• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.02.2018

22:54

"GLUMČINO", SAD SI PAO NAJNIŽE! Sergej Trifunović na najprimitivniji način IZVREĐAO ŠEŠELJA: Ti si tumor, GOVEDO!

Politika

"GLUMČINO", SAD SI PAO NAJNIŽE! Sergej Trifunović na najprimitivniji način IZVREĐAO ŠEŠELJA: Ti si tumor, GOVEDO!

Podeli vest

Uzdanica opozicionog kandidata Saše Jankovića nastavio je da vređa po društvenim mrežama, a glumcu se na meti po ko zna koji put našao lider radikala Vojislav Šešelj

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj gostovao je u jednoj televizijskoj emisiji kao kandidat svoje stranke na predstojećim beogradskim izborima.

Ovo gostovanje se izgleda nije svidelo Trifunoviću koji ni ovoga puta nije propustio priliku da najprimitivniji i najbedniji način izvređa Šešelja.

- Nemaš ti govedo, tumor. Ti si tumor - napisao je Sergej na svom profilu na Tviteru.

Izgleda da Jankovićeva podrška ne može na drugi način da se suprostavi protivnicima, već bira jedan jedini - način svog lidera, a to je nisko, podlo i bedno vređanje, bez trunke časti i ljudskosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Firga

pre 6 godina

sergej, u tebi vlada bolesna mrznja prema svakom ko ima suprotne stavove od tebe. ti si rak rana sam sebi i nista neces postici s tvojim patoloskim vredjanjem. naprotiv sve ce ti se vratiti kao bumerang.

srki

pre 6 godina

smatrali smo te dobrim glumcem šta se desi stobom dečače

Dana

pre 6 godina

Jadno i bedno. Pomisli čovek glumac, intelektualac, a on najobičniji šljam!

jova

pre 6 godina

Ovaj glumac ne mora da glumi govedo,dovoljno je da se "ponasa"!

mahjor

pre 6 godina

Da li ovakvi ljudi treba da predstavljaju nas narod i vode nasu drzavu.

Hemera

pre 6 godina

Ovo je strašno da vređa svakog političara u Srbiji a da Jankovića uzdiže, ovo je sramota ako janković, Đilas i Šapić prođu cenzus.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija