• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

25.02.2018

14:12

JANKOVIĆ LAŽE O KRAĐI IZBORA I SPREMA HAOS! Opozicija otkriva svoje prljave planove!

Politika

JANKOVIĆ LAŽE O KRAĐI IZBORA I SPREMA HAOS! Opozicija otkriva svoje prljave planove!

Podeli vest

Lider PSG Saša Janković bez ijednog dokaza tvrdi da aktuelna vlast sprema 'veliku izbornu krađu' i poziva građane da na ulicama 'brane svaki glas'!?! 

Srpska opozicija uveliko priprema strategiju za izazivanje protesta i haosa na ulicama Beograda odmah posle izbora 4. marta. Đilas i ekipa će pokušati da izazovu krvave nemire lažima o izbornoj krađi ne bi li onda na silu oteli svu vlast.

Postojanje ovog prljavog plana o kome je Informer pisao još pre dve nedelje potvrdio je ove nedelje lider PSG i Đilasov posilni Saša Janković. On je na Tviteru, bez ijednog argumenta ili dokaza, napisao da SNS sprema izbornu krađu.
Opasne pretnje

Janković je na Tviteru naveo da opozicija nema moć da zaustavi krađu glasova, osim na ulicama.

mojugao

 
VLADIMIR ĐUKANOVIĆ POSLANIK SNS 

Mučeni Janković već u startu traži alibi za poraz. Toliko je nebitan da će uskoro njegov pokret napustiti i supruga.

Da, pripremaju krađu na mnogo načina, a bez objektivnih institucija (zato su ih i potčinili), opozicija nema moć da to pravno zaustavi. Ali, ako svi koji vide i upozoravaju na krađu izađu i glasaju, a posle i brane svoj glas, oni ne mogu da pokradu slobodu, a sloboda vodi pobedi - napisao je Janković na Tviteru, reagujući na tekst sa fantomskog portala 'Zemunske novine' o navodnoj krađi izbora pomoću glasača koji su preseljeni iz unutrašnjosti u Beograd (!?!). Kad je shvatio da je otkrio previše, Janković je brže-bolje obrisao sporni tvit i kasnije dodao drugi, u kom je izneo suludu računicu, prema kojoj je SNS 'sigurno pokrao izbore ako osvoji više od 350.000 glasova'!?!

(VIDEO) BELI: ĐILASOV SAŠA JANKOVIĆ ME JE NAGOVARAO DA ODUSTANEM OD IZBORA!

Obradović: Šešelj, Šapić i Đilas lažna opozicija

Lider 'Dveri' Boško Obradović, koalicioni partner DJB Saše Radulovića, izjavio je juče da su oni jedina prava opozicija vlasti, dok su Vojislav Šešelj, Dragan Đilas i Aleksandar Šapić "lažna opozicija".
- Ne vidim sukobe u opoziciji. Šešelj nije opozicija. Đilas i Šapić nisu opozicija, oni su bivša vlast koja opet želi da se vrati na vlast. Kada su oni u poslednje četiri godine bilo gde javno nastupili kao opozicija? - rekao je Obradović.

I dok se Janković juče nije javljao na pozive i poruke, dekan Fakulteta za bezbednost Edukons Miroslav Bjegović kaže da je ovde očigledno reč o bezbednosnoj pretnji.
- Šta znači unapred pozivanje na nerede?! Bezbednosni sistem to prepoznaje kao direktno izrečenu pretnju. Očito su neke političke opcije svesne da nemaju uporište u biračkom telu i da ne mogu biti izabrani demokratskom voljom. Ovakve opcije su potpomagane stranim faktorom kom ne odgovara vlast u Srbiji i koje žele da se domognu vlasti političkim nasiljem, izazivanjem nereda, pa čak i političkim prevratom - ocenjuje Bjegović.

Bezidejnost i bes

Orhan Dragaš, direktor Međunarodnog instituta za bezbednost, kaže da ove optužbe govore o bezidejnosti i nemoći opozicije.
- Pa kako će da se izvede ta izborna krađa pored silnih predstavnika opozicionih izbornih lista u biračkim odborima i GIK?! Ova retorika je smišljena za amnestiranje sopstvenog neuspeha, za koji Janković najbolje zna da će se desiti. On i njegov Đilas nemaju šta da ponude Beograđanima osim mržnje i defetističkog odnosa prema svemu što je urađeno - podvlači Dragaš.

ŠEŠELJ: Gicao se malo onaj prljavi ljotićevac Boško Obradović, ali mora u zatvor!

Višekruna preti ubistvima,
Đokina ćerka to podržava

Đorđe Višekruna, novinar opskurnog 'Tabloida' i bliski, intimni prijatelj Bojana Pajtića pozvao je juče na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovih saradnika!
"To neće sa vlasti bez metka. Kad ih počnete likvidirati, ostavite bar jednog lopova za mene, želim i ja da povučem okidač i to ću učiniti bez trunke kajanja", napisao je Višekruna na Tviteru, što je brže-bolje retvitovala i Beba Balašević, ćerka Đorđa Balaševića!?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sveta011

pre 6 godina

U svim zemljama od zakona ovi zuti bolesnici bi davno bili iza resetaka. A sta je snama?

Danko

pre 6 godina

Poslednji pokušaji Jankovića da nešto učini na političkoj sceni. A ovaj najjadniji od svih. Sve će on optužiti za svoje neuspehe, a pravi problem je on sam.

Novica

pre 6 godina

Posmatrači će biti na svim izbornim mestima tako da nikakve krađe neće biti, jadni su, ovom hajkom žele da unapred pripreme svoje članove na ne uspeh.

Saša

pre 6 godina

Lažima o izbornoj krađi, Janković već sada pravda svoj izborni neuspeh.

Luka

pre 6 godina

Izborna krađa se može očekivni ati samo od Janković, Đilasa i njihovih pomoćnika. Niko drugi ne bi krao izbore.

Sale

pre 6 godina

Svesni su da već sada da pucaju na izborima i već pripremaju teren za haose i nemire po gradu (toliko ga vole)...samo se nadam da niko od gradjana neće nasesti na ove budalaštine

Mika

pre 6 godina

U nedostatku pravih ideja kojim bi privukli birače i svesni izbornog poraza, Saša Janković se služi ovim prevarama i lažima o navodnoj izbornoj kraći, preti protestima i neredima, sve krajnje nedostojno jednog, valjda kandidata za obavljanje visokih funkcija.

Bojan

pre 6 godina

Opozicija igra prljavo u svakom smislu te reci.

Pavle

pre 6 godina

Davljenik se za slamku hvata, a Saša Janković za "haos" nakon izbora. Neozbiljno i smešno!

Danka

pre 6 godina

Kako god, opozicija nece imati nasu podrsku ni na izborima ni posle njih, svaki njihov pokusaj naicice na nas otpor.

Maja

pre 6 godina

Njima ne treba verovati ni da je danas ponedeljak.

BREŽANAC

pre 6 godina

AV Mi volimo Beograd pobediće ove političke neznalice.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija