• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/infomer.rs

24.02.2018

13:31

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Opozicija zna da će doživeti DEBAKL NA IZBORIMA, krenuće u proteste DA BI OTELI VLAST!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Opozicija zna da će doživeti DEBAKL NA IZBORIMA, krenuće u proteste DA BI OTELI VLAST!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević upozorio je, gostujući u emsiji "Novo jutro", da će opozicija nakon izbora u Beogradu krenuti sa protestima kako bi pokušala da otme vlast

- U izbornoj noći, kakvi god rezultati da budu, koliko god da bude ubedeljiva pobeda liste "Aleksadar Vučić - Zato što volimo Beograd" oni će proglasti veliku izbornu krađu, bez obzira na prigovore i proceduru i krenuće sa protestima u pokušaju da otmu vlast - tvrdi Vučićević.

Zar iko normalan misli da je trećem po broju glasova sa predsedničkih izbora zbog formalnosti trebalo zabraniti da učestvuje na izborima

Kako je dodao, opozicija to više i ne krije i već sada priča o nekakvoj izbornoj krađi bez ikakvih dokaza. 

Vučićević je osudio priljavu kampanju protiv Irene Vujović, istakavši da je lično poznaje i da ništa od navoda opozicije nije tačno. Osvrnuo se i na slučaj Luke Maksimovića Belog.  

OTKRIVAMO: Evo kako je Beli Preletačević NAMAGARČIO ŽUTE!

- Zar iko normalan misli da je trećem po broju glasova sa predsedničkih izbora zbog formalnosti trebalo zabraniti da učestvuje na izborima. Prošle godine ta formalnost oko njegovog imena - da li se zove Luka Maksimović ili Ljubiša Preletačević nije smetala nikome iz opozicije, istim onima koji sada optužuju državu za nameštaljku, nedemokratiju i za promenu imena. Šta je trebalo uraditi - zabraniti promenu imena? - dodao je Vučićević.

Potpuno su svesni su da će 4. marta doživeti još jedan izborni debakl i zato su sada sve maske pale, zato se bave najprljavijom kampanjom 

Kako je dodao, to komentarišu oni koji su radili mnogo gore stvari.

 - Borko Stefanović je za manje od 48 sati promenio ime i prezime da bi mogla da mu se registruje lista. Banetu Kuzmanoviću, funkcioneru DS sa Vračara, dozvoljeno da registruje izbornu listu iako se tako ne zove jer je zaključeno da bi bilo nedemokratski da se zbog tog spreči učešće nekome na izborima - podsetio je Vučićević. 

printscreen

- Ovi isti koji danas prave haos oko Belog i pokušavaju da mu zabrane da izađe na izbore su 2012. godine jednom pripadniku romske nacionalne manjine promenili ime u Tomislav Nikolić i registrovali mu fantomsku listu samo da bi smanjili broj glasova SNS - dodao je on.

 - Reč je o klasičnoj zameni teza. Oni su vodili najprljaviju kampanju. A zašto to rade? Potpuno su svesni su da će 4. marta doživeti još jedan izborni debakl i zato su sada sve maske pale, zato se bave najprljavijom kampanjom - istakao je Vučićević. 

POGLEDAJTE ŠTA JE JOŠ VUČIĆEVIĆ REKAO NA TV PINK:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 6 godina

Je li ovo borba na zivot i smrt ili su lokalni izbori. Pobogu, neka pobedi opozicija pa pohapsi one koji su krali u ovom mandatu, za cetiri godine neka pobedi SNS i neka pohapsi lopove iz sadasnje opozicije koji budu krali. Onda kada bude ustanovljen sistem, niko nece krasti i lokalni izbori ce biti, lokalni izbori a ne borba na zivot i smrt.

Srele

pre 6 godina

А која је то власт до сада, хапсила предходну? Пријатељу ти изгледа не живиш у Србији.

Goran

pre 6 godina

Ама знам ја где живим али имам троје деце и попели ми се лопови из свих странака на врх главе, доста ми је свега, хоћу да одрживим мало нормално у овој земљи.

deda Raša

pre 6 godina

Pokrenuti ponovo sistem neplacanja TV pretplate. Koja je to drzava koja uvodi TV pretplatu za onog ko je protiv nje? Ona mora da sluzi drzavim interesima i vlasti u drzavi, jer je vlast izabrao narod vecinom. Bujketa pod hitno poslati na snimanje nove serije Selo gori a baba se ceslja, pa neka se tamo i ceslja i cese.

Bexi

pre 6 godina

Naravno da znaju i okidac moze da bude bilo sta! Velika je sreca da ja AV postavio Batu da vodi sluzbu i mnoge stvari su sada vec pod kontrolom. Paralelno AV odradjuje spoljnu i politiku prem velikim silama a istovremeno je 100% prisutan oko kompletne situacije u Bg. Ogromna i nevidjena do sada energijs Predsednika Srbije. Pravi covek na pravom mestu!

Jovan

pre 6 godina

To je praksa žutih. To su radili i na izborima 2012. godine. Proglašene liste od strane izborne komisije su rusili na Upravnom sudu 48 sati do izbora. To se desilo u Leskovcu, Medveđi i jos nekim opstinama gde su hteli da uklone jake lidere koji su im smetali. Tako da ovo nije nista cudno za Đilasa. Govorilo se da tada da su sve njegovi iz DS-a to organizovali, od podnošenja žalbi na lokalu do organizovanja sudija koji ujutro u pola jedan ruse liste. To je praksa zutih, na taj nacin se oni bore, prljavo, mučki, udaraju na porodice, podnose krivične prijave, finansijski te iscrpljuju da bi te izbacili iz politike.

ZOKA

pre 6 godina

Г-дин САНДУЛОВИЋ је напао А.В. намерно ради личне КОРИСТИ. Има изграђену вилу од "зеленог мермера" саграђену на "дивље" . Сад га јуре ПОРЕЗНИЦИ због не измиреног ДУГА ДРЖАВИ. Претходног председника је свесно "жртвовао" ради ЛИЧНИХ КОРИСТИ. Чувао је ЗОРАНА ЂИЊЂИЋА. Па мисли како је онај предходни убијен ,да треба убити и овога сада . Да нам за све поживи наша ЛИЧНА КОРИСТ и "задњица". Зар треба због тога да идемо СВИ НА "НОВО ГРОБЉЕ". Да би ПОЈЕДИНЦИ уживали на даровима "сатаниста" . Ти и такви су одавно своју душу поклонили тами ради "моћи" "НОВЦА" и велике "СЛАВЕ" за нови светски поредак.Подједнако око живота А.В. мисли и "жута дружина" на РТС-у и "РЕМ" -у. Сви они могу да се "сврстају на исту СТРАНУ ТАСА - "тамну". Код њих свих влада мржња која ће их и "РАЗОРИТИ" до НЕСТАЈАЊА. Они о томе не размишљају.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija