• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.02.2018

14:44

OPOZICIJA JAVNO POZIVA NA UBISTVO VUČIĆA! "To neće sa vlasti bez metka", NAPISAO NA TVITERU NOVINAR "TABLOIDA"!

Politika

OPOZICIJA JAVNO POZIVA NA UBISTVO VUČIĆA! "To neće sa vlasti bez metka", NAPISAO NA TVITERU NOVINAR "TABLOIDA"!

Podeli vest

Ovo je sada već prevršilo svaku meru! Opozicija javno poziva na oružje, rušenje vlasti i ubijanje političkih neistomišljenika!

Đorđe Višekruna, novinar "Tabloida" Milovana Brkića, bliskog medijskog saradnika opozicionih lidera, pozvao je na tvom tviter profilu na ubistvo predsednika Srbije Aleksandsra Vučića i njegovih saradnika.

Višekruna, koji je bivši funkcioner Srpske napredne stranke, već je ranije pretio Vučiću, ali njegovi najnoviji pozivi na nasilje morali bi da izazovu reakciju nadležnih organa.

Pogledajte šta je sve napisao umoblnik:

printscreen


printscreen
printscreen

DRAMATIČNE PRETNJE! Politika u Srbiji se pretvara u horor - PROGRAM OPOZICIJE: UBITI VUČIĆA!

LOKALNI LUDAK! Branislav Seničić iz Kraljeva bi PRVO DA PIŠA, A ONDA DA UBIJE VUČIĆA!

Sasvim je zanimljivo da ovi pozivi na nasilje stižu koordinisano sa strašnim napadima opozicije na vlast, kao što je moinstruozni video spot u kojem se takođe poziva na ubistvo Vučića, ili današnji napad na jednog od nosioca liste "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" Irenu Vujović od strane Đilasovih poslušnika Bebe Balašević i Željka Veselinovića.

PRETE JANKOVIĆEVE ŠLIHTARE! Funkcioner DS poručio: Pišaćemo po vama dok ste još živi!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ognjen

pre 6 godina

Kukavica,lako je pretiti ,to nije nikakva hrabrost kako si on umišlja....Pobedi znanjem,pameću i modernim hrabrim idejama...

anahrono

pre 6 godina

Ne shvatiti nista olako i neozbiljno...bas kao u slucaju Djindjica.

Maja

pre 6 godina

Šta rade policija i sudstvo,primaju plate, znamo,ovakve ubice ne nazivajte novinarima i opozicijom,neka hapse i i osude ove koji pozivaju na ubijanje. Stranci ih debelo plaćaju za izdaju.

ja

pre 6 godina

znaci verujes u kolektivnu odgovornost? pa nije opozicija visekruna niti visekruna opozicija. on je mozda jedan pripadnik opozicije. nemoj sve ljude neistomisljenike da stavljas u isti kos.. jer ih na taj nacin sve nazivas kriminalcima.. mada mislim da ti je to i bila namera.

zora

pre 6 godina

To nece sa vlasti bez metka. TO ,kako kaze klinac se odnosi na pedese posto glasackog tela koji su ga izglasali i doveli na vlast. TO ce otici sa vlasti kada glasaci odluce. ZNACI, trba skloniti glasace da nebi bilo Vicica na vlasti. Ovaj klinac nije razumeo da je Vucic 50%glasaca i da nije sam.

Panta

pre 6 godina

Ne vidim da se bilo ko iz opozicije ogradio od ovog skota.

leonida

pre 6 godina

Ovaj gospodin je veoma inteligentan, čudi me kako ga ameri do sada ne ukradoše...

Daca

pre 6 godina

Boga mi, ovo je opasna pretnja. Ovog čoveka treba prijaviti.

toti

pre 6 godina

Nema ga šta prijavljivati,on se sam prijavio.Na ovo tužilaštvo mora da reaguje.

mira

pre 6 godina

Za ovakve twitowe se treba kazniti...bruka i sramota!!!

ana

pre 6 godina

Prelepo je šta čovek može danas da izgovori i da ostane živ u svojoj gluposti

NIKOLAJ

pre 6 godina

Djordje tebi nije mesto na slobodi ako nista drugo treba te sklonuti u nekakvu ustanovu na lecenje . Ovo stvarno misilm , sve ovo je otislo predaleko . Nemogu da shvatim da neko napise ovakav tvit i pusti ga u javnost. Mene je tebe brate stvarno zao , treba ti pomoc - veruj mi .

Zeljko

pre 6 godina

U kulturnim državama se za takve stvari odgovara na sudu pa gospodo izvoli te.Ne znam zašto policija ne reaguje i počne privoditi bandite na saslušanje

Alvin

pre 6 godina

ovoga istom momenta hapsite i u zatvor sa robijasima u celije da ga opate za celi zivot.

Digi

pre 6 godina

Pa evo ja sam politicki protivnik mnogima na vlasti ali nikome nebih pozeleo smrt a kamoli da ja nekog ubijem.Pitam se samo dali ovaj bolesnik razmislja o tome da mozda neko ima metak i za njega i neka ne zaboravi "ko se maca laca od maca i gine".

goran

pre 6 godina

ja ne znam sto ne hapsite te ludake dokle vise ta demokratija, jer to je kd ozbiljna pretnjwe

Boris2

pre 6 godina

Za neke sloboda govora je luksuz, ovo je prevazislo svaku meru, nadlezni organi pod hitno da reaguju.

NIKOLAJ

pre 6 godina

Sa jednog brda zvano Ponir mislim , decko je bolestan treba mu pomoci dok nije kasno , napravice glupost sbi ili nekom drugom .

Milan

pre 6 godina

Momak je za padinsku skelu uz duzno postovanje ljudi koji tamo borave. Nema Srbiji naprijed dok ovakvi imaju pravo glasa.

Žarko

pre 6 godina

Шта ће сада урадити полиција, тужилаштво и судство? Само да се не меша Апелациони суд.

Kica

pre 6 godina

Opozicija se izgleda sluzi svim sredstvima kako bi se domogla vlasti!

Nata

pre 6 godina

Ovakve izjave i pretnje su za svaku osudu, treba se ovo shvatiti ozbiljno i pristupiti krajnje profesionalno.

Miloš

pre 6 godina

Sramota i bruka opozicije. Najbolje je da se povuku sa političke scene!

MIlan Jovic

pre 6 godina

Sljam, verovatno i nepismena budala. Ako mu ne odgovara jaka Srbija, neka se lepo odseli u Ameriku pa neka kevce tamo koliko hoce.

Ljubo

pre 6 godina

Uh ,uh ...puno smo kao pravoslavna nacija ,u vreme Vaskrsnog posta ,mi Srbi dozvolili .Korozija nas uhvatila ,pa ovo ako ima drzave ni jedan sat ne ostade bez pritvora i malo pretresa.Srbijo u pamet se...

Petrovic Goran

pre 6 godina

Za ovakve pretnje u svetu se odgovara toje isto kao i pokusaj ubistva odmah hapsi.

ana

pre 6 godina

Najprimitivniji nacin... od jos primitivnijih ljudi!!

KoleM

pre 6 godina

Opozicija? Kako opozicija kad je dotični bivši član SNSa?

nokola

pre 6 godina

citam komeatare pa stvaro je zalosno od opozicije . napravilabi novu siriju to jedva cekaju

milanaleksandra

pre 6 godina

eto sta se pise po medije i posle mediji nisu slobodni,pa da nisu slobodni ko bi odobrio ovakav tekst.

Dragan

pre 6 godina

Djordje pa visekruna pitam se ima li familiju i rodjake ....

neko

pre 6 godina

Pa ovakve pretnje postaju uobičajena stvar, sve dok se ne dogodi neki cirkus. I... šta onda ?? Niko nije kriv, niko dao ostavku, niko ništa. U normalnoj državi to bi večeras bila policija na vratima, pa tužilaštvo, pa da vidimo šta znači javna reč. Kako to tretiraju pravnici ? Na šta ovo liči, pa to čitaju i drugi i smeju nam se. Gde je policija, tužioci, a javna pretnja predsedniku, ko god da je ??

qwerty

pre 6 godina

Jel ovo onaj lik, sto je bio dugogodisnji clan SNSa?

Nepoznati

pre 6 godina

Nagledao sam se ovakvih likova u kraju koji nemaju kontrolu besa,svi do jednog su narkomani. U ovom slucaju postoji jos jedna mogucnost da je placen da ovo pise.Zanimljivo je i to da je zgrceni u NIN-u dao intervju da hoce da spasi Vucica da ne prodje kao Causesku.Imaju jedan ogroman problem,sta misle da ce "druga Srbija" da sedi skrstenih ruku i da mirno posmatra ove savremene janicare.

milos

pre 6 godina

Narode jel vam normalna ova opozicija sa ovakvim pretnjama i dal treba takav neko da vlada Beogradom ili Srbijom!?

Goran

pre 6 godina

Ja nisam u izvotu bio clan nijedne stranke,,ne glasam 20 gdina i necu ,ni sada,ali ne razumem ovakve ljude,drugo da mu je neko pretio,pa da on odgovara na to pretjom,ali nisam cuo da je nekome preceno,tako da ovakvim bolesnicima treba svakako ,zdravstvena pomoc,u nekoj ustanovi zatvorenog tipa.Mislim ne razumem,nekome pretiti jer ti se ne svidja njegova plitika,sto je na vlasti,pa ni meni se nesvidja,pa sta sada trebam da pretim nekome,da cu da ga ubijem.Nije mi se svidjala ne predjasnja vlast,ni za vreme tita,Milosveica,pa sta sada trebamo da teramo ljude da pucamo u njih...A pozivamo se na neku demokratiju i uvek su prava novinara ugorzena,novinar koji ovako nesto izgovori a nije prvi ,ja stavrno ne znam koja su mu to prava ugrozena.

Ledilo

pre 6 godina

Visekruna i Velja Ilic da naprave svoju listu, slicni su.

DUŠAN

pre 6 godina

DALI JE TA OSOBA UOPŠTE ZRAVA DA BUDE NOVINAR ILI TAKO ODGOVORAN POSAO RADI

mike

pre 6 godina

A moji srbi ..sta mislite dato neko javno kaze u bilo kojoj zemlji .....biobi brzo u prdekanji ..vama nijedan ne valja..onda menjajte vladare svaki dan ......mozda cetenaci nekog sto mislite da ovde u americi neko javno poziva dase ubije trump pojeobiga mrak za sat vremena..treba savas je sramota ima i svet pravo sto nas gleda kao neke divljake......

mico

pre 6 godina

pa gde je policija sta ce ovaj na slobodi drzavo Srbijo reaguj mesto mu je u prdekani

Dragan

pre 6 godina

Nadlezne institucije ovde moraju da odreaguju. Ocigledno je ovaj momak zastranio i javno govori i poziva ljude na atentat predsednika drzave Srbije i clanova partije vladajuce stranke. Momak je fanatik i treba ga sto pre uhapsiti i skloniti sa ulice jer je pretnja za sve gradjane.

RINGISPIL

pre 6 godina

Znas narode u prirodi postoji jedan surovi zakon. Kada dodje mlad i zdrav ALFA muzijak on eliminise svu mladuncad prethodne generacije. Objasnjenje je jednostavno sve lose gene koje nosi prethodna porazena generacija priroda eliminise. Nova generacija mladih zdravih i jakih tako produzava vrstu na zdravim osnovama i podize kvalitet rasne vrste. Nema ljutnje nema zlobe, Sadasnja vlast placa cenu za nesto u cemu nije smela da ucestvuje a to je zastita i posteda svega i svakoga sto je bilo lose u prethodnoj vladavini.

Ivona

pre 6 godina

Strasno cime se sve bave!To treba ostro kazniti!!Sramota!!

Goran

pre 6 godina

I sta se sada ceka? Odmah hapsenja jer se ovakve stvari ne prastaju nigde u svetu. Sve ovo rade Amerikanci i Britanci. Zbog toga su i okipirali Beograd zadnjih meseci. Da se ovako nesto desi u USA odmah bi bio uhapsen i odudjen na najmanje 20 godina robije. Medjutim oni mozda to i hoce da ih pohapse kako bi narodu prikazali da je Vucic diktator. Ne daj se Aco, nego hapsi sve odjednom. Ima dosta mesta u novim zatvorima.

MILAN

pre 6 godina

Ovo nema nigde u svetu.Pozovite na informativni razgovor mozda je dete bolesno dajte da mu pomognemo.Neznase od kada ima tu maniju, da treba da ubija nekoga,lepo da se smesti u ustanovu da se leci jer ako napravi neku glupost kasnoje.Vidite i njegov mentor je nekada imao oruzje pa je dolazilo do samo opaljena i sahranise coveka.

Mile

pre 6 godina

Ovog sto pre u Kovin ili iza resetaka. Opasan je po okolinu i drustvo mora da reaguje.

Petar

pre 6 godina

da ovaj idiot zivi u Turskoj i da je tako napisao za Erdogana zna se gdje bi zavrsio i vlada Srbije treba da donese pod hitno takav zakon gdje ce se ovakvi idioti direktno sprovesti u neki od zatvora

Jovan Caruga

pre 6 godina

Ovakve pretnje se ne smiju tolerisati. Drzava mora pokazati da postoji. Za ovakve retardirane i jeste mjesto u zatvoru.

Lala

pre 6 godina

U svakoj normalnoj zemlji ti bi druže završio u zatvoru odmah. Pošto je i naša zemlja postala normalna konačno očekujem da završiš u zatvoru stoko jedna neotesana.

Milan

pre 6 godina

У свакој нормалној земљи ово је тешко кривично дело због којега се иде на робију.

Makijoca

pre 6 godina

Neka ode i ovakve izjave piše u npr nemačkoj pa da vidi kako bi prošao. A ovde se žale na medijski mrak svaka budala daje sebi za pravo da izjavi šta hoće.

joks

pre 6 godina

pod hitno ovu budalu uhapsiti,sta vlast ceka,kada se nesto desi biti ce kasno.

Ljube

pre 6 godina

Šta čeka tužilaštvo? Da neko stvarno bude ubijen? Da li može biti jasnija i konkretnija pretnja da bi se ovao nešto sankcionisalo? Ah, da, pa kako smo naivni, ove strukture tužilaštva i pravosuđa su postavili ŽUTI

Milos

pre 6 godina

Sta je ovo, ovakvi su jos na slobodi ??? U Titovo vreme bi taj krckao kamen na golom otoku jedno 20 godina

vladbgd

pre 6 godina

Sta ceka policija, zasto ovu bitangu ne uhapse???

Rade

pre 6 godina

Vučiću, ima li u Srbiji, javnih tužilaca, koji od države primaju debelu platu. I šta oni rade ???? Izgleda isto rade, kao i sudije.....

Sekula

pre 4 godine

Xa xa xa, od kad je Visekruna opozicija? Aj dosta glupiranja. Da li je neki bivsi komunista koji je isteran iz stranke odjednom postao SS-oavac? Naravno da nije.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija