• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

22.02.2018

22:32

PARTIZAN NE OČAJAVA POSLE PLZENA! Vučelić: Sledeći cilj prezimljavanje u Ligi šampiona!

Partizan

PARTIZAN NE OČAJAVA POSLE PLZENA! Vučelić: Sledeći cilj prezimljavanje u Ligi šampiona!

Podeli vest

Predsednik Partizana Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura poručuju da je naredni veliki cilj crno-belih da i u Ligi šampiona izbore proleće

Fudbaleri srpskog prvaka u četvrtak uveče su eliminisani iz Lige Evrope porazom u Plzenu (2:0), ali to ne umanjuje ambicije uprave kluba za naredni period.

Evropa dovodi zvezde

Vučelić kaže da bi Partizan morao svake sezone da igra makar u grupnoj fazi nekog od dva evropska takmičenja, ali da je san svih u Humskoj da se u Ligi šampiona napravi iskorak.

- Nama je cilj da imamo svake godine obezbeđeno mesto ili u Ligi šampiona ili u Ligi Evrope. Pa, ako možemo svake godine i da prezimimo, bilo bi odlično. Mnogo je teže napraviti takav rezultat u Ligi šampiona, ali to je naš san - kaže Vučelić i dodaje:

- Konstantnim igranjem u Evropi stičemo mogućnost da dovodimo zvezde, kao što su Vladimir Stojković i Zoran Tošić. Da nismo zatekli velike dugove kad smo došli u klub, već sad bismo mogli da planiramo dovođenje velike zvezde. 

Povećan budžet za plate

Miloš Vazura kaže da je zbog igara u Evropi Partizan dobio veći budžet za plate fudbalera i nada se da će na leto vratiti još neke svoje bivše igrače, kao što je letos bio slučaj s Tošićem i Stojkovićem.
- Učešćem u Ligi Evrope povećao se budžet za plate. Kad smo prošli u grupnu fazu Lige Evrope, doveli smo igrače jer smo imali obezbeđen novac od nagrada. Budžet je znatno veći nego da nismo igrali Evropu. Imamo tim koji mnogo vredi i u nekom od narednih prelaznih rokova pokušaćemo da vratimo još neke naše igrače - otkriva Vazura.

Prvi čovek kluba iz Humske objašnjava da je malo sreće nedostajalo da Partizan već ove sezone igra u Ligi šampiona, a crno-bele je u trećem kolu kvalifikacija eliminisao Olimpijakos.

- Samo radom, dobrom selekcijom, sređenim odnosima u klubu i, naravno, dobrom igrom, možemo da nižemo uspehe i u narednim sezonama u Evropi. Ne treba menjati dobre navike. Ubeđen sam da će ovako biti i sledeće godine. Partizan ima dimenziju velikog kluba - ističe Vučelić i dodaje:

- Videli smo da možemo da igramo u Ligi Evrope, a da je bilo malo više sreće i boljeg žreba, igrali bismo u Ligi šampiona. Na početku smo stvorili tim, pa nam je odmah došao težak protivnik.

Bitan je žreb

Slično razmišlja i generalni direktor Miloš Vazura. On smatra da je ove sezone i povoljan žreb u Ligi Evrope uticao da crno-beli dočekaju proleće na međunarodnoj sceni.

- Ima mnogo faktora da li prolaziš grupu. Ako zapadneš među jake timove, onda nemaš nikakve šanse. Ove sezone smo dobili grupu timova koji nisu bili laki, ali s kojima smo mogli da se nosimo. Nije bila atraktivna, ali je bila teška. U fudbalu je bitno da radimo i rezultat će doći. Dugo godina igramo Ligu Evrope, ali nismo uopšte skromni i očekujemo da u nekom narednom periodu igramo u Ligi šampiona i da tamo odemo što dalje - kaže Vazura.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nenad

pre 6 godina

Kako vas bre nije sramota... vi ste najveće bruke Partizana.

Misirac

pre 6 godina

Pa ti ni u Lučanima ne možeš da preživiš, koja bre liga šampiona....

moma

pre 6 godina

Ovo je vređanje inteligencije normalnih navijača.

Dabisha

pre 6 godina

Vučelić je živi humor od čoveka ,"...zvezde ,kao što je Zoran Tošić...? " , igrač koji nikad ništa nije doprineo igri Partizana (ni reprezentaciji Srbije) , već naprotiv remeti ,blokira , gubi čiste lopte ne zna da šutira a što je najgore izigrava " zvezdu" . Na žalost to ne kapiraju ljudi kao što su Vučelić, Iliev,Vazura i slični .Velika je enigma šta oni uopšte rade u upravi Partizana i dokle će ih pravi poštovaoci i navijači Partizana trpeti. Sramota ! Na igrače tipa Suma ne bih trošio reči(čovek možda može da igra mali fudbal) , A nije mi jasno šta se dešava i sa Jankovićem (čovek se totalno pogubio, kao da je zalutao u fudbal,"zaboravio" kako se igra fudbal).

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija