• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpska liga

28.02.2018

14:53

SL: Ko o čemu, Obradović i Radulović o poštenju!

Politika

SL: Ko o čemu, Obradović i Radulović o poštenju!

Podeli vest

Savez DJB i Dveri očiti je primer interesne hibridne koalicije čiji je cilj samo osvajanje vlasti, a ne briga o potrebama građana Beograda, zato je takva ''komunalna veza'' unapred osuđena na propast jer je narodu preko glave takvih političara, izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige

On je dodao da obe stranke, i DJB i Dveri, imaju problem da objasne i svojim simpatizerima, kako to na primer, Dveri kao navodno porodični srpski ''pokret'' nisu pronašli zajednički jezik sa sebi bliskim stranakama i pokretima, poput DSS, Istočne alternative i Zavetnicima već sa voajerima i globalistima koji se zalažu za ''prava višedetnih gej brakova'' i čiji poslanici tokom sednica u Narodnom parlamentu pomno prate porno sadržaje, a ne ozbiljne rasprave koje se tiču budućnosti Srbije.


- Koliko su njihova predizborna obećanja smešna i ništavna najbolje pokazuju kontradiktorne tvrdnje ove dvojice političara koji se zalažu za nešto u što i sami ne veruju, Radulović podržava besplatnu užinu u školama iako je svojevremeno tvrdio da nema besplatnog ručka, želi da se objave svi tajni ugovori, a javnosti ih nije pokazao kada je bio ministar privrede, priča o zabrani partijskog zapošljavanja a nije se bunio kada su partije na vlasti izabrale stečajne upravnike – kaže Đurđev.

Birači su odavno zbunjeni jer kada su na prošlim izborima glasali za Dveri, u stvari su glasali za DJB, a sada bi trebalo da taj isti Boško odgovori narodu na pitanja: da li će mu koalicija sa Sašom Radulovićem otvoriti mogućnost učestvovanja u nekom od liderskih programa, spozorisanih od strane USAID i NED, i kako se kao javno deklarisani nacionalista oseća u koaliciji sa savetnikom ambasade SAD, pa sada kada god izgovori "ti korumpirani političari", to ima naročitu težinu, budući da se do sada uglavnom bavio branjem pamuka i radom u rudniku azbesta, zaključuje Aleksandar Đurđev.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija