• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.02.2018

16:45

(FOTO) STEFANOVIĆ: Imamo energije da radimo i rešavamo probleme u Beogradu!

Politika

(FOTO) STEFANOVIĆ: Imamo energije da radimo i rešavamo probleme u Beogradu!

Podeli vest

Spremni smo da se uhvatimo u koštac sa problemima koji nisu rešavani i do 30 godina, poručio je predsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović, pred oko 400 Voždovčana

On je istakao da se uoči svakih izbora postavlja pitanje zašto glasati baš za neku određenu izbornu listu i da je u slučaju liste “Aleksandar Vučić -Zato što volimo Beograd!” odgovor zbog ljudi koji se na njoj nalaze i koji su spremni da neumorno rade kako bi život na celoj teritoriji Beograda bio jednako kvalitetan. 

- Ovaj tim ima dovoljno energije, strpljenja i snage da dođe među svoje građane, da obiđe svaki deo svake opštine u Beogradu i da razgovara o problemima koji su tu od pre 30 godina, neki od pre pet godina, ali svakako problemi koji moraju da se rašavaju danas - rekao je Stefanović.

Tanjug

Stefanović smatra da rešavanje komunalnih pitanja nije jedini posao lokalne samouprave i da opštinska vlast mora da bude sveobuhvatna, što je dosadašnja vlast i pokazala, time što je i na lokalnom nivou pokušavla da pronađe rešenja za širok spektar izazova, od otavarnja prostora za privatne kompanije, do zapošljavanja mladih i brige o penzionerima.

Tanjug

- Trudili smo se da ukljućimo i mlade i penzinere u društveni život, jer nije samo stvar u tome koliko dana u životu prođe, već kako izgledaju ti dani, i tome opština mora da se posveti - istakao je Stefanović. 

On je istako važnost realizacije velikih projekata poput Beograda na vodi i izgradnje metroa, ali i naglasio da je za takvu vrstu projekata naophodna vlast koja je jedinstvena, koja razmišlja ne o svom džepu, već o tome kako da nešto uradi za svoj narod.

Tanjug

- Naš posao je da se prihvatimo teškog rada, to je zadatak koji smo dobili od našeg predsednika Aleksandra Vučića, nema bežanja od teškog posla, nema sklanjanja od teškog rada, narod od nas to očekuje - rekao je Stefanović.

Na skupu je govorio i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Savić pozvao je građane da izaberu ljude koji su spremni da vredno rade.

Kandidat za odbornika Aleksandar Mirković izrazio je zadovoljstvo što se nalazi na izbornoj listi sa ljudima kojima je glavna misao da Beograd nastavi da se razvija. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija