• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.02.2018

07:10

VUČIĆ danas u zvaničnoj poseti Bugarskoj

Politika

VUČIĆ danas u zvaničnoj poseti Bugarskoj

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas u zvaničnoj poseti Bugarskoj, najavila je Pres služba predsednika

Nakon svečanog dočeka i polaganja venca na Spomenik neznanom junaku, predsednik Vučić sastaće se sa predsednikom Bugarske Rumenom Radevim i predvoditi delegaciju Srbije na plenarnom sastanku dveju delegacija. 

Predsednik Vučić imaće i odvojene susrete sa predsednicom Narodnog sobranja Bugarske Cvetom Karajančevom i potpredsednicom vlade i ministarkom spoljnih poslova Bugarske Ekatarinom Zaharjevom.

Tokom jednodnevnog boravka u Sofiji, predsednik Vučić prisustvovaće potpisivanju memoranduma o razumevanju između Vlade Srbije i Vlade Bugarske u oblasti rada i socijalne politike, lučke infrastrukture i železničkog saobraćaja. 


Na kraju posete, predviđen je obilazak i vožnja metro linijom u pratnji gradonačelnice Sofije Jordanke Fandakove, u cilju upoznavanja sa iskustvima u izgradnji metroa u Sofiji. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maki

pre 6 godina

Srbija i Bugarska imaju malu ekonomsku saradnju. Sada je šansa za novi početak i veću ekonomsku povezanost dve zemlje. Siguran sam da je ova poseta Vuića uvod u još bolje ekonomske odnose dve zemlje.

Nenad

pre 6 godina

Dokaz da drugi drzavnici postuju naseg predsednika, a time i nasu drzavu.

Simic

pre 6 godina

Puna podrška našem predsedniku, očekujemo sve najbolje od ovog sastanka.

tanja

pre 6 godina

Dobra sardnja celog regiona je od velikog znacaja

dada11

pre 6 godina

Unapredjenje odnosa sa Bugarskom su i te kako pozeljni...

Janko

pre 6 godina

Aleksandar Vučić,nastavlja neumorno svoje državničke aktivnosti,takav tempo jednostavno kod nas nije viđen a sve to za dobrobit i razvoj Srbije,koju toliko voli.Ovoga puta ide u posetu prijateljskoj Bugarskoj,kjoja je poseta posebno važnai i zbog toga, jer presedava Evropskom unijom.

Fudbaler

pre 6 godina

Aleksandar Vučić gradi odnose sa Bugarskom, i želi da počne izgradnja gasovoda južni tok. Ovo je zaista jedan značajni projekat koji će obezbediti dovoljno energenata.

aca

pre 6 godina

Srbija i Bugarska su prijateljske zemlje koje ce i u buducnosti saradjivati na brojnim projektima od znacaja!

Dzoni

pre 6 godina

Treba nastaviti razvoj dobrih odnosa sa Bugarskom...

Luka

pre 6 godina

Od Bugara možemo mnoge dobre stvari da pokupimo, zbog toga je ova poseta veoma važna.

Nadica

pre 6 godina

Memorandum o razumevanju između naše dve zemlje je značajan kako za Srbiju, tako i za Bugarsku, jer smo u mnogome oslonjeni jedni na druge.

Kole

pre 6 godina

Razvijanje dobrih odnosa u regionu se nastavlja.

Ema

pre 6 godina

Unapređenje odnosa je zadatak koji treba da se ispuni.

Marinko

pre 6 godina

Radimo na još boljim odnosima sa komšijama.

Vanja

pre 6 godina

Srbija može napredovati samo ako bude stabilna zemlja.

Iva

pre 6 godina

Samo neka se sto vise razvijaju uspesni odnosi i saradnja nase zemlje sa Bugarskom jer to ide u prilog i jednoj i drugoj strani.

Sofija

pre 6 godina

Poseta naseg predsednika Bugarskoj je zaista znacajna jer ce jos vise ucvrstiti odnose izmedju Srbije i Bugarske i podstaci jos uspesniju saradnju.

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

- Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica – priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija