• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

01.03.2018

08:52

(VIDEO) NAVIJAM DA SE POMIRE KIJA I SLOBA! Mića uveren da je Luna od pevača želela SAMO SEKS!

Rijaliti

(VIDEO) NAVIJAM DA SE POMIRE KIJA I SLOBA! Mića uveren da je Luna od pevača želela SAMO SEKS!

Podeli vest

Učesnici rijaliti programa Zadruga noćas su odgovarali na pitanja publike koja verno mesecima prati sva dešavanja u Beloj kući. Nakon pitanja koje je dobio od gledalaca Lepi Mića je komentarisao brak Slobodana Radanovića i Kristine Kockar, a zatim su se u priču umešali i ostali stanari

- Rekao si Miljani u hotelu da je Sloba sa Lunom jer je dobila onu stvar i da ga je Luna uhvatila i da navijaš da se pomire Kija i Sloba - glasilo je pitanje.

- To smo pričali Kija i ja, ako je bio brak takav kakav je bio... ako je priča da nisu imali s*ks. Normalno je da je ovo sada jača s*ksualna veza! Fizika je to! Jače je! To ništa nije novo, ja sam rekao da navijam da se pomire Kija i Sloba - rekao je Lepi Mića, a zatim se umešala i Miljana Kulić.

Kulićeva smatra da je i Marku Janjuševiću Janjušu i Ani Korać moglo vrlo lako da se dogodi ono što se dogodilo Slobi, Luni i Kiji, a nakon njenog izlaganja njih dvoje su morali da prokomentarišu ono što je ona izjavila. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija