• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

23.02.2018

15:43

(FOTO) BEOGRAD USKORO DOBIJA SVOJ! Vučić i Mali posetili metro u Sofiji!

Politika

(FOTO) BEOGRAD USKORO DOBIJA SVOJ! Vučić i Mali posetili metro u Sofiji!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obisao je danas, tokom posete Bugarskoj, metro u Sofiji

Vučić je metro obišao zajedno sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim, koji je danas razgovarao sa gradonačelnicom Sofije Jordankom Fandakovom o izgradnji metroa u Beogradu, kao i o iskustvima Bugarske u vezi sa metroom.

Tanjug

Kako je Mali rekao nakon sastanka, metro u Sofiji povezuje i aerodrom i glavnu železničku stanicu i glavne poslovne centre, što utiče na razvoj grada.

Tanjug


Tanjug

Ranije danas predsednik Vučić razgovarao je sa bugarskim kolegom Rumenom Radevim, predsednicom Narodnog sobranja Bugarske Cvetom Karajančevom i potpredsednicom vlade i ministarkom spoljnih poslova Bugarske Ekatarinom Zaharjevom.

Tanjug


Tanjug


KONSTRUKTIVNI SASTANAK! Siniša Mali sa gradonačelnicom Sofije o izgradnji metroa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sveta

pre 6 godina

43 Godin sam ziveo I radio u Beogradu I to na njegovoj izgradnji. Radujem se metrou jer je to davnasnja zelja Beogradjana. Pozdravljam sve sto clanovi SNS rade za dobrobit svoga naroda Ali kod nas uvek ima to ali.Neznam kako misla da za dve godine izgrade tako dugacku liniju. Da rade 24/7, 365 dana u godini pa to nemogu ni za 6 godina4. Cemu takve izjave koje ce im se kasnoje obijati o glavu, ili imaju carobni stapic. U svaom slucaj zelim im uspeha od srca.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija