• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.02.2018

11:04

NADIGRANI SMO, MOGLI SMO BOLJE, BORBENIJE...ĐUKIĆ OSTAJE! Vučelić kritikuje crno-bele posle Plzena!

Partizan

NADIGRANI SMO, MOGLI SMO BOLJE, BORBENIJE...ĐUKIĆ OSTAJE! Vučelić kritikuje crno-bele posle Plzena!

Podeli vest

Predsednik Partizana Milorad Vučelić bio je izuzetno razočaran posle poraza od Viktorije (2:0) i eliminacije iz Lige Evrope, kaže da su crno-beli mogli borbenije i organizovanije da odigraju u Plzenu 

- Nemamo za čim da žalimo. Nadigrani smo, pobeđeni smo od boljeg tima. Mogli smo da igramo bolje, borbenije, smišljenije i organizovanije. Nismo igrali tako. Ali, to je naš domet. Sada se okrećemo prvenstvu i Kupu, potom novim kvalifikacijama za Evropu.  Pobedio nas je bolji tim. Presudan je bio gol u Beogradu. Fudbal su pobede i porazi, nadam se daćemo sledeće sezone pokazi još bolje rezultate - kazao je Vučelić za TV Partizan posle poraza od Viktorije.

Zadovoljan je Vuletić jer je Partizan popravio rejting i koeficijent.

- Partizan je trebao da igra malo hrabrije. Ali ja ne sastavljam tim, ne mešam se u sportska pitanja. Mislio sam i ja da će Partizan biti agresivniji, ali to je već u kompetenciji trenera i stručnog štaba. Nije fraza, ali u Partizanu se zna ko šta radi, funkcije i to je tajna uspeha Partizana.

Miroslav Đukić ne mora da strahuje za posao.

Pobedio nas je bolji tim. Presudan je bio gol u Beogradu. Fudbal su pobede i porazi, nadam se daćemo sledeće sezone pokazi još bolje rezultate Milorad Vučelić, predsednik Partizana

- Đukić ostaje naravno. Mi očekujemo da ostvari određene rezultate u Kupu i
prvenstvu. Rezultata mora biti i to je ono što je normalno. Većinu vas novinara znam, svi znate bolje fudbal od mene. Ne znam šta bih više rekao - kazao je novinarima predsednik crno-belih posle utakmice.

Priznaje prvi čovek srpskog šampiona da nije očekivao da će Viktorija odigrati tako dobar meč posle onog u Beogradu.

- Oni nisu atraktivan protivnik, ali igraju sistematično i dave protivnika. To je njihov način igre, uhodani su. Uprava mi je rekla da imaju jednog Austrijanca i jednog Hrvata u timu. Slovake ne tretiraju kao strance. O takvom sklopu tima mogli bismo i mi da razmišljamo, ali nemamo uslova da zadržimo tim sedam, osam godina. Igrali smo prosečno, ali bolje nego protiv Lučana. Sad očekujemo da svake godine prezimimo, nekoliko takvih sezona bi nam dobro došlo.

Poručuje Vučelić navijačima da ih razume kako se osećaju, da su tužni i razičarani, jer je i on verovao da tim može do naredne runde takmičenja.

- Ne osećam se dobro, tužan sam i razumem navijače. Ambicije i želje rastu. Mislio sam da ovaj tim može više i nadao se i to je prirodno stanje. Ali. kada se suočiš sa nepobitnom činjenicom kao što je rezultat moraš da nađeš način da kreneš dalje. Sve je u strpljenju i istrajnosti: "U pobedi se ponesu u porazu se ne ponizi". Ne mogu da kažem da se osećam dobro kada racionalizujem. Razumem navijače, ali nisam rezigniran. Imam pravo da budem tužan kao drugi navijači ali već koliko u nedelju da budem srećan - poručio je prvi čovek crno-belih.  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljuba

pre 6 godina

E Vucela, nemoj nam tu demagogiju. Nas obicne ( a ne placene navijace ) zanima : 1. Do kada ce Djukic biti tzv. TRENER klubu kao sto je Partizan, 2. Do kada ce Ilijev biti tzv. SPORTSKI DIREKTOR....platiti Sumu onoliko para moze samo neko sulud ili se tu krije neka melverzacija...( citaj : PRANJE PARA ) 3. Do kada ce se dovditi " zvezde iz raznih Krusevaca , Lucana, Surdulica i sl . Zar nije bilo bolje da ste umesto njih kupili jednog slicog Leonardu i znamo za sta smo potrosili pare. 4. Zar tebe nije sramota ( mislio sam da si ozbiljan poslovan covek) i blam da budes predsednik skupini koji se zovu fudbaleri i jos im dajete pare za to.

aaa

pre 6 godina

A kakav je to klub Partizan ,objasni nam,Jel to onaj klub sto nikad nije osvojio nista van svog sela il sta?

Ljuba

pre 6 godina

Partizan je klub koji mora da ima pobednicki duh, da se uvek bori i izgine na terenu. Klub koji mora da ima trenera sa autoritetom a ne ovu krpu Djukica koji ponavlja stalno papagajsku recenicu " nismo uspostavili pas igru " i slicne budalastine. Pa sto igraju ti koji ne znaju da uspostave pas igru !?.Kakav je to tim koji za 90 minuta napravi 5 ili 6 faulova....to ti je gubitnicki tim. Partizan je sada klub kome se svi podsmevaju a to su i zasluzili. PS . Ako te bas zanima igrao sam u generaciji sa Mocom Vukoticem i mnooooogo dobro smo znali da uspostavimo pas igru!

k varos rs

pre 6 godina

kako te nije sramota lupetati a juce si govorio drukcije pa zar je to bilo tako davno mi iz republike srpske trazimo ostavke

marko

pre 6 godina

Gospodine Vuchelicu, da pricamo kao odrasli ljudi, a ne da se gadjamo frazama. Djukic blage veze sa poslom nema i to je dokazao i dokazuje na svakoj utakmici. Dupla kruna je zasluga Marka Nikolica, a ovaj zaostaje 9 bodova za Zvezdom i sramna igra u Evropi. Svaku jacu utakmicu mi izgubimo. Njemu se obavezno zahvaliti kao i Tosicu, Jankovicu, Tawambi,Jevtovicu,Vulichevicu. oba Miletica, Ostojic. Sale Ilic u penziju. Suma mora da igra kako bi se dokazao, a ne ovo sto mu Djukic radi ili Jankovic koji ga minira. Vakulko,Djerlek i ostali mladji u igru.

john

pre 6 godina

Kad u kuci nevalja za sve je kriv gazda,znaci djukicu napolje.A za skoro 2 miliona e koliko je placen patuljak idemo redom odgovornost ilijev pa dalje.Tavamba je ogranicen covek jel radio testove kad je potpisivao ugovor od psiholoskih pa nadalje.Ostali igraci tehnika o,kondicija o,bruka mladi momci

aca kg

pre 6 godina

Ista fora i kod Zvezde i Partizana.Zamagljivanje ociju u javnosti pristalicama i jednog i drugog tabora.Prodaja igraca odmah i sada onoga sto iole vredi.Kupovina istrosenih prosecnih igraca sto nikoga ne interesuju.Bombasticne najave pri dovodjenju da bi se kasnije potvrdilo da ne kostaju k....Samo ne znam dokle ce vise tako? U prvenstvu muljanje da covek ne poveruje sta se radi,jednom recju ZLO. I kao najvaznije nema sanse da bude neko izvan ova dva pomenuta kluba,to nema sanse nikako.AMIN

anonnimous

pre 6 godina

dajte bre više, oterajte tu budalu sa klupe partizana, pa čovek ne zna reći ni prosto proširenu rečenicu a kamoli da vodi partizan. ovakav trener odgovara samo protivnicima partizana.volim partizan , ali se zgrožavam ovim i ovakvim trenerom. terajte to čudo sa stadiona na neku poljanu.....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija