• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/n1

01.03.2018

16:24

INFORMER JE BIO U PRAVU! Đilas, Janković i Jeremić kukaju o izbornoj krađi - TRAŽE RAZLOG ZA NASILNE PROTESTE!

Politika

INFORMER JE BIO U PRAVU! Đilas, Janković i Jeremić kukaju o izbornoj krađi - TRAŽE RAZLOG ZA NASILNE PROTESTE!

Podeli vest

Opozicioni kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Đilas i njegovi drugari Saša Janković i Vuk Jeremić poručili su danas na konferenciji za novinare da se na izborima u prestonici sprema velika izborna krađa?!? 

Đilas, Janković i Jeremić su tako potvrdili da je Informer još jednom bio u pravu, jer smo pre tačno mesec dana najavili da opozicija sprema pakleni plan da odmah posle izbora izazove nasilne proteste u Beogradu pod izgovorom da se dogodila "velika izborna krađa".


Kako je Informer pisao u broju od 2. februara, na osnovu saznanja dobro obaveštenih izvora, "Đilas, Šapić, Janković i Jeremić razmatraju akciju pod kodnim nazivom "Rođendan". Njihova ideja jeste da dan posle izbora u Beogradu, na rođendan Aleksandra Vučića 5. marta, opozicija proglasi "veliku izbornu krađu" i tako izazove krvave sukobe na ulicama, koje bi onda iskoristili kao povod za stvaranja opšteg haosa u celoj državi!"

- Đilas, Šapić, Janković i Jeremić hoće haos! Oni su svesni da na izborima nikako ne mogu da pobede i zato im je ulica jedina šansa da se dokopaju vlasti. Ideja im je da organizuju proteste slične onima koji su viđeni prošle godine posle predsedničkih izbora, s tim da će to ovog puta biti mnogo radikalnije i profesionalnije... Za akciju su izabrali kodni naziv "Rođendan" zato što je 5. marta Vučićev rođendan. Predlog za ime akcije dao je funkcioner jedne zapadne ambasade s kojim je Janković više puta razgovarao na ovu temu - objasnio je tada Informerov izvor.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boogeyman

pre 6 godina

I Djilasa i Jankovica i Jeremica i sve ove koji budu hteli da ruse Beograd posle izbora vrlo rado cemo docekati!!! Samo se nadamo da ce svih 150 njihovih pristalica izaci na ulice pa da se "druzimo" koliko god treba!!!

sveto

pre 6 godina

Draga milicijo dragi ministre Stefanovicu treba odmah poslije objavljivanja pobednika izbora sve one pohapsiti koji pozivaju na nered i krvoprolice ugusiti ih odma na samom pocetku zar su politicari povlasceni na obicnok coveka i da nemoraju postovati zakon koji su sami tada doneli

Zdravkovic Radoslav

pre 6 godina

I smešno i tragično, i likovi totalno u grču? Gospodin Djilas zaista izražava mržnju? To nije dobro. Vučic pre dvadeset godina i danas , to je potpuno drugi Vučic i takvim pristupom bahati i prilenji Djilas Jankovic Jeremic i agresivni Obradovic nece ga pobediti nikada.Njih ce glasati samo oni koji imaju koristi od njihove vadavine a to je maksimum 10% glasača. SNS tako mora da se pazi da na lokalnim nivoima kadrove imaju obrazovane radne a kvalitetne, inače ce se glasovi osipati. Demokrate su smešne , razvodnjavaju, imali su šanse ali su se u vlasti opustili, razmazili a još i materijano bahato ponašali? Sada gluposti pričaju, Vučic ih je ostavio bez teksta uspesima reformama i radom? To su fakti? To svi vide? Jako krenu u nerede vlast po zakonu mora da reaguje i pokaže da bahatost se kažnjava? Dobice poljanu pa neka štrajkuju. Skot Skat i razni skotovi neka znaju da niko nije glup ? Sve se vidi i zna?

Mito

pre 6 godina

Ako počne haos, a iza toga stoji strani ambasador, verujem da obaveštajne službe znaju ko je, taj ambasador momentalno postaje: PERSONA NON GRATA. S poštovanjem

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija