• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.02.2018

13:25

ĐILASOV NAJBLIŽI SARADNIK LIKUJE: Hvala Upravnom sudu što je BELOM OBORIO LISTU!

Politika

ĐILASOV NAJBLIŽI SARADNIK LIKUJE: Hvala Upravnom sudu što je BELOM OBORIO LISTU!

Podeli vest

Vladimir Todorić, šef pravnog tima Vuka NATO Jeremića i najbliži saradnik Dragana Đilasa, ponovo je pokazao da ni njegove gazde ne zanimaju pravo i pravda, nego samo i isključivo sopstvena korist

Vlada zvani "preletač", bivši internacionalni sekretar DS, a sada Jeremićev mali od palube, koji političke stavove i stranke menja češće nego čarape, eufoično je pohvalio odluku Upravnog suda da obori listu Ljubiše Preletačevića Belog, odnosno Luke Maksimovića.

A zašto takva euforija i odobravanje kad je konkurencija smanjena za jednu opozicionu listu? Pa zato što je Beli očigledno bio u pravu kad je poručio opoziciji da im je "zinulo dupe" za njegove glasove.

OGLASIO SE BELI! Evo šta je poručio Đilasu i onima koji su mu na njegov zahtev OBORILI LISTU!

Samo da podsetimo, taj isti Upravni sud koji je oborio listu Belog je pustio da se lista DS na lokalnim izborima na Vračaru 2016. godine zove BANE KUZMANOVIĆ - VRAČAR SLOBODNO. A taj čovek se zove Branimir Kuzmanović. Bane Kuzmanović, kako se predstavljao, je izmišljeni lik kao Beli Preletačević. Ali SNS nije palo na pamet da mu to osporava, niti je iko želeo da obara listu. 

Na kraju krajevam po Upravnom sudu, ni Žuta patka ne može da bude u imenu liste.

(VIDEO) SKANDAL NAD SKANDALIMA! Đilas zabranio listu Belog!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Klikerko

pre 6 godina

Sramota, ovo će im se debelo obiti o glavu.

Maja

pre 6 godina

Opozicja je u gadnom sosu kad im smeta i Beli da bi mu oborili listu.

Milica

pre 6 godina

Preletacevic ce skupiti vise glasova nego jeremic i djilas....

Miloš

pre 6 godina

I dalje traje prepucavanje između predstavnica opozicije. Treba da ih je sramota, brukaju sebe i Srbiju na ovaj način...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija