupe ljudi, sada će nas svi gledati kao zemlju u kojoj se uskraćuju osnovna ljudska prava!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Olovkice

pre 6 godina

Đilas i njegovi pajtaši sklanjaju sa puta svakog koga smatraju pretnjom,a Beli je to sigurno.

Jovan

pre 6 godina

Koja je razlika u imenu liste Beloga i Đilasa. Po meni nema razlike, ili zabraniti obe ili dozvoliti i Belom kampanju. Bar Beli ne preti nikome, pošten i iskren.Bravo Beli!

Miloš

pre 6 godina

Đilas se služi prljavim potezima, prepucava se samo sa ostatkom opozicije. Ljudi iz opozicije nisu sposobni da vode dve krave na pašu, a kamoli da vode Beograd!

mara

pre 6 godina

Kako nisu poništili prethodni put? Ko je Đilas da sudi i presuđuje.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17