• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

23.02.2018

22:21

STOJKOVIĆ ISKREN POSLE ISPADANJA IZ LE: Protiv Plzena kao da samo udarili u zid!

Partizan

STOJKOVIĆ ISKREN POSLE ISPADANJA IZ LE: Protiv Plzena kao da samo udarili u zid!

Podeli vest

Došli smo do zida protiv Viktorije, ali ne treba da žalimo, jer smo ostvarili veliki uspeh, koji niko ne sme da omalovažava, poručuje Vladimir Stojković za Informer

Golman Partizana smatra da poraz u Plzenju (2:0) i ispadanje od češkog tima u šesnaestini finala Lige Evrope ne predstavljaju katastrofu, kao i da očekivanja navijača nisu uvek realna.

Postavili kriterijume

Iskusni čuvar mreže naglašava da je to trenutni maksimum ekipe i kluba koji funkcioniše od prodaje igrača.

Viša sila
Bog je rekao da ne možemo dalje, ali ostvarili smo veliki uspeh i uvek ću biti ponosan na toVladimir Stojković, golman Partizana

- Sami smo postavili visok kriterijum i naterali navijače da mnogo očekuju, ali ne možemo baš da osvojimo Ligu Evrope. Ni protiv Videotona nam nisu davali šanse, a kasnije nikome nije ni padalo na pamet da ćemo da prezimimo pored Jang bojsa i kijevskog Dinama. Pa 70 posto momaka koji su u Partizanu zarađuju par hiljada evra, što je mizerno kada se uporedi sa ostalim klubovima protiv kojih smo igrali. Ostvarili smo veliki uspeh i uvek ću biti ponosan na ovo - ističe Stojković.

Sjajni golman tvrdi da su crno-beli u Plzenju dali sve od sebe, ali da je presudilo što su primili gol u Humskoj i ispustili pobedu.

- Dali smo protiv Viktorije i više od sto posto, izašli muški, iako smo znali da su opasni. Nismo hteli da se otvaramo od početka meča u revanšu. Oni su ekipa koja igra sedam-osam godina zajedno, nemaju Nejmara, ali zna se šta ko radi. Skupo je koštao primljen gol u Beogradu. Bog je rekao da ne možemo dalje, došli smo do zida. Da smo prošli, možda bismo u osmini finala primili pet komada od nekog Atletika - objašnjava Stojković.

Živimo od prodaje

Stojković se osvrnuo i na rad trenera Miroslava Đukića i promene u timu tokom svakog prelaznog roka.

- Đukić je došao kad je bilo najteže, uhvatio se u koštac sa problemima i uzeo vruć krompir. Mi nemamo novca da kupujemo pojačanja kao što imaju ostali evropski klubovi, niti da držimo tim na okupu nekoliko godina. Živimo od prodaje igrača, pa na inat, borbu i talenat nekad prođemo i jače od sebe. Zadesi se da za džabe dovedemo Leonarda, ali to je retko. Mislim da smo izgledali dobro u Evropi, prezadovoljan sam. E sad, to što se dižu apetiti i postavljaju visoki ciljevi možda je nekome i logično, ali nekad se ne može protiv više sile - zaključio je Stojković.

Srpski šampion sada se okreće domaćem prvenstvu, a u nedelju će pred praznim tribinama dočekati Zemun (15.00). Crno-beli su kažnjeni od strane FSS zbog loše organizacije večitog derbija u decembru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ljuba

pre 6 godina

Pa i Zvezda nema para a kupila gomilu boljih igraca za pola sume od bacenih 1,6 mil.za njegovo visocanstvo Sumu

Ista priča

pre 6 godina

Pričaš iste priče kao i svi ostali. Džaja, Vučelić: Postogli smo veliki uspeh, sto smo ispali, domace prvenstvo nam je sada prioritet, dodjite da nas gledate, plaćajte ulaznice u sto vecem broju, a mi cemo da zgrcemo vase pare i da se otimamo za vlast u klubovima oz ljubavi. Dokle da folirate mavijače?

Frst Street 6

pre 6 godina

Ovo uspeh za tebe kad ispadnes u prvom krugu. Pa ti si brate za neki trece razredni klub, e sad sam vido kako razmisljas bravo majstore ja bih te odma najurio iz kluba

Mille

pre 6 godina

Taj komentar govori kakav je skroman kvalitet igraca.

Goran

pre 6 godina

Stojkovicu ne lupetaj!Bog nije dao dalje.Pa ne moze on da sidje i da da gol i zato ne cini greh i ne uzimaj Boga u usta za svasta.Radite,trcite,trenirajte i borite se,to je pravi put.Kad takvi izgubite dozivecete ovacije kao ona ekipa koja je izgubila katastrofalno od Hajduka ali je pokazala visoke moralne vrednosti.I zapamtite:Navijaci vole klub i hoce to isto i od fudbalera a ne samo pare,pare,pare.

VOJISLAV MIKIC

pre 6 godina

kao prvo stojkovic je ubedjeni golman koji nezna nista,pa nemoze on da bude bufon(it)kada bi skinuo onu traku sa kojom izgleda kao indijanac mozda i uhvati neku loptu, a kao drugo ja vec 2 godine pricam kada bi se privatizovali klubovi znate kako bi igrali kao bele lale jer zasto svi u evropi igraju dobro fudbal ,klubovi su privatizovani i moras igrati kako ti se kaze ,a ne da pred utakmicu pijancis kao alkoholicar

zorkin

pre 6 godina

Kad ti je to bog rekao ? A ja cuo da ti je rekao ' prvo si ti kriv pa onda sudija "

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija