• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.02.2018

17:02

JEREMIĆU VUČE, JESU LI OVO VUČIĆ I ANGELA ILI FATAMORGANA?

Politika

JEREMIĆU VUČE, JESU LI OVO VUČIĆ I ANGELA ILI FATAMORGANA?

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravio je danas u zvaničnoj poseti Berlinu na poziv nemačke kancelarke Angele Merkel! I to zna ceo svet osim Đilasovog ortaka Vuka Jeremića, koji kao da je u zemlju propao, otkad je u subotu ujutru lupio da Merkelova više ne zove Vučića "jer ga je pročitala"

Đilasov partner Jeremić sakrio se danas u mišju rupu jer je ispao strašno glup kada je proteklog vikenda tvrdio da se Merkelova nikada više neće sresti sa Vučićem.

A možda je rešio da se povuče u Ananas na dnu mora kao njegov alter ego Sunđer Bob Kockalone?

- Pokušajte da se setite, pred svake izbore Vučić je odlazio u Berlin zato što je Nemačka s pravom percipirana kao najvažnija zemlja Evrope. Da bi se stvorio utisak da on ima podršku najvažnije zemlje Evrope, on je pred svake izbore odlazio u Berlin. Ovaj put nije, zato što nisu hteli da ga prime. Nisu hteli da ga prime, jer i oni su ga pročitali - lupio je dobro obavešteni Jeremić.

Smeha nikad dosta, zato još jednom pogledajte snimak Jeremićevog blama:





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 6 godina

Vuk potrčko je od Đilasa dobio stan na Vračaru, zato sada lupa.

Mile Vracar

pre 6 godina

Jeremić se malo zaigrao i umislio da je jako bitan. Sad se vidi da su Vučiću svuda vrata otvorena i koliko je Vučić doprineo ugledu Srbije u proteklih par godina svojim zalaganjem i radom.

Marina

pre 6 godina

I onda se cudi sto nema podrsku naroda a bez prestanka laze.

Duda

pre 6 godina

Jeremić bi dao sve na svetu da je ovo fatamorgana i da predsednik Vučić nije ni bio u Nemačkoj!

Gaga

pre 6 godina

Koliko je pokvaren i zao ,Jeremic ni sebi ne moze da prizna da je do tog susreta doslo.

Senad

pre 6 godina

Ne treba ni trošiti više vreme na ovog kezavog koji ne zna koliko je šupalj. Svu svoju, ako uopšte to može da se nazove politikom, sprovodi napadajući na Vučića i SNS. On jednostavno nema ni plan ni program koji bi mogao da ponudi građanima zašto bi ga ovi glasali. Vreme jeftinih vaćarenja, blaćenja političkih protivnika i na tome dobijanja poena, je prošlo.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija