• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

01.03.2018

09:51

(VIDEO) KIJA SMATRA DA ĆE LUNA SA SLOBOM PROĆI ISTO KAO ONA: Oni neće opstati napolju!

Rijaliti

(VIDEO) KIJA SMATRA DA ĆE LUNA SA SLOBOM PROĆI ISTO KAO ONA: Oni neće opstati napolju!

Podeli vest

Do kada će više da ogovara Kiju, suprugu njenog dečka Slobodana Radanovića, i da pevača okreće protiv nje rečima da mu Kristina nije prijatelj, bilo je pitanje za Lunu Đogani, koja je u emotivnoj vezi sa mužem ove ukućanke, a blogerka se branila rečima da to nikada nije uradila. U priču se umešao i pevač Lepi Mića

Nikada njih dve neće da kažu ništa i onda će tražiti krivca u nekom trećem. Slobo nikada neće da pravi ljubomornom, problem ste vas dve. Vi (Kija i Luna) ne možete očima da se gledate. Svi smo mi loši, a vas dve ste divne, jer se blatite pet meseci - rekao je Lepi Mića, koji se ubrzo posvađao sa Slobom.

U dešavanja u ljubavnom trouglu umešala se i Miljana Kulić, koja je rekla da je sigurna da bi jedno dete Sloba mogao da napravi Kiji, a jedno devojci Luni Đogani, ali i iznela svoj stav o budućnosti ovih cimera.

- Ako Kiji zatreba novac, zvaće Lunu. Ima da odlaze jedni kod drugih. Napolju će ljubav da cveta. Pošto je Luna povredila Kiju, hoće da ispadne veličina u narodu kako je ona osećajna. Ko zna šta ti (Kija) misliš o Luni, ali se suzdržavaš. Kada sutra budeš pozvala Slobu da pitaš kako je, Luna će da ljubomoriše - govorila je Miljana.

 - Ja sam Luni objasnila kako se osećam i šta mislim. Ona se umešala u moj i Slobodanov odnos, rekla sam joj da joj tu nije mesto. To je između njega i mene. Što se tiče mog odnosa sa Lunom, ja sam rekla njoj sve u lice! Meni više nije bitno. Ona je kap koja je prelila čašu! Tako da ja nemam ništa protiv nje! - rekla je Kija i nastavila:

- Rekla sam već da ta veza neće opstati. Većina se slaže. To vidim! Moje mišljenje je da to neće opstati napolju. Iskustvo sa Slobodanom je pokazalo. Ja tačno znam šta će se desiti, naučena iskustvom znam. Da sam ranije znala, verovatno bih još uvek imala muža. Sada, sa strane, kada vidim sve to njegovo i ponašanje i situacije, tačno znam šta će da se desi. Luna je mlada. I ja sam bila zaljubljena. Ja znam kako je to. Znam Slobodana i znam ga bolje nego samu sebe, sada. Ja ne želim nikome loše - zaključila je Kristina.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija