• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.02.2018

20:38

VUČIĆ NA TVITERU: Strategija EK daje podstrek da brže radimo!

Politika

VUČIĆ NA TVITERU: Strategija EK daje podstrek da brže radimo!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je večeras da Srbija pozdravlja Strategiju EK, jer ona daje podstrek "da radimo brže na reformama zemlje i društva"

- Srbija pozdravlja Strategiju proširenja koju je Evropska komisija predstavila ovog meseca, jer ona daje podstrek da radimo brže na reformama zemlje i društva - napisao je Vučić na svom Tviter nalogu iznad fotografije sa predsednikom Evropske komisije Žan Klod Junkerom i komesarom za proširenje i susedsku politiku Johanesom Hanom sa kojima se tokom popodneva sastao u Beogradu.


VUČIĆ: Za Srbiju Evropska unija nije samo cilj, to je proces! JUNKER: Nisam došao da držim lekcije SRBIJA ZNA SVOJ PUT!

VUČIĆ SA JUNKEROM: Udavićemo se u sopstvenoj prošlosti, ako ne postignemo kompromis sa Prištinom!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Janko

pre 6 godina

Srbija je dobila injekciju da rade još brže.

Dragana

pre 6 godina

Dobro EU zna ko na putu dogovora pravi probleme, mi to svakako nismo. EU treba biti garant naseg dogovora sa Pristinom. Ali ono sto njima predstavlja problem moraju daleko snaznije da uticu na Albance da ucine ustupke tu se moraju ukljuciti i svetske sile, a mi smo na kompromis zarad nase bolje buducnosti i ekonomskog napretka, uvek spremni.

Vanja

pre 6 godina

Strategija EK nas gura da idemo napred i budemo još bolji.

Vanja

pre 6 godina

Svaki podstrek EK nam znači i vodi nas u nove pobede.

feri

pre 6 godina

Srbija se odlucnim korakom krece ka Evropskoj uniji i niko nas ne moze zaustaviti!

Nastija

pre 6 godina

EU je uz Srbiju. Na nama je da što pre završimo započete reforme kako bi 2025. godine bili primljeni u punopravno članstvo ove organizacije.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija